23 / 04 / 2024

bayrampaşa axis istanbul satılık ofis

bayrampaşa axis istanbul satılık ofis

Axis İstanbul'da 4 bin 705 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Atatürk Havalimanı'na 8 dakika uzaklıkta yer alan projede teslimlerin 2016 yılı Ağustos ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul satılık ofis!

Ofis büyüklüklerinin 74 metrekareden başladığı proje Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Bayrampaşa Axis İstanbul satılık ofis teslimleri 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Axis İstanbul Sur Yapı fiyat!

Axis İstanbul Sur Yapı fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Alanlarının 90 - 210 metrekare arasında değiştiği projede 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebilir ofisler bulunuyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul'da 284 bin dolara ofis!

Sur Yapı ve Hayat Holding işbirliğiyle İstanbul Avrupa yakası Bayrampaşa'da hayata geçirilen Axis İstanbul'da 60 ay vade farksız taksitlendirme yapılıyor. Ofislerin fiyatları 284 bin dolardan başlıyor..

Axis İstanbul ofis fiyatları!

Axis İstanbul ofis fiyatları KDV hariç 284 bin dolardan başlayarak değişiyor. Projede yüzde 25 peşinatla 36 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapıldığında ödemelerde yüzde 5 indirim uygulanıyor...

Sur Yapı Axis İstanbul metrekaresi 3 bin 500 dolardan başlıyor!

Sur Yapı'nın Bayrampaşa ofis projesi Axis İstanbul'da metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolar + yüzde 18 KDV olarak başlagıç gösteriliyor. Bayrampaşa Axis İstanbul'un inşaatının yıl sonunda başlaması hedefleniyor...

AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

İstanbul'da yaşanabilecek olası büyük deprem öncesinde en riskli mahalleler ve ilçeler peş peşe belli oldu. AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

İstanbul Bayrampaşa'ya millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Bayrampaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

İstanbul Bayrampaşa'ya millet bahçesi geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Bayrampaşa'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Bayrampaşa Şubesi Bayrampaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Şehri Yar Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Şehri Yar Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Bayrampaşa Şubesi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Bayrampaşa kentsel dönüşümde İstanbul'a model olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Bayrampaşa Belediyesi'ni ziyaret ettiği sırada, "Bayrampaşa'da yapılan kentsel dönüşüm, İstanbul'un diğer ilçelerinde model olacak, örnek olacak" dedi. 

Bayrampaşa'daki İstanbul Hali'ne 2 milyon TL'lik tesis geliyor!

Bayrampaşa’daki İstanbul Hali’ne 2 milyon TL'lik Bayrampaşa Hali Kasa Yıkama Tesisi kurulacak. Tesisin açılışı Nisan ayında yapılacak.

Axis İstanbul ofis fiyatları 2017!

Toplamda 195 adet ofisten ve alışveriş merkezinden meydana gelen Axis İstanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa'da hayata geçirildi...

Axis İstanbul Bayrampaşa ödeme şartları!

Axis İstanbul Bayrampaşa'da ofisler 352 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. Axis İstanbul projesinde teslimler önümüzdeki ay başlıyor...

Axis İstanbul Topçular mağazaları!

İstanbul Bayrampaşa'da hayata geçirilen Axis İstanbul hizmete açıldı. İşte 550 milyon dolarlık yatırım bedeli ile inşa edilen Axis İstanbul Topçular mağazaları...

Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede?

135 mağazanın yer aldığı Bayrampaşa Axis İstanbul AVM'de kafe ve restoranlar, teraslar, çocuklar için oyun alanları, 10 salonlu sinema salonu mevcut. Peki Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede?

Bayrampaşa Axis İstanbul AVM kapılarını yarın açıyor!

Axis İstanbul Alışveriş Merkezi, yarın 135 mağazası, kafe ve restoranları, terasları, 1.400 kişi oturma kapasiteli yeme-içme alanı, çocuklar için büyük bir eğlence ve oyun alanı, 10 salonlu sineması ve fitness merkezi ile kapılarını açıyor

Bayrampaşa Axis İstanbul Ofis satış fiyatları!

Bayrampaşa Axis İstanbul Ofis satış fiyatları 344 bin dolardan başlıyor. Axis İstanbul projesinde ofisler bu yıl Ağustos'ta teslim ediliyor...

bayrampaşa axis istanbul satılık ofis Haberi

bayrampaşa axis istanbul satılık ofis

İstanbul Bayrampaşa'da inşa edilen Axis İstanbul Ofisleri 74 metrekare ile 210 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Proje Sur Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. 


Axis İstanbul'da 4 bin 705 TL taksitle ofis sahibi olunabiliyor. Proje konum olarak Dünya Ticaret Merkezi'ne ve Çağlayan Adalet Sarayı'nda 8 dakika, Atatürk Havalimanı'na 8 dakika, Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika, Adalet Sarayı'na 6 dakika uzaklıkta bulunuyor. 


Bayrampaşa Axis İstanbul Rezidans'ta tamamı nakit veya nakit + banka kredili ödemelerde yüzde 10 + yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projede ofislerin Ağustos 2016'da teslim edilmesi öngörülüyor. 


Sur Yapı Axis İstanbul'da sinema salonları, oturma terasları, toplantı salonları, AVM, spor salonu, kafeler, restoranlar, print center, geniş lobi alanları, hobi ve oyun odası, kat bahçeleri, arşiv odası, fitness center gibi ortak yaşam alanları mevcut. 


Bayrampaşa Axis İstanbul'un...