28 / 03 / 2024

baydöner franchise bedeli 2018

baydöner franchise bedeli 2018

Halihazırda 128 restoranı bulunan Baydöner, franchise verecek yeni yatırımcılar arıyor. Şirket, franchise giriş bedeli olarak 50 bin dolar + KDV talep ediyor. Bir Baydöner şubesi açmanın toplam yatırım maliyetinin ise 200 bin dolar + KDV olduğu ifade ediliyor.

Güner Kardeşler Yol Asfaltlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner Kardeşler Yol Asfaltlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Habil Güner tarafından kuruldu.

Baydöner’in halka arzına yerli ve yabancı yatırımcılardan 3 katı aşkın talep geldi!

Restoran zinciri Baydöner’in 15 Ağustos ile 16 Ağustos tarihleri arasındaki talep toplama işlemine, yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği belirtildi. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, halka arza 3 katı aşkın talep geldiği kaydedildi.

Türkiye'nin en lezzetli halka arzı 15-16 Ağustos’ta yapılacak!

Türkiye’nin en büyük restoran zincirlerinden Baydöner, halka arz ediliyor. Baydöner hisselerinin %21,43’ünü halka arz etmek üzere Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. Borsada satış tarih ve saatleri 15-16 Ağustos, 10.30- 13.00, sabit fiyat ise 21 TL olarak belirlendi.  

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Batur ve Harun Güner ortaklığında kuruldu.

Baydöner’de iskenderinizin yüzde 25'i Ziraat Bankası'ndan! Bankkart kullananlar kaçırmayın

Ziraat Bankası’na ait Bankkart sahipleri, Baydöner şubelerindeki tüm iskender çeşitlerinde yüzde 25 indirim fırsatından yararlanabiliyor. Kampanya 6 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek. İşte detayları…

AVM gezginlerine müjde! Baydöner’de yüzde 25 indirim kampanyası başladı! İşte şartlar

Döner ve İskender’in vazgeçilmez lezzet durağı Baydöner Ziraat Bankası ile işbirliğine imza attı. Bankkart’a özel Baydöner’de tüm İskender çeşitlerinde yüzde 25 indirim sunulacak.

Tapu döner sermaye harcı bu yıl ne kadar oldu? İşte tapu döner sermaye harcı 2022 ücreti!

Tapu dairesinde gerçekleştirilen gayrimenkul alım satım işlemleri için ödenen masraflar arasında döner sermaye bedeli de yer alıyor. Peki, tapu döner sermaye harcı bu yıl ne kadar oldu? İşte tapu döner sermaye harcı 2022 ücreti...

Gayrimenkul sektöründe franchise bedellerine kur ayarı!

Kurda meydana gelen dalgalanmalar, franchise veren markaların harekete geçmesine neden oldu. Özellikle yatırım maliyetinin önemli bir kalemini oluşturan franchise giriş bedelleri güncellendi. Şirketlerin bir kısmı bu bedeli TL'ye çevirdi, bir kısmı da kuru sabitledi. 

Öner İnşaat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Öner İnşaat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beşiktaş'ta 2 milyon 170 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Cem Öner tarafından açıldı.

Güner 25 İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner 25 İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Güner tarafından kuruldu.

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu!

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu. Residence43 Otelcilik Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Hande Güner Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Hande Güner Mimarlık Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hande Güner tarafından kuruldu.

Sait Döner franchise şubeler açacak!

Sait İskender 'Sait Döner' markasıyla franchising vermeye başladı. 2021'de öncelikle büyükşehirde olmak üzere sekiz ila 10 arasında şube açılması hedefleniyor. 

baydöner franchise bedeli 2018 Haberi

baydöner franchise bedeli 2018

2007 yılında kurulan Baydöner, Türkiye'de restoran sektörünün en hızlı büyüyen oyuncularından biri. Baydöner, Türk mutfağının zenginliğine karşı sektörde henüz yeterince Türk markası olmadığının fark edilmesiyle ortaya çıktı. Böylece Türkiye'nin her yanında açılan AVM'lerde iş yapacak, hızlı büyüme potansiyeline sahip bir restoran zinciri konsepti oluşturulması hedeflendi. Bugüne kadar tüm yatırımlarını kendi öz kaynaklarıyla yapan şirket, dışarıdan herhangi bir yatırım almadı. Bugün 128 restoranla Türkiye'nin en yaygın döner restoran zinciri konumunda bulunuyor. Markanın Türkiye dışında KKTC, Azerbaycan ve Kuzey Irak'ta da şubeleri var.

Ekonomist'te yer alan habere göre; Baydöner CEO'su Bülent Polat, 2018 yılında dört adet franchise'ı daha bünyelerine katmayı planladıklarını söylüyor. Polat, "Hem hizmet verdiğimiz il sayısını hem de mevcut hizmet verdiğimiz illerdeki şube sayılarını artıracağız" diyor.

MALİYET NE KADAR?

Baydöner'de franchise giriş...