25 / 04 / 2024

bayburt belediyesi çalışmaları

bayburt belediyesi çalışmaları

Mevsim normallerinin üzerinde devam eden güzel havaları hizmete dönüştüren Bayburt Belediyesi, son günlerde özellikle de Şehit Osman Tepesi’ nde yoğunlaştırdığı çalışmaları, şehrin birçok noktasına taşıdı...

Bursa Büyükşehir Belediyesi raylı sistem hatlarında çalışmalarını hızlandırdı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentte inşası devam eden T2 hattında çalışmalarını hızlandırdı. Şehrin en önemli projelerinden biri olan T2 hattında test sürüşleri Mayıs 2022'de başlayacak.

Kartal Belediyesi'nin akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor...

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden deprem çalışmalarına 200 milyonluk kaynak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2021 Mali Yılı bütçesinde yapılacak düzenlemeyle kentte deprem nedeniyle meydana gelen hasar ve yıkımların etkisini azaltma ve yaşanabilecek depreme yönelik çalışmalar için 200 milyon TL ayrılmasına karar verildi. 

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi!

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi. Ekip, 10 gün boyunca hafif, orta ya da ağır hasarlı binalarda incelemeler yapacak.

Silivri Belediyesi'nin deprem çalışmaları masaya yatırılacak!

Silivri Belediye Meclisi’nin Mart Ayı toplantısı 2. birleşiminin 1.oturumu yarın saat 10.00’da yapılacak. Gerçekleştirilecek toplantıda Silivri Belediyesi'nin deprem çalışmaları da masaya yatırılacak.

Rize Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarına hızla devam ediyor!

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı Ekim ayı İlçe Danışma Meclis toplantısında, Rize Belediyesi çalışmaları hakkında değerlendirme yapan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, "Rize'mize önümüzdeki aylarda 5 tane sosyal tesis kazandıracağız" dedi...

Bayburt Hükümet Konağı için yıkım çalışmaları başladı!

Bayburt’ta Polis Meslek Yüksek Okulu ve yanında bulunan Halı Sahası'nda yıkım çalışmaları başladı. Yıkım çalışmalarının yapıldığı alana Yeni Hükümet Konağı inşa edilecek. 

Ordu Yeşil Yol projesinde çalışmalar tam gaz!

Yaptığı yol yapım çalışmaları ile model bir Ordu inşa etmeyi hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bayburt-Gümüşhane Havalimanı'nda çalışmalar başladı!

Bayburt-Gümüşhane Havalimanı'nın ihalesi 16 Ocak'ta yapılmıştı. Çalışmalar başladığı projenin 2020 yılın9ın Mart ayında tamamlanması planlanıyor...

Kartepe Belediyesi’nin kent projelerinde çalışmalar devam ediyor!

Kartepe Belediyesi’nin, Dumlupınar ve Ertuğrul Gazi Mahallelerini birleştiren, Ertuğrul Gazi Parkı ile bir kompleks olarak düşünülen Kanal Park Projesi ve Kanal Park Yürüyüş Yolu’ndaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Şehzadeler Belediyesi'nin çevre düzenleme çalışmaları sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ova yolları bakım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Bayburt'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, ilçede yapımı devam eden proje ve kent yenileme çalışmalarını inceledi.

Ümraniye Belediyesi'nin kent projelerinde inşaat çalışmaları sürüyor!

Son 13 yılda başarılı projelerle ilçeye 400’ü aşkın kalıcı eserler kazandıran Ümraniye Belediyesi,müjde verdiği kalıcı eserleriyle çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

bayburt belediyesi çalışmaları Haberi

bayburt belediyesi çalışmaları


Mevsim normallerinin üzerinde devam eden güzel havaları hizmete dönüştüren Bayburt Belediyesi, son günlerde özellikle Şehit Osman Tepesi’nde yoğunlaştırdığı çalışmaları, şehrin birçok noktasına taşıdı.


Havaların güzel gitmesi nedeniyle bahar çalışmalarını öne alan Bayburt Belediyesi, Şehit Osman Tepesi’nden Gençlik Parkı’na, Rabia Kadıoğlu Parkı’ndan Kent Ormanı’na, Çoruh gerdanlıklarından, istinat duvarlarına, Toki’de garaj yapımından bahar temizliğine kadar birçok çalışmanın startını verdi.


BAHAR ÇALIŞMALARIMIZI ÖNE ALDIK


Gençlik Parkı’nda gerçekleşen çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı Polat, havaların güzel gittiğini ve Bayburt Belediyesi olarak bunu hizmete çevirdiklerini söyledi.


Mevsim normallerinin üzerinde devam eden güzel havaları fırsat bilerek çalışmalara hız verdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Polat, “Bu sene havaların güzel gitmesi nedeniyle bahar çalışmalarımızı öne aldık. Şu anda yaklaşık 10 noktada çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor. Bulunduğumuz alan bizi takip...