29 / 03 / 2024

Bayramoğlu sahilleri genişletme çalışmaları son durum

Bayramoğlu sahilleri genişletme çalışmaları son durum

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu .Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacakla birlikte Bayramoğlu sahillerinde devam eden çalışmaları yerinde incelerken plaj genişletme çalışmalarının yaz aylarına kadar tamamlanacağını müjdeledi.

Rams Denizkent Bayramoğlu Gebze projesinde peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

RAMS Global tarafından Gebze'de yükselen Rams Denizkent Bayramoğlu projesinde peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı sunuluyor.

Rams Denizkent Bayramoğlu'nda peşin ödemelerde 5 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

RAMS Global’in 92. Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde 2+1'lerden 4+1'e kadar peşin ödemelerde 5 milyon 500 bin lriadan başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor.

Rams Denizkent Bayramoğlu'nda yüzde 30 peşin 30 ay vade imkanı!

RAMS Global’in 92.Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde  yüzde 30 peşin 30 ay vade imkanıyla satışlar devam ediyor.

Rams Denizkent Bayramoğlu konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

RAMS Global’in 92.Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde satışlar devam ediyor. Şirket, Rams Denizkent Bayramoğlu konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sağlıyor.

RAMS Denizkent Bayramoğlu 17 Haziran'da satışta! RAMS Global’den Gebze'ye 4 bin konutluk yeni proje!

RAMS Global’in 92.Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu 17 Haziran'da satışa çıkacak. Merakla beklenen projede tam 4 bin konut yer alacak.

Bayramoğlu Tekstil Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayramoğlu Tekstil Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Adıgüzel tarafından kuruldu.

Bayramoğlu İnşaat-Taahhüt Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Topkapı Şubesi açıldı!

Bayramoğlu İnşaat-Taahhüt Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Topkapı Şubesi 370 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ersoy tarafından açıldı.

Dışişleri Bakanlığından İsrail'in ilave yasa dışı yerleşim yerlerini genişletme planına onay vermesine tepki!

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in işgal altındaki Batı Şeria'da ilave yasadışı yerleşim yerlerini genişletme planının resmen onaylanmasına tepki gösterdi.

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Bayram tarafından kuruldu.

Anfield Stadı'nın genişletme projesi ertelendi! 

İngiltere Premier Lig kulübü Liverpool, Anfield Stadı'nı genişletme projesinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle ertelendiğini açıkladı.

Türkiye'den İsrail'in Doğu Kudüs'teki yasa dışı yerleşim birimlerini genişletme kararına tepki!

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Doğu Kudüs'teki yasa dışı yerleşim birimlerini genişletme kararına tepki göstererek uluslararası hukuku ve Birleşmiş Milletler (BM) kararlarını hiçe sayan işgalci anlayışı bir defa daha şiddetle reddettiklerini belirtti.

Kocaeli Kefken Limanı'nın genişletme çalışması mecliste!

Kocaeli Kefken Limanı ile ilgili bir genişletme veya yenileme çalışması olup olmadığı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Dubai Havalimanı'ndaki genişletme çalışmaları durduruldu!

Dubai'deki El-Mektum Uluslararası Havalimanı'ndaki genişletme çalışmaları ekonomik sorunlar nedeniyle durduruldu. 

Bayramoğlu sahilleri genişletme çalışmaları son durum Haberi

Bayramoğlu sahilleri genişletme çalışmaları son durum


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacakla birlikte Bayramoğlu sahillerinde devam eden çalışmaları yerinde incelerken plaj genişletme çalışmalarının yaz aylarına kadar tamamlanacağını müjdeledi. Geçtiğimiz yıl Bayramoğlu'nda hizmete açılan plajlara olan aşın talep dolayısıyla bu yıl plajları genişletme çalışmalarına başlayan ekipler, Bayramoğlu sahilde işgal edilen alanlann boşaltılmasının ardından, mevcutta yaklaşık 3 kilometre olan halk plajları genişletilecek. Yetkililere yaz aylarına kadar sahillerdeki çalışmalann tamamlanması talimatını veren Başkan Karaosmanoğlu, çalışmalann tamamlanmasıyla birlikte sahillerde yürüyüş yolları, oturma gruplan ve plajlarda soyunma kabinlerinin yer alacağını ifade ederek, yaz aylarında geçen yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşlarla hep birlikte denize girecekleri müjdesini verdi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'y'e birlikte yürütülen çalışmalarda önemli mesafe katetildiğini ifade ederek....