25 / 04 / 2024

bayraklıda boşaltılan okul hangisi

bayraklıda boşaltılan okul hangisi

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgiye göre, yarı yıl tatilinde depreme dayanıksız olduğu bilimsel raporla tespit edilen okul binasında eğitimin sürdürülmemesi kararı alındı...

Kentsel dönüşümden dolayı boşaltılan eve hırsız yerleşti! Ev sahibi çözümü kapıya duvar örmekte buldu!

Avcılar'da bir kişi, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması planlanarak boşaltılan binadaki daireye ev sahibinden habersiz yerleşti. Ev sahibi ise çözümü kapıya duvar örmekte buldu. İşte ayrıntılar..

Üsküdar'da 6 bloklu sitenin istinat duvarı çöktü! Bina acil boşaltıldı!

Üsküdar'da 6 bloklu bir sitede açık otoparkın istinat duvarı inşaat çalışması nedeniyle çöktü. Sitede bulunan 4 katlı 20 daireli apartman tedbir amaçlı boşaltıldı. 

Eyüpsultan'da korku dolu anlar! 3 gecekondu boşaltıldı!

İstanbul'un Eyüpsultan İlçesi'nde 3 gecekondu acil şekilde boşaltıldı. Zemininde çökme meydana gelen bölgede panik dolu anlar yaşandı.

Eyüpsultan'da toprak kayması nedeniyle 2 bina boşaltıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği İstanbul Eyüpsultan'da bir inşaatın kazı çalışmaları esnasında yaşanan toprak kayması sebebiyle 2 bina tedbir amaçlı olarak boşaltıldı. İşte konut ile ilgili son dakika detayları....

Manisa'da kentsel dönüşüm bölgesinde heyelan riski! 5 ev acilen boşaltıldı!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda projesinin uygulandığı bölgede toprak kayması riskine karşın 5 ev boşaltıldı.

Deprem uzmanından çarpıcı son dakika uyarısı! İstanbul'da bu 5 ilçe boşaltılmalı! İşte o ilçeler...

Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı son dakika açıklamalarında bulundu. Moriwaki, İstanbul'da boşaltılması gereken ilçeleri de tek tek açıkladı. İşte o ilçeler...

Yüksek kira almak isteyen ev sahipleri bunu da yaptı: Ya evi boşalt ya da farkı öde!

Yüksek kira almak isteyen ev sahipleri yeni bir yol buldu. Kiracılardan geçmiş dönem enflasyon farkını isteyip alacaklı davası açan ev sahibi  ''ya geçmiş farklı öde ya da evi boşalt' diyerek kiracılarından yüksek kira talep ediyor.

Vicdanları da enkaz altında kalan deprem fırsatçılarına devlet göz açtırmadı! Açıklamayı bakanlık yaptı

Tüm Türkiye'nin sallanıp yasa boğulduğu depremde vicdanları da enkaz altında fırsatçılarla alakalı Ticaret Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Fahiş fiyat artışı yapan 353 firmaya 85 milyon lira ceza uygulandığını açıkladı.

Isparta'da heyelan nedeniyle 64 daire boşaltıldı! 

Isparta Eğirdir'de heyelan riski nedeniyle toplam 64 daire boşaltıldı. İşte konu ile ilgili detaylar... 

Sultangazi'deki iki bina çökme tehlikesi sebebiyle boşaltıldı!

İstanbul Avrupa Yakası Sultangazi'de inşaat kazısı yapılan iki bina çökme tehlikesi sebebiyle boşaltıldı.

Esentepe'de boşaltılan binanın sahibi konuştu!

İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de çatlama olduğu için boşaltılan apartmanın sahibi önemli açıklamalar yaptı...

Şişli'de boşaltılan binanın temelinde kayma mı var?

İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de yer alan 6 katlı bina boşaltıldı. Şişli Kaymakamı Ali Fuat Türkel konu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

İstanbul'da 6 katlı bina çökme tehlikesi sebebiyle boşaltıldı!

İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de yer alan 6 katlı bina çökme tehlikesi sebebiyle boşaltıldı.

bayraklıda boşaltılan okul hangisi Haberi

bayraklıda boşaltılan okul hangisi


Bayraklı ilçesinde depreme dayanaksız olduğu belirlenen  Evrenpaşa İlkokulu ve Ortaokulu'nda, eğitim öğretim yılının ikinci yarısında eğitime başlanmadı.


İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgiye göre, yarı yıl tatilinde depreme dayanıksız olduğu bilimsel raporla tespit edilen okul binasında eğitimin sürdürülmemesi kararı alındı.


Okul öğrencilerin çevredeki okullara yönlendirildiği, yeni binanın yapımı için de çalışmaların başladığı, okulun arsasıyla ilgili yaşanan sorunun çözülmesinin ardından inşaata başlanacağı kaydedildi.


Çocuklarının yeni okuluna ulaşım sorun yaşadığını belirten bir grup veli, bu duruma tepki gösterdi.


Öğrencilerden yaklaşık 300'ünün ulaşım sıkıntısı yaşadığını belirleyen İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün de, bu sorununun çözümü için okula kaynak aktaracağı...