24 / 04 / 2024

Batman ikinci OSB

Batman ikinci OSB

Batman Valisi Hulusi Şahin, yatırımlar hakkında bilgi verdi. Şahin, Batman'da ikinci Organize Sanayi Bölgesi için çalışmalara başladıklarını belirtti.

İkinci el otomobil pazarlarında fiyatlar tavan yaptı!

Otomobil üretimlerindeki düşüş ikinci el otomobil pazarlarını da yakından etkiledi. Hal böyle olunca ülkede ikinci el otomobil fiyatları da ciddi oranlarda artış gösterdi. Batman Oto Galericiler Sitesi Derneği Başkanı Mehmet Can Barış konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Ayrıntılar haberimizde...

Samsun OSB yatırımcıların radarına girdi!

Karadeniz'de sanayi alanında önemli konuma sahip olan Samsun OSB, son zamanlarda yatırımcıların ilgisiyle karşılaşıyor. Talebin çok olduğu bölgede ikinci etap için çalışmalar başladı.

2020'nin ikinci yarısında 840 sanayi parseli yatırımcılara tahsis edildi!

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükcü, 2020'nin ikinci yarısında OSB'de yatırımcılara  840 yeni sanayi parselinin tahsis edildiğini söyledi.

Batman'da kiralık ve satılık ev fiyatları uçtu!

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, şehirde ev fiyatlarının 700 bin-1.2 milyon TL arasında olduğunu, kiraların ise astronomik rakamlara ulaştığını belirtti. Şahin, Batman kadar yeni imar alanı yarattıklarını dile getirdi ve OSB yatırımlarına ilişkin de konuştu.

Kınık OSB'nin 2. kısmına yatırımcı ilgisi!

Ön taleple genişletilmeye çalışmalarına ilgi yüksek. Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, ön talebe 19 firmanın başvurduğunu bu başvurularla OSB'nin ikinci kısmını yüzde 80'inin şimdiden dolduğunu açıkladı.

Milas OSB'de revizyon imar uygulaması ihalesi yapıldı!

Muğla'nın Milas ilçesi OSB'nin revizyon imar uygulaması için yapılan ilk ihaleye 9 haritacılık firması teklif verirken ikinci ihaleye 5 firma katıldı.

Gebze Özbekistan’a ikinci OSB’yi kuracak!

Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB), OSB yatırımlarını hızlandırdı. Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te 5 milyon metrekare alana sanayi bölgesi kuran GOSB, 150 milyon dolara mal olacak yatırımın ilk etabı tamamladı.

Batman ikinci OSB için start veriliyor!

Batman Valisi Hulusi Şahin, yatırımlar hakkında bilgi verdi. Şahin, Batman'da ikinci Organize Sanayi Bölgesi için çalışmalara başladıklarını belirtti.

Dönsa Tekstil'in ikinci fabrikası Yozgat OSB'de yükseliyor!

Türkiye’de ilk 10 firma arasında yer alan Dönsa Tekstil'in ikinci fabrikası Yozgat Organize Sanayi Bölgesi'nde inşa ediliyor. 20 bin metrekare alan üzerinde kurulan fabrika inşaatının yüzde 50'si tamamlandı.

Merzifon OSB'de imar yolları açılıyor!

Amasya Merzifon OSB'nin ikinci sanayi bölgesi parselleri arasındaki imar yollarının açılması için çalışmalara başlandı.

PAGDER&ASLAN Plastik İhtisas OSB dolar kurunu 4.5 TL’ye sabitledi!

PAGDER&ASLAN Plastik İhtisas OSB, kur tartışmalarına noktayı koydu ve yeni satışa sunduğu ikinci etabında dolar kurunu 4.5 TL’ye sabitlediğini açıkladı. 

PAGDER&ASLAN OSB'de ikinci etap satışları başladı!

Plastik sektörünün Kırklareli Vize’deki yeni üretim üssü PAGDER&ASLAN Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde ikinci etap satışları başladı.

Mardin'e ikinci OSB geliyor!

Mardin'de 10 bin kişinin istihdamına imkan sağlayacak olan 2. OSB'nin alt yapı çalışmalarına başlandı.

Batman ikinci OSB Haberi

Batman ikinci OSB

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) tarafından özel sektöre yönelik "Devlet Destekleri Batman Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi.

Doğru Haber Gazetesi'nde yer alan habere göre, yatırım, üretim, istihdam, ihracata yönelik İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıya, Vali Hulusi Şahin, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, kamu kurum müdürlerinin yanı sıra Dicle Kalkınma Ajansından destek alan özel sektör ve kurumlar katılım gösterdi.

Bilgilendirme toplantısında açıklamalarda bulunan Vali Hulusi Şahin, Batman'ın girişimci ruha sahip bir şehir olduğunu ifade etti. Şahin, "Batmanlılar çok çalışkan, mücadeleci insanlardır. Özellikle burada üretim kültürü var. Bu herhalde petrol şehri olmasının sonucudur. Batman çok avantajlı bir coğrafyadadır. Konumu çok güzel, iklimi mükemmel, çok ciddi tarım potansiyelimiz var. Çok geniş arazilerimiz, su, güneş ve sanayi altyapısı da var. Demiryolu, karayolu var, hudutlara...