18 / 04 / 2024

Batuhan Gayrimenkul

Batuhan Gayrimenkul

Batuhan Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin, Mehmet Öğütücü tarafından 1 milyon liralık sermaye bedeli ile 1 Ağustos 2013 tarihinde Kadıköy, Bostancı Mahallesi'nde kuruluşu gerçekleştirildi

Btm Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Btm Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli’de 450 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mahir Mermer, Cem Tayfun Yılmaz ve Batuhan Tarkan ortaklığıyla kuruldu.

Akgul Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgul Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Batuhan Akgül tarafından kuruldu.

Bb Int Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Int Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Batuhan Bahıtlı tarafından kuruldu.

Beştepe Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beştepe Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Batuhan Yaman tarafından kuruldu.

Cbk Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Cbk Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Batuhan Karagül ortaklığında kuruldu.

Vogue Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Vogue Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Batuhan Türüdü tarafından kuruldu.

Arkad1 Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Arkad1 Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Kağıthane’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Batuhan Türüdü, Hüseyin Kayra  ve Nusret Yıldırımer tarafından kuruldu.

Loft Grup Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Loft Grup Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Batuhan Çalık tarafından kuruldu.

Btu Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Pazarlama Hizmetleri Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Btu Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Pazarlama Hizmetleri Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Ünver tarafından kuruldu.

Han Ve Han Danışmanlık Ve Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Han Ve Han Danışmanlık Ve Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ruşen Batuhan Bayazıt tarafından kuruldu.

Baters Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Baters Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Yazıcı ve Ersan Deniz ortaklığında kuruldu.

6 soruda 2020 gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi!

Avukat Taha Hüseyin Çebi ile Stajyer Avukat Batuhan Özata, ''Gayrimenkul satış vaadi sözleşmeleri''ni kaleme aldı. İşte detaylar...

Aslan Grup Gayrimenkul İnşaat ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Grup Gayrimenkul İnşaat ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aslan ve M.Batuhan Aslan tarafından kuruldu.

Batuhan Gayrimenkul Haberi

Batuhan Gayrimenkul

Batuhan Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Öğütücü tarafından 1 milyon liralık sermaye bedeli ile 1 Ağustos'ta kuruldu.Batuhan Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi olarak Mehmet Öğütücü belirlendi.  


Batuhan Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle sitelerplazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa,tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler,organize sanayi bölgeleri,spor kompleksleri,mesken ev,apartman,iş yeri,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak,satın almak,kiralamak,kiraya vermek,bahçe tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Batuhan Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Köyyolu Caddesi, Ada Apartmanı, No:5...