24 / 04 / 2024

BAUMA Conexpo Africa 2015

BAUMA Conexpo Africa 2015

Yapı Sektörü Güney Afrika'yı radarına aldı. Sektör temsilcileri, Johannesburg'da tertip edilen BAUMA Conexpo Africa 2015'e katıldı. İş adamları Güney Afrika'yı kıtanın kapısı olarak gördüklerini belirtti.

Honda Africa Twin Adventure Sports 30 Ekim 2022 fiyat listesi!

"Hayallerin Zirvesinde" sloganıyla lanse edilen Honda Africa Twin Adventure Sports fiyatları ne kadar? İşte Honda Africa Twin Adventure Sports 30 Ekim 2022 fiyat listesi...

Motosikletin yeni boyutu Honda Africa Twin DCT 27 Ekim 2022 fiyat listesi!

Motosikletin yeni boyutu Honda Africa Twin DCT fiyatları ne kadar? İşte Africa Twin DCT 27 Ekim 2022 fiyat listesi!

Off-road motosikletin yeni boyutu Honda Africa Twin 25 Ekim 2022 fiyat listesi!

“Daha ne kadar ileri gidebiliriz?” sloganıyla lanse edilen Off-road motosikletin yeni boyutu Honda Africa Twin fiyatları ne kadar? İşte Honda Africa Twin 25 Ekim 2022 fiyat listesi...

Afrika kıtası,Türk yapı ve inşaat sektörünü bekliyor! Africa Yapı ve İnşaat Fuarı 3-5 Kasım 2022 tarihlerinde yapılacak!

Merakla beklenen Gateway to Africa - Yapı ve İnşaat Fuarı'nın gerçekleştirileceği tarihler belli oldu. Heyecanla beklenen fuar 3 Kasım 2022  ve 5 Kasım 2022 tarihleri arasında Ruanda’nın başkenti Kigali’de gerçekleştirilecek. 

Green Africa Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Green Africa Turizm Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Akmal Namazoğlu ve Dahır Mohamoud Mohamd ortaklığında kuruldu.

Türk yapı sektörü Afrika için Export Gateway to Africa fuarında buluşacak!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 2-4 Aralık 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, birçok sektörde alım heyeti ve binlerce satın alımcıyı buluşturacak.

Türk yapı sektörü Afrika için buluşuyor!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 8-11 Nisan 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, yapı sektöründe birçok fırsat yaratacak...

Doka sistemleri şantiyeleri akıllandırıyor!

8-14 Nisan tarihleri arasında Münih’de düzenlenen Bauma fuarına katılan Doka, 4 bin 700 metrekare büyüklüğündeki standında yeni sistemlerini ve yenilikçi çözümlerini ziyaretçileriyle buluşturdu.

East Africa Medikal Turizm Eğitim Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

East Africa Medikal Turizm Eğitim Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Husseın Tukale Ege tarafından kuruldu. 

Türk müteahhitleri Senegal'e yatırım yapıyor!

Senegal'de çıkan Africa Industrie dergisinin şubat sayısında Türk müteahhitlerinin hayata geçirdiği projeler ve yatırımlar anlatıldı.

Gateway To Africa And Vıp Services Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gateway To Africa And Vıp Services Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te FAYSAL A.    ABDINOOR tarafından kuruldu.

Urtim, Bauma Fuarı’na yeni ürünleriyle katıldı!

Yapı sektörünün en önemli fuarlarından Bauma Fuarı’na bu yıl 58 ülkeden, 3 bin 423 katılımcı ve 200 ülkenden yaklaşık 580 bin ziyaretçi katılımıyla Almanya’nın Münih kentinde düzenlendi.

E-Mak, İnşaat ve Madencilik Fuarı BAUMA 2016'da sergilendi!

Simge Group bünyesindeki E-Mak Münih’teki "İnşaat ve Madencilik Fuarı BAUMA 2016"da en yeni ve en teknolojik ürünlerini sergiledi. E-Mak’ın 600 ton ağırlığındaki entegre asfalt üretim sistemi büyük ilgi gördü.

BAUMA Conexpo Africa 2015 Haberi

BAUMA Conexpo Africa 2015

YAPI Sektörü Güney Afrika'yı radarına aldı. Sektör temsilcileri, bu çerçevede Johannesburg'da tertip edilen BAUMA Conexpo Africa 2015'e katıldı. Etkinlikte üyeleri ile yer alan İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçılar Birliği'nin Başkanı Rıdvan Mertöz, Güney Afrika'yı kıtanın kapısı olarak gördüklerini belirterek "Güney Afrika tek yapı sektöründe değil, diğer alanlarda da önemli imkanlar sunuyor. İhracatçımız ufkunu geniş tutsun, biz bu bölgeleri tahlil edip firmalarımızın burada çok şey yapacağını anladık"...