19 / 04 / 2024

batışehir premium etabına özel kampanya

batışehir premium etabına özel kampanya

EgeYapı Group'un EPP iş birliği, Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar’da hayata geçirdiği Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabına özel yeni fırsatlar sunuyor.

Batışehir Türkiye için Kazanç Vakti kampanyası!

Mecidiyeköy-Mahmutbey arasını 26 dakikaya indiren dev metro hattı üzerinde konumlandırılan Batışehir, Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek oluyor..

Batışehir indirim kampanyası!

Batışehir indirim kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinat ödeniyor. Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası'na dahil olan Batışehir Ege Yapı imzasını taşıyor.

Batışehir 2017 güncel fiyat listesi!

Batışehir 2017 güncel fiyat listesi daire tiplerine ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor.  İstanbul Bağcılar'da İSTOÇ'un hemen yanında yükselen projede yaşam başladı. 

SeaPearl Ataköy'ün ikinci etabına hız verildi!

İstanbul'un denize sıfır tek premium konut projesi olarak Kuzu Grup imzasıyla hayata geçirilen SeaPearl Ataköy'ün ikinci etabına hız verildi.

Bağcılar Batışehir Evleri adres!

Emlak Konut güvencesinin bulunduğu projede taksitler 3.180 TL ’den başlıyor. Bağcılar Batışehir Evleri adres bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na sadece 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Batışehir Ege Yapı satış fiyatları!

Atatürk Havalimanı’na sadece 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje Emlak Konut güvencesiyle yükseliyor. Batışehir Ege Yapı satış fiyatları kapsamında 1+0 'ler 365 bin TL'den başlıyor.

Emlak Konut GYO Batışehir Projesi Kısmi Geçici Kabulü onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Sultangazi Batışehir Projesi'nin altyapı ve çevre düzenleme işlerinin kısmi geçici kabul tutanağının onaylandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Batışehir Rezidans daire fiyatları!

Batışehir Rezidans daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta inşa edilen projede 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Bağcılar Batışehir ödeme bilgileri!

Batışehir Rezidans'ta daireler 1+0'dan 5+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Ege Yapı Group imzası taşıyan proje Atatürk Havalimanı’na 10 dakika yakınlıkta bulunuyor. İşte Bağcılar Batışehir ödeme bilgileri...

Ege Yapı Batışehir lokasyon!

Taksitlerin 3.180 TL’den başladığı proje Emlak Konut güvencesiyle yükseliyor. Ege Yapı Batışehir lokasyon bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na sadece 10 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim!

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim için 0850 222 53 43 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta olan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Batışehir Rezidans ödeme planı!

Batışehir Rezidans ödeme planı kapsamında 60 ay vade farklı olmadan taksit yapılıyor. Atatürk Havalimanı’na sadece 10 dakikalık mesafede olan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Güneşli Batışehir Premium'da 1+0 daireler 276 bin TL'ye!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Batışehir Premium'da daire fiyatları 276 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 407 adet rezidans daire bulunuyor.

batışehir premium etabına özel kampanya Haberi

batışehir premium etabına özel kampanya

EgeYapı Group; EPP iş birliği, Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar’da hayata geçirdiği ve büyük satış başarısı yakalayan Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabına özel yeni fırsatlar sunuyor.


276 bin liradan başlıyor


Fiyatları 276 bin liradan başlayan ve 407 adet rezidans dairesinden oluşan Batışehir Premium Rezidans’ın yatırımcıları ayrıcalıklarla dolu bir hayatla buluşturacak yeni kampanyası kapsamında; %25 peşinat ile 36 ay %0 faiz ve sadece %15 peşinat ile 60 ay %0,69 firma vadesi fırsatları gibi alternatifli ödeme planları yer alıyor. Peşin satışlarda uygulanan %10 indirim ile de Premium etabında yer alabilmek mümkün.


Batışehir Premium, 7/24 ulaşılabilecekorganizasyon, bilgilendirme ve danışmanlık hizmetleri sayesinde size kalacak zamanınızı Premium Rezidans’ın 14. Katında bulunan kapalı havuz, fitness, oyun odaları ve kafelerde İstanbul manzarası eşliğinde geçirebilme...