25 / 04 / 2024

Bebek ile Ortaköy yolu

Bebek ile Ortaköy yolu

1946 yılında uygulanacak imar planına göre büyük ana yollar sahillerden geçecekmiş. İşte Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

1946 yılında Bebek ve Ortaköy'de sahile bitişik yalı bırakılmayacak!

1946 yılında uygulanacak imar planına göre büyük ana yollar sahillerden geçecekmiş. İmar planını tatbik edecek olan İstanbul Belediyesi, Bebek ve Ortaköy'de sahile bitişik yalı bırakmayacakmış.

Ortaköy Bba Gayrimenkul Restoran Kafe İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortaköy Bba Gayrimenkul Restoran Kafe İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Bora Aydın tarafından kuruldu.

Ortaköy 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı! 

Beşiktaş ilçesi, Ortaköy Mahallesi, 1685 ada, 3 parsel ile 1174 ada, 2, 3, 4 parseller arasında kalan kadastral boşluğa ilişkin 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Ortaköy Deniz Turizm Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Ortaköy Deniz Turizm Taşımacılık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Yenigün, İhsan Samim  Akyazı, Ahmet Bayrakcı, Adem Koca ve Arman Nişan Kilci ortaklığında kuruldu. 

Vadi Ortaköy İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Vadi Ortaköy İnşaat Anonim Şirketi, Ahmet Naim Bilginoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Abdulbaki Kent Yönetim Kurulu Başkan Yardımclığı'nda 7 milyon 250 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Zeytinburnu'nda kuruldu.

Temoto Motorlu Araçlar İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ortaköy Şubesi açıldı!

Temoto Motorlu Araçlar İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ortaköy Şubesi, Mehmet Göz Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL sermaye ile 6 Nisan'da Beşiktaş, Ortaköy Mahallesi'nde açıldı.

Norm Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Ortaköy Şubesi açıldı!

Norm Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Ortaköy Şubesi, Esin Tercan Şube Müdürlüğü'nde 450 bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Beşiktaş, Dereboyu Caddesi, Ortaköy'de açıldı.

Ortaköy Yooistanbul teslimleri ne zaman?

Ortaköy Yooistanbul teslimleri ne zaman? Say Yapı'nın projesi Yooistanbul Evleri'nde metrekare birim fiyatı 8 bin 500 dolar ile 11 bin 500 dolar arasında değişiyor...

Yoo İstanbul Residence Ortaköy!

Yoo İstanbul Residence Ortaköy projesinde metrekare birim fiyatı 8 bin 500 dolar ile 11 bin 500 dolar arasında değişiyor. Yoo İstanbul Residence Ortaköy'de teslimler Aralık 2016'da yapılıyor...

Ortaköy Yooistanbul Rezidans teslim tarihi!

Ortaköy Yooistanbul Rezidans teslim tarihi Aralık 2016 yılı olarak belirtiliyor. Ortaköy Yooistanbul Rezidans projesinde metrekare birim fiyatı 8 bin 500 dolar ile 11 bin 500 dolar arasında değişiyor...

Yooistanbul Ortaköy fiyat!

Yooistanbul Ortaköy fiyat listesi konutların metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Say Yapı imzası ile yükselen projede 2+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

1946 yılında Bebek ve Ortaköy'de sahile bitişik yalı bırakılmayacak!

1946 yılında uygulanacak imar planına göre büyük ana yollar sahillerden geçecekmiş. İmar planını tatbik edecek olan İstanbul Belediyesi, Bebek ve Ortaköy'de sahile bitişik yalı bırakmayacakmış.

1945 yılında Ortaköy ile Bebek arasının imar planı hazırlanmış!

1945 yılında Prost, Bebek ile Ortaköy arasındaki kısmın imar planını hazırlamış. İmar planını iki kısma ayıran Prost, deniz kıyısını genişletmeyi ve bölgenin üst taraflarında iki yeni yolun açılmasını uygun görmüş.

2003 yılında Ortaköy Vadi Projesi start alacakmış!

2003 yılında Beşiktaş Belediyesi, 300 dönümlük yeşil alanın korunması için Ortaköy'de 22 trilyon liraya mal olacak ''Ortaköy Vadi Projesi''ni Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hayata geçirecekmiş.

Bebek ile Ortaköy yolu Haberi

Bebek ile Ortaköy yolu


1946 yılında uygulanacak imar planına göre büyük ana yollar sahillerden geçecekmiş. Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı habere göre; İmar planını tatbik edecek olan İstanbul Belediyesi, Bebek ve Ortaköy'de sahile bitişik yalı bırakmayacakmış.



Haberin devamı için...