19 / 04 / 2024

Viaport Houses and Suites'te 240 bin 500 liraya 1+1!

Viaport Houses and Suites'te 240 bin 500 liraya 1+1!

Firma: Bayraktar Grup

Proje: Via\/Port Houses&Suites

İstanbul Anadolu Yakası’nın hızla gelişen bölgesi Kurtköy’de Via Properties tarafından hayata geçirilen Via Port Houses & Suites’te Eylül'de yaşam başlıyor...



İstanbul Anadolu Yakası’nın hızla gelişen bölgesi Kurtköy’de Via Properties tarafından hayata geçirilen Via Port Houses & Suites’te yaşam başlıyor… Anahtar teslimleri Eylül’de yapılacak projeden daire sahibi olanlar gün sayarken, kalan son daireler ise 240 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

 

Anadolu Yakası’na değer katan projelerden Via Port Houses & Suites’te yaşam Eylül ayında başlıyor. LEED kriterleri göz önüne alınarak, çevreye ve doğaya saygılı olarak Kurtköy’de inşa edilen Viaport Houses & Suites, son dönemde civarda bulunan sekiz üniversitenin de hizmete girmesiyle eğitim merkezinin önemli adreslerinden biri olarak dikkat çekiyor. Teslim tarihi yaklaşan Viaport Houses & Suites’teki özellikle 1+1 kiralık dairelere, çevre üniversitelerde okuyan öğrenci ve öğretim görevlileri tarafından yoğun talep geliyor.

 

Kaba inşaatı tamamlanan ve teslim heyecanı başlayan Via Port Houses & Suites’te, ikinci el satış ve kiralama hizmeti için uzman kadrolar oluşturuluyor. Toplam 4 blok, 10 kat ve 617 dairenin yer aldığı projede; 1+1’ler 240 bin 500, 2+1’ler 300 bin 300 ve 3+1’ler 573 bin 300 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

 

Projede son durum

 

Dairelerin iç boyaları ve seramikleri tamamlanan Via Port Houses & Suites’te dış cephelerin ahşap montajları başladı. Parke kaplamaların montajı devam eden projede, kısa bir süre içerisinde ise bahçe peyzajına başlanması planlanıyor.

 

Anadolu Yakası’nda yemyeşil bir yaşam…

 

Yüzde 80’i yeşil alan olarak planlanan Via Port Houses & Suites sahiplerine doğayla iç içe modern bir yaşam sunuyor. Toplam 26 bin m2’lik alan üzerine konumlandırılan proje merkezi konumu, zengin sosyal olanakları ve hizmetleri göz dolduruyor. Projede yer alan dinlenme alanları, geniş parklar, fitness center, teknik destek hizmetleri, açık ve kapalı yüzme havuzu, SPA merkezi, alakart restoranlar, kuru temizleme, terzi ve lostra hizmeti sahiplerinin çeşitli ihtiyaçlarına yanıt veriyor.

 

Pendik Feribot İskelesi ve Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na yakınlığıyla dikkat çeken Via Port Houses & Suites, yapımı süren  Marmaray  projesinin Sabiha Gökçen’e bağlanmasıyla daha da önem kazanacak.


Telefon: 444 88 42  

Web: www.viaporths.com



projeye sor



Geri Dön