26 / 04 / 2024

Bay İnşaat trabya beyza konakları

Bay İnşaat trabya beyza konakları

Bay İnşaat, Maslak'ta İstanbul Çorap Sanayi'nin 39 bin metrekare büyüklüğündeki eski fabrikasının yerine alışveriş merkezi ve rezidanstan oluşacak yeni bir projeye başlamaya hazırlanıyor.

Bayı Otomotiv İnşaat Gıda Araç Kiralama Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Bayı Otomotiv İnşaat Gıda Araç Kiralama Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Limited Şirketi Sultanbeyli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Bayı tarafından kuruldu.

Bayı Otomotiv İnşaat Gıda Araç Kiralama Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Bayı Otomotiv İnşaat Gıda Araç Kiralama Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Bayı tarafından kuruldu.

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. kuruldu!

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Baysan tarafından kuruldu.

Aksoy Bayındırlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Bayındırlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Aydın ve Sefa Çapraz ortaklığında kuruldu.

Bayındır Dekorasyon İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayındır Dekorasyon İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Savaş Bayındır tarafından kuruldu.

Anl Bay Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anl Bay Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Anıl Bay tarafından kuruldu.

Bayılan İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Elektrik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayılan İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Elektrik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Bayılan tarafından kuruldu.

Adil Bayındır'dan 'Beyşehir Gölü imara açıldı' iddiasına cevap: İnşaat yok, beton yok! 

Konya Beyşehir’in Bağımsız Belediye Başkanı Adil Bayındır, Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’in çevresinin imara açıldığına yönelik iddialara ilişkin, "İnşaat yok, beton yok, ben buralıyım Beyşehir benim suyum" dedi.

42 Maslak'ın tesis yönetimini Atalian Türkiye üstlendi!

Bay İnşaat imzası ile Maslak'ta 250 bin metrekare alan üzerinde yapılan 42 Maslak projesinin site yönetimi, temizlik, güvenlik ve teknik hizmetler yönetimini Atalian Türkiye yapacak...

Blueground 42 Maslak B Kule’ye taşındı!

Blueground, Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarından Bay İnşaat ile stratejik bir iş birliğine giderek teknoloji odaklı konaklama hizmetini 42 Maslak B Kule’ye taşıdı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Bay Uluslararası Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bay Uluslararası Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Güray Dozman tarafından kuruldu.

Bay Grup Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bay Grup Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Çağlar  Memiş ve Eyüp Can Gülsever ortaklığında kuruldu. 

Bay İnşaat trabya beyza konakları Haberi

Bay İnşaat trabya beyza konakları


İstinye bölgesinde bugüne kadar konut ağırlıklı birçok projeye imza atan Bay İnşaat, Maslak'ta İstanbul Çorap Sanayi'nin 39 bin metrekare büyüklüğündeki eski fabrikasının yerine alışveriş merkezi ve rezidanstan oluşacak yeni bir projeye başlamaya hazırlanıyor.


Bay İnşaat, ağırlıklı olarak İstanbul'un İstinye bölgesinde gerçekleştirdiği projelerle tanınan bir inşaat şirketi. 10 yıllık bir geçmişe sahip Bay İnşaat, bu bölgede bugüne kadar 10 adet viladan oluşan Tarabya Beyza Konakları, 38 adet ikiz villadan oluşan Bay İstinye Konakları, 90 daireden oluşan Hillpark projesi ve 4 bin metrekare arsa üzerine kurulu İstinye İş Merkezi adındaki birçok projeye imza attı.


Bay İnşaat