24 / 04 / 2024

Axis İstanbul Sur Yapı fiyat!

Axis İstanbul Sur Yapı fiyat!

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis AVM

Axis İstanbul Sur Yapı fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Alanlarının 90 - 210 metrekare arasında değiştiği projede 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebilir ofisler bulunuyor.



Sur Yapı imzası ile hayata geçirilen Axis İstanbul projesi, İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde inşa ediliyor. Projede satış süreci "A Plus kampanya" ile devam ediyor.


Axis İstanbul  Sur Yapı  fiyat bilgisi haberimizin devamında yer alıyor ama önce projeden bahsedelim. Projedeki ofislerin alanları 7 bin 400 metrekareye kadar birleştirilebiliyor.


Axis İstanbul projesindeki ofislerin büyüklükleri 90 metrekareden başlıyor ve 210 metrekareye kadar ulaşıyor. Projede 195 tane ofis yer alıyor. 


Bayrampaşa Axis İstanbul'da toplantı salonları, concierge ve vale hizmeti ve arşiv odası, kafeler, kat bahçeleri, oturma terasları, IT hizmeti, print center, hobi ve oyun odası, fitness center, AVM, sinema salonları, restoranlar mevcut. 


Axis İstanbul Sur Yapı fiyat

Axis Şstanbul projesindeki ofislerin fiyatları 284 bin dolardan başlıyor. Sabit kur avantajının sunulduğu projede 60 ay vade farksız ödeme yapılıyor.


Axis İstanbul iletişim

Telefon: 444 5 787- (0212) 565 64 48 - 49

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön