28 / 03 / 2024

Batman yeni AVM 2020

Batman yeni AVM 2020

Batman Açık Hava Outlet AVM projesinde, 5 yıldızlı otel, 60 dükkanlı AVM ve 4 salonlu kongre merkezi yer alacak. Batman Açık Hava Outlet AVM, Batman Merkez'de hayata geçiriliyor...

İstanbul’da açılacak yeni AVM’ler belli oldu, bu ilçelere AVM geliyor!

Yüzden fazla AVM’nin bulunduğu megakent İstanbul’da bu yıl 3 yeni AVM daha hizmete giriyor. İşte hizmete girecek AVM’ler ve bulundukları ilçeler.

İstanbul’da bu yıl 2 yeni AVM açılıyor!

Pandemi dönemiyle zor günler geçiren alışveriş merkezleri için toparlanma sinyalleri de gelmeye başladı. 2023 yılını büyüyerek kapatan ECE Türkiye bu yıl İstanbul’da 2 yeni AVM'yi faaliyete geçirecek.

İsra Group 950 milyonluk yeni AVM projesi için düğmeye bastı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan İsra Group, Ağrı'da alışveriş merkezi inşa edecek. Söz konusu proje 950 milyon TL'ye mal olacak.

Diamond Mall açıldı! Limak, Kuzey Makedonya’ya yeni AVM!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Limak Şirketler Grubu, Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’te hayata geçirdiği alışveriş merkezi "Diamond Mall"un açılışını yaptı.

Novada, 2 milyar liralık yeni AVM yatırımı için düğmeye bastı!

BY Tekinalp Novada Şirketler Grubu yatırımlara hızla devam ediyor. AVM, otel ve inşaat sektöründe emin ve hızla adımlarla ilerleyen şirketin yönetim kurulu başkanı Nuri Tekinalp toplam yaklaşık 2 milyarlık TL'lik yatırım yapacağını açıkladı.

Başakşehir'de yeni AVM ve otel projesi için start verildi!

İsra Group İnşaat'ın imzasıyla hayata geçirilecek olan V Mall projesi için ÇED süreci başladı. Başakşehir'e yeni AVM ve otel geliyor....

O AVM 150 milyon TL'ye satılıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Batman Kültür Mahallesi'nde yer alan ve mülkiyeti Batman Belediyesi'ne ait olan Batman Park AVM satışa çıkarıldı. Batman Park AVM'nin satış bedeli 150 milyon TL şeklinde belirlendi.

Özdilek Holding'ten Bursa'ya yeni AVM geliyor!

Perakende ve AVM yatırımlarını da sürdüreceklerini dile getiren Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Bursa'daki yeni tesisle beraber bir AVM yatırımı da gerçekleştireceklerini belirtti.

2022'de 3 yeni AVM geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy 2022 yılında "Çocuk ve Halk Kütüphanelerini İyileştirme Projesi" kapsamında yapılması planan konular hakkında bilgi verdi.

Batman Park AVM 150 milyon TL'ye satılıyor!

Batman Kültür Mahallesi'nde yer alan Batman Park alışveriş merkezi 150 milyon TL'ye satışa çıkarıldı.

2022'de AVM açılışları hızlanacak!

Türkiye’de senelik 160 milyar Türk Lirası'na yakın satış gerçekleştirilen ve 2 milyarı aşkın ziyaretçi ağırlayan AVM’lerde toparlanma hızlı oldu. AYD Başkanı Hüseyin Altaş, 2022'de 4-5 yeni AVM'nin daha açılacağını belirtti.

2021'in AVM karnesi: Yatırımlar hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından en çok etkilenen sektörler arasında bulunan alışveriş merkezlerinde yeni yatırımlar hız kesmiyor. Peki yeni AVM projeleri neler? İşte ayrıntılar...

İstanbul'a yeni AVM mi geliyor?

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, İstanbul'un Esenler ilçesindeki bir kamu alanında yapılan imar planı değişikliğiyle ticari amaçla kullanıma açılmak istendiğine vurgu yaptı ve duruma tepki gösterdi.

Batman yeni AVM 2020 Haberi

Batman yeni AVM 2020

Batman Merkez'de yükselen Batman Açık Hava Outlet AVM, 9 bin 301 metrekarelik arsa alanına sahip. 

Batman Açık Hava Outlet AVM, Batman Havalimanı'nın tam karşısında konumlanıyor. Projede, 5 yıldızlı otel, Outlet Center ve Kongre Merkezi bulunuyor.

20 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan proje, 2 bloktan oluşuyor. Bloklar, 4 ve 5 kat olarak tasarlandı.

Batman Açık Hava Outlet AVM'de 60 dükkan yer alacak. Projede, 5 yıldızlı 120 odası bulunan bir otel de inşa edilecek. 

4 salonlu Kongre Merkezi'nin de yapılacağı projede, otel AVM ve Kongre Merkezi'ne ait 400 araç kapasiteli kapalı otopark bulunuyor.

5 dönüm açık alan ve meydana sahip Batman Açık Hava Outlet AVM, havalimanının tam karşısında 100 milyon TL yatırımla inşa ediliyor. 

Pınar...