25 / 04 / 2024

bay inşaat maslak

bay inşaat maslak

Bay İnşaat, Maslak42 projesinde sergiler ve etkinlikler için galeri oluşturdu. Firma sanat yatırımlarıyla müteahhidi daha sempatik hale getirmeyi amaçlıyor.

42 Maslak Evleri'nin inşaat çalışmaları ne durumda?

BAY İnşaat'ın Maslak'ta hayata geçirdiği 42 Maslak projesini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

42 Maslak projesinin inşaat çalışmaları ne durumda?

Bay İnşaat'ın Maslak'ta hayata geçirdiği 42 Maslak projesini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

42 Maslak projesinde 724 bin dolardan başlayan fiyatlarla 2+1!

42 Maslak projesi kapsamında yer alan 2+1'lerin fiyatları 724 bin dolardan başlangıç gösteriyor... Konut teslimleri 2014 Haziran'da yapılacak...

42 Maslak projesinin inşaatı ne durumda?

Bay İnşaat'ın hayata geçirdiği 42 Maslak projesini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

42 Maslak projesinin en yeni videosu!

BAY İnşaat'ın Maslak'ta hayata geçirdiği 42 Maslak projesini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

Bir zincir markette inşaat malzemesi satışı yapılması meclis gündeminde!

Bir zincir markette yanıcı inşaat ve nalburiye malzemesi satışı yapılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karabük'te 16.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Karabük Belediye Başkanlığı, Bayır Mahallesi'nde 16 milyon 594 bin 442 TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 26 Ekim 2020 tarihinde yapılacak.

İzmir'de yapılan LNG depolama tesisi inşaatıyla ilgili iddialar mecliste!

İzmir'de yapımı devam eden bir LNG depolama tesisi inşaatıyla ilgili çeşitli iddiaları mecliste konu oldu. Konuya ilişkin olarak İzmir Milletvekili Tacettin Bayır soru önergesi hazırladı..

Fatih Ormanı'ndaki inşaat projeleri protesto edildi!

Kuzey Ormanları Savunması ve Diren Fatih Ormanı İnsiyatifi'nin çağrısıyla bir araya gelen çevreciler Fatih Ormanı'nda yapılan taşocakları ve inşaat projelerine karşı İstanbul Maslak'ta bulunan Orman Bölge Müdürlüğü önünde eylem yaptı.

Kapıcıoğlu İnşaat'ın ikinci projesi Maslak'a!

Dünyagöz Hastaneleri'nin patronu Eray Kapıcıoğlu, inşaat sektörüne de yatırım kararı aldı. Maltepe'de lüks bir projeye başlayan Kapıcıoğlu, 290 dairelik Sahilada'ya 100 milyon dolar yatıracak. Sonraki proje ise Maslak'ta olacak

Mihail Men: Türk inşaat şirketlerinin projelere katılımını engelleyeceğiz!

Rusya Bayındırlık ve Kamu Hizmetleri Bakanı Mihail Men, "2016 yılının başından başlayarak Türk şirketlerinin Rusya'daki inşaat sektöründeki katılımlarını minimize edeceğiz" açıklaması yaptı.

Deha Bay İnşaat Peyzaj Otomotiv Ticaret ve Sanayi Temizlik Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Deha Bay İnşaat Peyzaj Otomotiv Ticaret ve Sanayi Temizlik Turizm Hizmetleri Limited Şirketi, Enes Bayraktar tarafından 50 bin TL sermaye ile 16 Aralık'ta Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi, Şehit Yılmaz Özdemir Caddesi'nde kuruldu.

Maslak 1453 projesinin inşaat ruhsatının iptali istendi!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, mahkemenin yürütmeyi durdurma kararına karşın devam eden Maslak 1453 projesine ilişkin inşaat ruhsatının iptalini istedi.

2000 yılında İstanbul Kongre Merkezi inşaatı el değiştirmiş!

2000 yılında Maslak'ta İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı tarafından inşası devam İstanbul Kongre Merkezi'nin inşaatı el değiştirmiş. Vakfın bir türlü inşaatı tamamlayamaması üzerine Kültür Bakanlığı, inşaatı Vakıf'tan almış.

Dağbay İnşaat Yapı Malzemeleri Lojistik Tekstil Ürünleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dağbay İnşaat Yapı Malzemeleri Lojistik Tekstil Ürünleri Sanayi Limited Şirketi, Hakan Zan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi'nde kuruldu.

Suat Altın İnşaat Maslak'ta arsa çalışmalarına devam ediyor!

Suat Altın İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Kılınç, Türkiye'deki konut sektörü, sektörün gidişatı, inşaat sektörünün geçmişi ve geleceği, önümüzdeki süreçte yapılması gerekenleri anlattı..

Bay İnşaat 42 Maslak fiyatları ne kadar?

2 blok halinde inşa edilen 42 Maslak projesi ofis, homeoffice ve rezidans dairelerden oluşuyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede satışlar devam ediyor. Peki Bay İnşaat 42 Maslak fiyatları ne kadar?

Ercan Havaalanı inşaatı bu hafta başlıyor!

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, geçtiğimiz aylarda törenle temeli atılan ancak çeşitli nedenlerle inşaatına başlanılamayan Ercan Havaalanı konusunda "Tüm problemler hafta sonu bitecek ve hafta başı inşaat başlayacak" dedi.

bay inşaat maslak Haberi

bay inşaat maslak

Bay İnşaat Maslak’ta inşa ettiği, karma proje Maslak42'yle sanatı yoğun bir şekilde Maslak’a getirdi. Firma, Maslak42 projesinde oluşturduğu sanat galerisi ve online sanat sitesi Artful Living ile müteahhide bakış açısını değiştirmeyi amaçlıyor. Bay İnşaat olarak sanat ile müteahhitlerin çok kazanan antipatik görüntülerini ortadan kaldırmayı hedeflediklerini belirten Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı, sanatı sevmesinin sanat üzerine bir sosyal sorumluluk projesinin oluşmasına katkı sağladığını anlatarak “Sanatla ilgili bu duruşumuz antipatik inşaatçı duruşundan bizi çıkararak daha sempatik bir getiri sağladı” diye konuştu. Sanata yatırım yapmanın aynı zamanda kendilerine bir kimlik kazandırdığını ifade eden Özmandıracı, “Projemiz daha yapım aşamasında iken kaliteli bir yaşamı sunacağını...