10 / 12 / 2025
fuzul

Batmanın en büyük arazisi satıldı

Batmanın en büyük arazisi satıldı

Batman parkın kurulu olduğu en büyük ve en pahalı arsası 8 küsur dönümlük arazi belediye yönetimi tarfından satılmıştır. Satılan arsaların hepsi de hisseli olup amaç vatandaşın mağduriyetini ortadan kaldırmaktı.

Batman'ın en büyük park arsası satıldı!

Batman parkın kurulu olduğu en büyük ve en pahalı arsası 8 küsur dönümlük arazi belediye yönetimi tarfından satılmıştır. Satılan arsaların hepsi de hisseli olup amaç vatandaşın mağduriyetini ortadan kaldırmaktı.

2003 yılında Avrupa'nın en büyük hayvanat bahçesi Gaziosmanpaşa'da inşa edilecekmiş!

2003 yılında Büyükşehir Belediyesi, Gaziosmanpaşa'da Avrupa'nın en büyük hayvanat bahçesini kuracakmış. Gaziosmanpaşa-Cebeci arasında 2 bin hektarlık alanda inşa edilecek olan hayvanat bahçesi 3 etapta bitirilecekmiş.

Avustralya'da dünyanın en büyük gayrimenkulü 325 milyona satışta!

Avustralya'da yer alan ve bir çok ülkeden bile daha büyük olan dünyanın en büyük özel mülkiyet arazisi 325 milyon dolara satışa çıkarıldı.

Antalya Avrupa'nın en büyük turistik havaalanı!

Sun Express Hava Yolları Genel Müdürü Paul Schwaiger, Türk turizminin özellikle Antalya'nın 1990'lı yıllardan itibaren krizlerle geliştiğini belirterek, "Antalya şu an Avrupa'nın en büyük turistik havaalanı" dedi.

Dünyanın en büyük arazisi satışa çıkarılıyor!

Avustralya’da yer alan, dünyanın en büyük özel mülkiyet arazisi 325 milyon dolara satışa çıkarıldı.24.000 km2’lik arazi İsrail ya El Salvador gibi ülkelerin yüzölçümünden bile daha büyük.

Dünyanın en büyük arazisi 325 milyon dolara satışta!

Avustralya'da bulunan dünyanın en büyük arazisi satışa çıktı. 5 kuşaktır Kidman ailesine ait olan 11 milyon hektarlık arazi neredeyse İngiltere'yle aynı büyüklükte.

Konut alıcısının en büyük sıkıntısı net-brüt metrekare farkı!

Özellikle büyükşehirlerdeki konut alıcısının en büyük sıkıntılarından 'net-brüt' metrekare farkı, müşteriyi mağdur ettiği kadar, 'güveni' önde tutan inşaat firmalarında da sıkıntıya yol açıyor.

Şile'de Avrupa'nın en büyük sağlık merkezi açılıyor!

Şile Belediye Başkanı Tabakoğlu, sağlık turizminde atağa geçtiklerini söyledi. 2 aya kadar Avrupa'nın en büyük diyabet merkezinin açılacağını belirten Tabakoğlu, "Bir de geriatri merkezi kurulacak" dedi.

Avrupa'nın en büyük diyabet eğitim merkezi Şile'de açılıyor!

Yılda 5 bin diyabetli çocuğa kamp ve eğitim imkânı sağlayacak olan Türkiye'nin tek ve Avrupa'nın en büyük diyabet eğitim merkezi çok yakında Şile'nin Alacalı Sahili'nde hizmete girecek.

Avrupa'nın en büyük dental implant fabrikası Türkiye'ye kurulacak!

Avrupa'nın en büyük dental implant fabrikalarından biri olacak kurulum projesinin işbirliği protokolü imzalandı. Fabrika TÜBİTAK, DTİ İmplant ve Biyoteknoloji Enstitüsü işbirliği ile TÜBİTAK Marmara Teknokent'te inşa edilecek.

Türkiye Avrupa'nın en büyük 3. AVM pazarı!

Cushman & Wakefield şirketinin hazırladığı "Alışveriş Merkezleri-Avrupa-2015 Nisan" raporuna göre, Rusya şu anda 17,7 milyon metrekare ile Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezi pazarı.

Dünyanın en büyük oteli 3,5 milyar dolara Mekke'ye inşa edilecek!

Suudi Arabistan'ın Mekke kentinde dünyanın en büyük oteli inşa ediliyor. Dev otel, her yıl 2 milyon müslümanın ziyaret ettiği kutsal mekan Kabe'ye sadece iki kilometre uzaklıkta yükselecek.

İstanbul'a dünyanın en büyük bilim merkezi inşa edilecek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık: "30 şehrin tamamında bilim merkezi yaptık. Ancak asıl iddiamız İstanbul ile ilgili. Yakında İstanbul'a dünyanın en büyük bilim merkezlerinden birini kazandıracağız" dedi.

Batmanın en büyük arazisi satıldı Haberi

Batmanın en büyük arazisi satıldı

Batman Belediyesi eski Başkan Vekili Serhat Temel, mevcut belediye yönetiminin dönemleri hakkında yapmış oldukları olumsuz açıklamalara eleştiri getirdi. Temel "Belediye yönetimi her mikrofon uzatıldığında bizim hakkımızda olumsuz beyan veren ve sürekli karalayan bir tutum sergiliyor. Sanki biz başka partinin yönetimiymiş gibi şaşılacak düzeyde kirli bilgi ve anti propagandaya dönüşen açıklamalar yapıyor. Bu durum kanımca iki nedenden dolayıdır. Birincisi şimdiki yönetimin yaşadığı özgüven sorunu ikincisi ise bugün belediye yönetiminde belli bir grubun şeklen partili ama aslında parti kültürü ve ahlakını almamasından kaynaklıdır. Yoksa kendi partisinin bir önceki yönetimini bu kadar karalayan başka bir yönetim bulamazsınız. Çok eleştirdiğimiz 'düzen' partileri bile bunu yapmaz ve yapamaz. Uzun bir zaman bekledim ki partinin yetkili organları olaya müdahale etsin ama bu yapılmadı" ifadesinde bulundu. 


"MEVCUT...