18 / 04 / 2024

Batman Adalet Sarayı binası

Batman Adalet Sarayı binası

Batman Belde ile Gültepe mahallelerinin kesiştiği alanda yapılan Batman’ın yeni Adalet Sarayı’nın çevre düzenlemesi askıya alındı.

Dünyanın en büyük adalet sarayı geliyor! Ankara Adliyesi 40 ay içinde tamamlanacak!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara'ya yapılacak yeni adliye binasının inşaat çalışmalarının başladığını belirterek, 40 ay içerisinde tamamlanacağını açıkladı. 

Ankara'ya yapılacak Adalet Sarayı'nın proje görselleri ilk kez paylaşıldı!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'ya yapılacak yeni Adalet Sarayı'nın görsellerini paylaştı.

Ankara Yeni Adalet Sarayı için görüşmeler başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara Yeni Adalet Sarayı Yapım Projesi için bir araya geldi. Bakan Kurum, "İnşallah Cumhuriyetin 100. yılında bu dev eseri Başkent'imize kazandıracağız" diye konuştu.

Ankara Yeni Adalet Sarayı yapım projesi protokolü imzalandı!

Adalet Bakanı Gül ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, iş birliğiyle inşa edecekleri Ankara Yeni Adalet Sarayı'nın yapım projesi protokol imza törenine katıldı...

Ankara'ya yeni adalet sarayı yolda!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'da yeni bir adalet sarayı yapılacağı müjdesini verdi. Ankara'da bütün mahkemelerin tek çatı altında toplanacağı bölgede büyük bir adliye binası yapılacağını söyledi.

Gazze Adalet Sarayı açıldı!

İsrail'in işgali altında bulunan Gazze Şeridi'nde Katar'ın finansmanıyla inşa edilen Adalet Sarayı hizmete açıldı. 

Mersin Erdemli Adalet Sarayı bu yıl açılacak!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yapımı devam eden adliye binasında sona yaklaşıldı. Erdemli Adalet Sarayı'nın bu yıl içinde hizmete açılacağı müjdelendi.

Metris Cezaevi’nin yerine Adalet Sarayı geliyor!

Esenler’de yer alan Metris Cezaevi’nin bulunduğu araziye ‘Adalet Sarayı’ yapılacak. Kentsel dönüşüm kapsamında Esenler Belediyesi’ne devredilen kışla arazisi yanındaki 50 bin metrekarelik alana ilişkin planlar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından askıya alındı. 

Kütahya'ya yeni adalet sarayı inşa edilecek!

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, kent merkezine yeni adalet sarayı yapılacağı konusunda açıklamalarda bulundu. 

Konya Akşehir Adalet Sarayı'nın ihalesi yapıldı!

Konya Akşehir'de inşa edilecek Adalet Sarayı'nın ihalesi gerçekleşti. İhaleyi Sütiçen Mimarlık firması kazandı. Projenin yapım ihalesinin 1 yıl içerisinde yapılması planlanıyor.

Niğde Adalet Sarayı'nın inşaatı 2017'de bitecek mi?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Adalet Sarayı'nın yapımına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorusunu Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a iletti.

Niğde Adliye Sarayı binası inşaatına ilişkin soru önergesi hazırlandı!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Adalet Sarayı binası yapım çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a iletti..

Gölcük Adalet Sarayı açıldı!

Gölcük´te yıkılan eski cezaevi yerine inşa edilen Gölcük Adalet Sarayı´nın resmi açılışı yapıldı. Siyasi protokolün yoğun katılım sağladığı açılışa Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da katıldı.

Batman Adalet Sarayı binası Haberi

Batman Adalet Sarayı binası

Batman Belde ile Gültepe mahallelerinin kesiştiği alanda yapılan Batman’ın yeni Adalet Sarayı’nın çevre düzenlemesi gecikti. Adli tatil öncesinde açılışı yapılması beklenen ancak Başsavcı değişikliği nedeniyle kabulü geciken Adalet Sarayı’nın çevre düzenlemesi de askıya alındı. Gültepe ve Belde mahalle sakinlerinin Adalet Sarayı’nın yapıldığı bölgede çevre düzenleme çalışmalarının unutulduğunu belirterek: “Batman’a modern bir Adalet Sarayı kazandırıldı ama bina tamamlanmasına rağmen çevre düzenlemesi yapılmadı. Saraya yakışan bir çevre düzenlemesi istiyoruz” dediler.



Batman...