19 / 04 / 2024

bayraktar Viaport Houses and Suites

bayraktar Viaport Houses and Suites

İstanbul Anadolu Yakası’nın hızla gelişen bölgesi Kurtköy’de Via Properties tarafından hayata geçirilen Via Port Houses & Suites’te Eylül'de yaşam başlıyor...

Tuzla Viaport Marina açıldı!

İstanbul Tuzla’da Türkiye’nin vizyon projelerinden biri olan Viaport Marina kapılarını açtı.Türkiye’ye yakışan proje yaptıklarını kaydeden Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, “Biz İstanbul’a, İstanbul bize çok yakıştı” dedi.

Viaport Marina 19 Mayıs'ta açılıyor!

Via Properties tarafından hayata geçirilen Viaport Marina, 19 Mayıs'ta kapılarını açıyor. Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar'ın katılımıyla gerçekleşecek basın toplantısı Viaport Marina'nın inşaat süreci hakkında bilgiler verilecek.

Viaport Venezia'da fiyatlar 339 bin liradan başlıyor!

Toplamda 221 adet yatay ofisten meydana gelen Viaport Venezia projesi Bayraktar ve Gürsoy yatırım ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlıyor.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Bayraktar-Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Viaport Venezia Ofis projesinde yer alan ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan ofislerin tavan yükseklikleri ise 3 metre 30 santimetre olarak belirlendi.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Bir ofis projesi olarak tasarlanan Viaport Venezia projesinde 221 adet yatay ofis yer alıyor. Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayat geçirilen projede fiyatlar 339 bin liradan başlıyor.

Viaport Venezia'da fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor!

Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayata geçirilen Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlıyor. Proje 25 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

25 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerinde hayata geçilen Viaport Venezia projesi Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayata geçiriliyor. Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Viaport Venezia'da fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor!

221 adet yatay ofisten meydana gelen Viaport Venezia projesi Bayraktar ve Gürsoy işbirliği ile hayata geçiriliyor. Viaport Venezia'da fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia 339 bin liradan başlayan fiyatlar!

İstanbul Avrupa yakası Gaziosmanpaşa bölgesinde hayata geçirilen Viaport Venezia projesinde yer alan ofislerin fiyatları 339 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Proje Bayraktar ve Gürsoy imzası taşıyor.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlar!

Bayraktar ve Gürsoy yatırım ortaklığıyla hayata geçirilen Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor. Viaport Venezia kapsamındaki ofislerin alanları 53 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiyor.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlar!

Fiyatlarının 339 bin liradan başlangıç gösterdiği Viaport Venezia projesinde çalışanlar otoparklardan ofislere direkt geçiş yapabiliyor. Bayraktar ve Gürsoy imzası taşıyan projede 221 adet yatay ofis bulunuyor.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia projesinde 339 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Viaport Venezia Ofis projesi Bayraktar-Gürsoy Yatırım Ortaklığı projesi olarak hayata geçiriliyor. Viaport Venezia projesinde yer alan ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor.

Viaport Venezia'da fiyatlar 339 bin liradan başlıyor!

Bayraktar ve Gürsoy işbirliğiyle yükselen Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor. Viaport Venezia projesi 25 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor

bayraktar Viaport Houses and Suites Haberi

bayraktar Viaport Houses and Suites

İstanbul Anadolu Yakası’nın hızla gelişen bölgesi Kurtköy’de Via Properties tarafından hayata geçirilen Via Port Houses & Suites’te yaşam başlıyor… Anahtar teslimleri Eylül’de yapılacak projeden daire sahibi olanlar gün sayarken, kalan son daireler ise 240 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Anadolu Yakası’na değer katan projelerden Via Port Houses & Suites’te yaşam Eylül ayında başlıyor. LEED kriterleri göz önüne alınarak, çevreye ve doğaya saygılı olarak Kurtköy’de inşa edilen Viaport Houses & Suites, son dönemde civarda bulunan sekiz üniversitenin de hizmete girmesiyle eğitim merkezinin önemli adreslerinden biri olarak dikkat çekiyor. Teslim tarihi yaklaşan Viaport Houses & Suites’teki özellikle 1+1 kiralık dairelere, çevre üniversitelerde okuyan öğrenci ve öğretim görevlileri tarafından yoğun talep geliyor.

Kaba inşaatı tamamlanan ve teslim heyecanı başlayan Via Port Houses...