19 / 04 / 2024

bay inşaat Hillpark Suites

bay inşaat Hillpark Suites

Bay İnşaat'ın İstinye'de inşa ettiği Hillpark Suites projesinde 91 konut bulunuyor. Hillpark Suites'te daire fiyatları 220 bin Euro'dan başlıyor ve 1 milyon 242 bin Euro'ya kadar çıkıyor.

Bir zincir markette inşaat malzemesi satışı yapılması meclis gündeminde!

Bir zincir markette yanıcı inşaat ve nalburiye malzemesi satışı yapılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karabük'te 16.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Karabük Belediye Başkanlığı, Bayır Mahallesi'nde 16 milyon 594 bin 442 TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 26 Ekim 2020 tarihinde yapılacak.

İzmir'de yapılan LNG depolama tesisi inşaatıyla ilgili iddialar mecliste!

İzmir'de yapımı devam eden bir LNG depolama tesisi inşaatıyla ilgili çeşitli iddiaları mecliste konu oldu. Konuya ilişkin olarak İzmir Milletvekili Tacettin Bayır soru önergesi hazırladı..

Mihail Men: Türk inşaat şirketlerinin projelere katılımını engelleyeceğiz!

Rusya Bayındırlık ve Kamu Hizmetleri Bakanı Mihail Men, "2016 yılının başından başlayarak Türk şirketlerinin Rusya'daki inşaat sektöründeki katılımlarını minimize edeceğiz" açıklaması yaptı.

Deha Bay İnşaat Peyzaj Otomotiv Ticaret ve Sanayi Temizlik Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Deha Bay İnşaat Peyzaj Otomotiv Ticaret ve Sanayi Temizlik Turizm Hizmetleri Limited Şirketi, Enes Bayraktar tarafından 50 bin TL sermaye ile 16 Aralık'ta Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi, Şehit Yılmaz Özdemir Caddesi'nde kuruldu.

Dağbay İnşaat Yapı Malzemeleri Lojistik Tekstil Ürünleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dağbay İnşaat Yapı Malzemeleri Lojistik Tekstil Ürünleri Sanayi Limited Şirketi, Hakan Zan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi'nde kuruldu.

Bay İnşaat 42 Maslak fiyatları ne kadar?

2 blok halinde inşa edilen 42 Maslak projesi ofis, homeoffice ve rezidans dairelerden oluşuyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede satışlar devam ediyor. Peki Bay İnşaat 42 Maslak fiyatları ne kadar?

Ercan Havaalanı inşaatı bu hafta başlıyor!

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, geçtiğimiz aylarda törenle temeli atılan ancak çeşitli nedenlerle inşaatına başlanılamayan Ercan Havaalanı konusunda "Tüm problemler hafta sonu bitecek ve hafta başı inşaat başlayacak" dedi.

Fabrika inşaatı maliyeti 2015!

Bina inşaat metrekare bedelleri, binaların kullanılış tarzları, inşaat nevileri ve sınıflarına göre Maliye ve Bayındırlık Bakanlıklarınca birlikte saptanıyor. Peki, fabrika inşaatı maliyeti 2015 ne kadar?

Bayındırlık inşaat metrekare birim fiyatları 2015!

Yeni emlak vergisine esas olmak üzere uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri, Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca tespit edildi. İşte bayındırlık inşaat metrekare birim fiyatları 2015...

Keten İnşaat yeni inşaat mühendisleri arıyor!

Keten İnşaat bünyesine yeni bay çalışanlar arıyor. Keten İnşaat, 40 yaşını aşmamış, şantiye deneyimi olan, takım çalışmasına uyabilecek ve üniversitelerin inşaat mühendisliği bölümünden mezun kişileri işe alacak..

İnşaat Yüksek Mühendisi Mehmet Çötür vefat etti!

Hatice Çötür'ün eşi, Bayındırlık Bakanlığı müsteşarı ve inşaat yüksek mühendisi Mehmet Çötür vefat etti. Cenaze bugün öğle namazına müteakip Bartın Şadırvan Camii'nden kaldırılacak ve defnedilecek..

Gülsa inşaat ve Bay Yapı'nın yeni iletişim ajansı Banu Ergin PR oldu!

Kartal Esentepe Mahallesi'nde 204 konutluk Gökdeniz Kartal projesini inşa eden Gülsa inşaat&Bay Yapı Ortak Girişimi, iletişim ajansı olarak Banu Ergin PR'ı seçti. Banu Ergin PR, portföyüne yeni müşteriler eklemeye devam ediyor.

bay inşaat Hillpark Suites Haberi

bay inşaat Hillpark Suites


Hillpark Suites'in künyesi Tarabya Beyza Konakları, İstinye Konakları ve Hillpark projelerinin sahibi Bay İnşaat, İstanbul'da İstinye çevresinde yeni projeler üretmeye devam ediyor. İnşaatına yaklaşık 1.5 ay önce başlanan Hillpark Suites, Bay İnşaat'ın İstinye'deki yeni projesi. 10 dönümlük bir arazi üzerine inşa edilen Hillpark Suites, 2 bloktan meydana geliyor. 5'er katlı bloklarda toplam toplam 91 üniteden oluşan projenin yer aldığı her iki parselde de birer bağımsız ticaret bloğu bulunuyor.


En küçük daire 76 metrekare


Hillpark Suites'de 1+1'den 5+1'e kadar değişik tiplerde tasarlanan daireler mevcut. Konutların büyüklükleri ise 76 ila 400 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projedeki sosyal donatı alanları arasında açık ve kapalı kullanılabilen yüzme havuzu ve jakuzi, havuz...