25 / 04 / 2024

Bayrampaşa İstanbul Tower fiyatları

Bayrampaşa İstanbul Tower fiyatları

Bayrampaşa'da hayata geçirilen İstanbul Tower projesinde maksimum metrekare birim fiyatı 6 bin lira olarak belirlendi.... Projede peşin ödemelerde indirim yapılıyor...

Bayrampaşa İstanbul Tower projesinde metrekaresi 3 bin 500 TL!

Bayrampaşa’da inşa edilen İstanbul Tower projesinde ofislerin metrekare satış fiyatları 3 bin 500 liradan başlıyor…

Axis İstanbul Bayrampaşa telefon numarası!

Axis İstanbul projesindeki ofislerin fiyatları 320 bin dolardan başlıyor. Yüzde 10 indirüim yapılan projede sabit kur avantajı sunuluyor. Axis İstanbul Bayrampaşa telefon numarası 444 5 787.

Axis İstanbul Bayrampaşa nerede?

Axis İstanbul Bayrampaşa projesinde ofislerin alanları 90 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. Ofis fiyatlarının 320 bin dolardan başladığı Axis İstanbul Bayrampaşa nerede?

Axis İstanbul Bayrampaşa fiyatları ne kadar?

Axis İstanbul projesindeki ofislerin alanları 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebiliyor. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan Axis İstanbul Bayrampaşa fiyatları ne kadar?

Bayrampaşa Cezaevi kentsel dönüşüm projesine son rötuşlar!

Başrampaşa Belediye Başkarı Atila Aydıner, Bayrampaşa Cezaevi kentsel dönüşüm projesinin tanıtım ve değerlendirme toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileriyle bir araya geldi. Toplantıda Bayrampaşa Cezaevi projesine son rötuşlar yapılıyor..

Bayrampaşa Axis İstanbul ofis projesi!

Satış süreci devam eden Bayrampaşa Axis İstanbul ofis projesi Sur Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede yer alan ofislerin fiyatları 320 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Bayrampaşa su kesintisi 16 Aralık 2014 süresi!

İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa ilçesinin Terazidere mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 16 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Bayrampaşa su kesintisi 11 Aralık 2014 son durum!

İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa ilçesinin Vatan mahallesinde isale hattı bakım çalışması nedeni ile 11 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Bayrampaşa Axis İstanbul satılık!

Satış süreci devam eden Bayrampaşa Axis İstanbul satılık ofislerin fiyatları 320 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Metrobüse 600 metre mesafede yükselen proje İstanbul Bayrampaşa'da hayata geçiriliyor.

Bayrampaşa su kesintisi 10 Aralık 2014 süresi!

İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa ilçesinin bazı mahallelerinde enerji kesintisi problemi nedeni ile 10 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Bayrampaşa su kesintisi 8 Aralık 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa ilçesinin Ortamahalle ve Yenidoğan mahallesinde şebeke hattı vana montajı nedeni ile 8 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Bayrampaşa'da satış memurluğundan 1.9 milyon TL'ye satılık bina!

İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu; Bayrampaşa Sağmacılar'da yer alan binayı satışa çıkarıyor. Söz konusu binanın toplam bedeli 1 milyon 913 bin TL olarak belirlendi.

Bayrampaşa Beşi Bir Yerde Hizmet Tesisi'nin inşaatı başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul Bayrampaşa’da "Beşi Bir Yerde Hizmet Tesisi"nin temel atma törenine katıldı. Güllüce, "Yeni Türkiye'yi inşa etmek istiyoruz" dedi.

Bayrampaşa Axis İstanbul Ofisleri!

Sur Yapı ve Hayat Holding imzası ile hayata geçirilen Bayrampaşa Axis İstanbul Ofisleri 'nde yüzde 10 indirim ve 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı bulunuyor.

Bayrampaşa İstanbul Tower fiyatları Haberi

Bayrampaşa İstanbul Tower fiyatları

Keleş İnşaat tarafından 6 bin 500 metrekare alan üzerinde Bayrampaşa'da hayata geçirilen İstanbul Tower projesinde inşaat çalışmaları Şubat 2011'de başlamıştı. Projede son kalan ticari ünitelerin satışları devam ediyor.


23 adet kiralık, 17 adet de satılık dükkanın kaldığı proje kapsamında yer alan ünitelerin metrekare birim fiyatları 3 bin 500 lira ilâ 6 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. Projede yüzde 45'lik kullanıma ulaşıldı. Haliç ve Adalar manzarasına hakim olan Bayrampaşa İstanbul Tower projesinde dükkanların büyüklükleri 265 metrekareden başlangıç gösteriyor.



Teslimlerinin hemen yapıldığı İstanbul Tower projesinde 20 katlı tek blok yükseliyor. Projede banka kredisi kullanımına uygun ödeme koşulları yer alıyor. Ayrıca peşin ödemelerde çeşitli indirim imkanları bulunuyor. Alıcılar isterlerse dükkanları birleştirip kullanabiliyorlar.



0212 544 11 03

www.istanbul-tower.com


Yağmur Başak...