24 / 04 / 2024

Batışehir Residence fiyat listesi

Batışehir Residence fiyat listesi

Batışehir Rezidans daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta inşa edilen projede 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Batışehir Residence ödeme şartları

Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi” ödülüne sahip olan Batışehir Residence ödeme şartları kapsamında Emlak Konut güvencesiyle yüzde 15 peşinatla yüzde 0,59 faiz oranıyla firma bünyesinde 60 aya kadar taksitlendirme yapılıyor...

Bağcılar Batışehir Evleri fiyat listesi!

Bağcılar Batışehir Evleri fiyat listesi 404 bin TL'den başlıyor. Projede 1+0'dan 4,5+1'e kadar daire alternatifleri sunuluyor...

İstoç Batışehir Evleri güncel fiyat listesi!

İstoç Batışehir Evleri güncel fiyat listesi 404 bin TL'den başlıyor. Projede cazip ödeme tipleri uygulanıyor...

Batışehir Evleri 2017 yeni fiyat tablosu!

Batışehir Evleri 2017 yeni fiyat tablosu 404 bin TL'den başlıyor. İstanbul Bağcılar'da yükselen projede peşinatsız ödeme tipi sunuluyor...

Batışehir 2017 güncel fiyat listesi!

Batışehir 2017 güncel fiyat listesi daire tiplerine ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor.  İstanbul Bağcılar'da İSTOÇ'un hemen yanında yükselen projede yaşam başladı. 

Bağcılar Batışehir güncel fiyat!

Bağcılar Batışehir güncel fiyat listesi 418 bin TL'den başlayarak değişiyor. Batışehir Evleri'nde peşinat ödemesi iki yıl erteleniyor...

Batışehir'de yüzde 20 peşinat! Bankasız 120 ay vadeyle!

Batışehir'de “Ege Yapı Finansman Modeli” ile bankasız 120 ay vade yapılıyor. 70 daire için geçerli olan kampanyada daire satış fiyatının yüzde 20'si peşin olarak ödeniyor..

Batışehir Residence nerede?

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Batışehir'de 1+0'dan 5+1 dublekse kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Projede 3 bin 180 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Peki Batışehir Residence nerede?

Bağcılar Batışehir Konutları ne zaman teslim?

Batışehir Residence'de 5 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede 3 bin 226 adet konut ve alışveriş caddesi bulunuyor. Peki Bağcılar Batışehir Konutları ne zaman teslim edilecek?

Ege Yapı Batışehir fiyatlar!

Batışehir Residence'de banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da inşa ediliyor. İşte Ege Yapı Batışehir fiyatlar...

Batışehir Residence ne zaman teslim?

Batışehir Bağcılar'da daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Batışehir Residence ne zaman teslim edilecek?

Batışehir Residence satış fiyatları!

Batışehir Residence satış fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. 120 ay vade imkanı ile ödeme yapılabilen proje 3 etaptan meydana geliyor.

Başakşehir Vadiyaka Residence fiyat!

Başakşehir Vadiyaka Residence fiyat listesi 495 bin TL'den başlıyor. Başakşehir Vadiyaka Residence projesinde daireler Haziran 2017 tarihinde sahiplerine teslim ediliyor...

Vadişehir Başakşehir Residence fiyat!

Vadişehir Başakşehir Residence fiyat listesi 496 bin liradan başlıyor. Vadişehir Başakşehir Residence projesinde firma bünyesinde 48 ay vade farkı olmadan taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Batışehir Residence fiyat listesi Haberi

Batışehir Residence fiyat listesi

Konutların stüdyo, 1+1, 1,5+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4,5+1 ve 5+1 dubleks şeklinde dizayn edildiği Batışehir Residence'de 120 ay vadeli banka kredisi kullanabilmek mümkün.


Batışehir Rezidans daire fiyatları kat ve cephelerine göre değişiyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği projede 3 bin 226 tane konut ve alışveriş caddesi bulunuyor. 


Ege Yapı Group imzası ile hayata geçirilen Batışehir Evleri Atatürk Havalimanı’na 10 dakika, Beşiktaş ve Bakırköy’den metro ile 15 dakikalık mesafede yer alıyor. Projede 5 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 


TEM Otoyolu’nun yanında olan Bağcılar Batışehir'de dört fitness center, 7 /24 kapalı devre güvenlik sistemi, peyzaj sulama sistemleri, bir voleybol sahası, üç tenis sahası, açık ve bir kapalı basketbol sahası gibi sosyal kullanım alanları sunuluyor. 


Batışehir Rezidans daire fiyatları 365 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul'un Bağcılar ilçesinde,...