23 / 04 / 2024

baumit yalıtım geleceğimize yatırımdır.

baumit yalıtım geleceğimize yatırımdır.

Dış cephe ısı yalıtım alanının uzman markası BAUMİT, “Yalıtım, geleceğimize yatırımdır” sloganıyla 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü kutluyor...

Yapılara doğru yalıtım seçeneği Baumit'te!

Avrupa’da her yıl gerçekleştirdiği yıllık 40 milyon metrekare ısı yalıtımı ile uzmanlığı, geliştirdiği ısı yalıtım sistemleri, yenilikçi özellikleri ile Baumit, yapıların ihtiyaçlarına doğru seçenekler sunmayı hedefliyor.

Su yalıtımı bina ömrü ve güvenliği için şart!

Yapıların güvenliği için etkin bir su yalıtımının önemine değinen Baumit Türkiye Ürün Müdürü Hasan İnan Yeter," Yapıların güvenliği için mimari, teknik alt yapı, vb. yanı sıra malzeme seçimi ve uygulama da son derece önemli." dedi.

Baumit ısı yalıtımında sigorta güvencesi sunuyor!

2016’da dış cephesini ısı yalıtımı yaptırıp binalarının enerji performansını artırarak EKB almak isteyenler için Baumit, ürün kalitesinin yanı sıra sigorta güvencesi ile de özel bir hizmet paketi sunuyor.

2018'e kadar 5 milyon konutun ısı yalıtımı yapılmalı!

Enerji verimliliğinin, Türkiye’nin geleceği için stratejik öneme sahip bir konu olduğunu belirten İZODER Başkanı Tayfun Küçükoğlu, “Gelişmiş ülkeler uzun yıllar önce başlayan yalıtım seferberliği ile epey yol aldı." dedi.

Baumit ile kış aylarında doğru ısı yalıtımı!

Baumit, uygun teknik özellikte ve doğru uygulanan bir dış cephe ısı yalıtım sisteminin, özellikle kış aylarında iç mekanlarda sağlıklı bir yaşam alanı sağlayacağının altını çiziyor.

Baumit’in en çok tercih edilen sistemi: Star Isı Yalıtım Sistemi!

Baumit, gerek yeni konut, ofis, AVM, hastane, otel, yurt, vb. projelerine; gerekse renovasyon projelerine ısı yalıtım sistemlerinin yanı sıra su yalıtım ürünleri, karo yapıştırıcıları ve özellikle otopark alanları için sıva sistemleri ile her alanda çözüm

Baumit'ten binaları yangından koruyan ısı yalıtımı sistemleri!

Avrupa’nın lider dış cephe ısı yalıtım markalarından biri olan Baumit, "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik’ine bağlı yayınlanan genelgede belirlenen kriterlere uygun ısı yalıtım sistemleri ile güvenlik sağlıyor

BAUMİT ısı yalıtım sistemleri binaların sağlıklı korunmasını sağlıyor!

Dış cephe ısı yalıtımının uzman markası BAUMİT, kaliteli sistemlerle ve profesyoneller tarafından ısı yalıtım sistemi uygulanan binaların, ancak 30 yıl sonra tadilata ihtiyaç duyacağını belirtiyor...

Burhan Karahan: Su yalıtımında standart dışı malzemeler güvenliğimizi tehdit ediyor!

Yapı sektörünün gündeminde, geleceğimizi güven üzerine inşa edecek yapılara imza atılması ilk sırada yer alıyor. Türkiye, binalarını temelden değiştirecek bir dönüşüm hedeflerken, bu dönüşümün en önemli bileşenlerinden biri de su yalıtımı olacak..

Baumit Cool Pigment ile en koyu renk tonları ısı yalıtımında kullanılabiliyor!

Baumit İnovasyon Merkezi’nin geliştirdiği Cool Pigment ile en koyu ve en moda renk tonlarını bile ısı yalıtım sistemlerinde geniş alanlar üzerinde uygulamak artık mümkün.

Baumit inovatif ısı yalıtım sistemi ile duvarlar nefes alıyor!

Isı yalıtımının uzman markası Baumit’in yenilikçi yapısını ortaya koyan open® Isı Yalıtım Sistemi, duvarların nefes almasını sağlayan yapısı sayesinde konut iklimini optimize ederek kış ve yaz aylarında konforlu mekanlar yaratıyor.

Sinpaş Altınoran’ın dış cephe ısı yalıtımı Baumit tarafından yapılıyor!

Türkiye’nin temalı en büyük konut projesi olan Sinpaş Altınoran’ın dış cephe ısı yalıtım sistemi Baumit tarafından yapılıyor. Baumit, projenin ısı yalıtım performansını en üst seviyede sunmayı garanti ediyor.

Baumit ısı yalıtım sistemleri yeni ürünü: Baumit CreativTop!

Dış cephe ısı yalıtım sistemlerinin uzman markası Baumit’den yaratıcılığı ön plana çıkaran yepyeni bir ürün; Baumit CreativTop...

baumit yalıtım geleceğimize yatırımdır. Haberi

baumit yalıtım geleceğimize yatırımdır.



Baumit, yaz ve kış aylarında sağladığı düşük enerji ihtiyacı ve %50 daha düşük karbondioksit emisyonu sayesinde gelecek nesillere daha iyi bir doğa bırakmayı hedefliyor. Harcanan toplam enerjinin yaklaşık yüzde 40’ı konutlarda tüketiliyor. Bu nedenle marka, konutlarda sağlanacak tasarrufun önemine dikkat çekiyor. 


Baumit, son yıllarda özellikle yaz aylarında giderek artan klima ihtiyacının azaltılması ve soğuk mevsimlerde de ısınma maliyetlerinin düşürülmesi ile enerji tasarrufuna katkıda bulunabileceğini belirtiyor. Binalarda yapılacak dış cephe ısı yalıtımı tadilatı ile enerji maliyetlerinden yüzde 50’yi aşan oranlarda tasarruf edilebileceğine değinen firma yetkilileri, hatta pasif enerji veya sıfır enerji standartlarına uygun inşa edilen yeni yapılarda, işletme giderlerinin çok daha düşük düzeylere indirilebileceğini belirtiyorlar.


Konutlara yapılacak dış cephe ısı yalıtımı ile her mevsim konforlu mekân iklimi yaratılarak uykusuzluk çekilen yaz geceleri,...