27 / 04 / 2024

bayraktar viaport venezia

bayraktar viaport venezia

Venezia Viaport 'ta fiyatlar 498 bin liradan başlıyor, 5 blok halinde yükselen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor...

Viaport Venezia 'da 16 bin 274 lira peşinatla!

Viaport Venezia 'da yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor...

Viaport Venezia Evleri 'nde 701 bin 851 liraya 3 oda 1 salon!

Viaport Venezia Evleri 'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor, proje 5 blok halinde yükseliyor...

Viaport Venezia nerede ?

Viaport Venezia nerede : İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Gaziosmanpaşa'da konumlandırılıyor

Viaport Venezia'da fiyatlar 339 bin liradan başlıyor!

Toplamda 221 adet yatay ofisten meydana gelen Viaport Venezia projesi Bayraktar ve Gürsoy yatırım ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlıyor.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Bayraktar-Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Viaport Venezia Ofis projesinde yer alan ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan ofislerin tavan yükseklikleri ise 3 metre 30 santimetre olarak belirlendi.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Bir ofis projesi olarak tasarlanan Viaport Venezia projesinde 221 adet yatay ofis yer alıyor. Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayat geçirilen projede fiyatlar 339 bin liradan başlıyor.

Viaport Venezia'da fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor!

Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayata geçirilen Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlıyor. Proje 25 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlarla!

25 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerinde hayata geçilen Viaport Venezia projesi Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayata geçiriliyor. Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Viaport Venezia'da fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor!

221 adet yatay ofisten meydana gelen Viaport Venezia projesi Bayraktar ve Gürsoy işbirliği ile hayata geçiriliyor. Viaport Venezia'da fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia 339 bin liradan başlayan fiyatlar!

İstanbul Avrupa yakası Gaziosmanpaşa bölgesinde hayata geçirilen Viaport Venezia projesinde yer alan ofislerin fiyatları 339 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Proje Bayraktar ve Gürsoy imzası taşıyor.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlar!

Bayraktar ve Gürsoy yatırım ortaklığıyla hayata geçirilen Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor. Viaport Venezia kapsamındaki ofislerin alanları 53 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiyor.

Viaport Venezia'da 339 bin liradan başlayan fiyatlar!

Fiyatlarının 339 bin liradan başlangıç gösterdiği Viaport Venezia projesinde çalışanlar otoparklardan ofislere direkt geçiş yapabiliyor. Bayraktar ve Gürsoy imzası taşıyan projede 221 adet yatay ofis bulunuyor.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia projesinde 339 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Viaport Venezia Ofis projesi Bayraktar-Gürsoy Yatırım Ortaklığı projesi olarak hayata geçiriliyor. Viaport Venezia projesinde yer alan ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor.

Viaport Venezia'da fiyatlar 339 bin liradan başlıyor!

Bayraktar ve Gürsoy işbirliğiyle yükselen Viaport Venezia projesinde fiyatlar 339 bin liradan başlangıç gösteriyor. Viaport Venezia projesi 25 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia 'da 399 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Bayraktar ve Gürsoy tarafından hayata geçirilen Viaport Venezia Ofis projesinden ofislerin fiyatları 339 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Venezia projesinin ofislerinin tavan yükseklikleri ise 3 metre 30 santimetre olarak belirlendi.

Viaport Venezia projesinde 339 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Viaport Venezia Ofis projesi Bayraktar ve Gürsoy imzası taşıyor. Viaport Venezia projesinde yer alan ofislerin büyüklükleri 53 metrekareden başlayıp 202 metrekareye kadar yükseliyor.

bayraktar viaport venezia Haberi

bayraktar viaport venezia


Venezia Viaport projesi 5 blok halinde yükseliyor. Satışların devam ettiği proje kapsamında 2 bin 200 konut bulunuyor.


Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile yükselen Viaport Venezia 'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.


Venezia Viaport fiyatları:

2 oda 1 salon daireler 498 bin liradan;

3 oda 1 salon daireler 701 bin liradan;

4 oda 1 salon daireler 1 milyon 53 bin liradan başlıyor.


Gaziosmanpaşa'da yer alan Viaport Venezia 'nın 2014 yılı içerisinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.


Viaport Venezia 'da yer alan blokların ismi Marco Polo, Palladio, Bellini, Puccin ve Vivaldi olarak belirlendi.


VİDEO:  Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.TV'de izlemek için tıklayın.



Viaport Venezia Gaziosmanpaşa 'da oyun alanları, kapalı otopark, açık otopark, alışveriş alanları,...