28 / 03 / 2024

Bekir Akbulut düzce

Bekir Akbulut düzce

Düzce Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut kimdir? Bekir Akbulut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bekir Akbulut, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Bekir Akbulut...

TOKİ Düzce Gölyaka Konutları'na başvurular başladı!

Düzce Gölyaka Yazıpınar Mahallesinde başlanan TOKİ Konutları'nın temel atma çalışmaları başladı. Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut inşaat yetkililerinden bilgi aldı.

Bekir Akbulut kimdir?

Düzce Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut kimdir? Bekir Akbulut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bekir Akbulut, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Bekir Akbulut...

Düzce'de asırlık konak restore ediliyor!

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde 1914'te inşa edilen tarihi konak, restorasyonun ardından kültürevi olarak hizmet verecek.Atıl durumdaki 3 katlı Bekir Özkök Konağı, Akçakoca Kent Konseyi ve belediye iş birliğiyle kültürevine dönüştürülecek.

Düzce'de ev yangını çıktı!

Beyciler Mahallesi Prestij Konutları A2 Blok'ta Sevda Atak'a ait olan apartman dairesinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.Düzce'de apartman dairesi yanarak kullanılamaz hale geldi.

TOKİ Düzce Beyköy Konutları başvuruları! 11 Ağustos'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Düzce – Beyköy toplu konut uygulaması kapsamında 3 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Düzce Beyköy Konutları başvuruları 11 Ağustos 2014'te başlıyor.

Düzce'de icradan 1 milyon 200 bin TL'ye satılık arsa!

Düzce İli Akçakoca İlçesi'nde 2.282.55 metrekare yüzölçümüne sahip olan tarla Akçakoca İcra Dairesi tarafından 9 Eylül 2014 tarihinde saat 10:00 ile 10:05 arasında ihaleye çıkıyor..

TOKİ Düzce Kaynaşlı'da 95 adet konut inşa edecek!

Düzce İli Kaynaşlı İlçesi 95 Adet Konut Ve 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Deniz Gayrimenkul Düzce Kaynaşlı'daki 2 villanın değerleme raporunu yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul Düzce Kaynaşlı' daki 2 villanın değerleme raporunu yayınladı.

Düzce'de 5 adet satılık arsa: 1 milyon 69 bin TL!

Düzce İli Gölyaka İlçesi'nde yer alan arsaların toplam bedeli 1 milyon 69 bin TL olarak belirlendi. Arsaların satışı 19 Ağustos 2014 günü saat 14:30'da yapılacak.

Düzce Teknopark Girişimci Merkezi hayata geçirildi!

Girişim Fabrikası, çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, 6 Mayıs 2014 tarihinde Düzce Üniversitesi ile bir protokole imza attı ve Düzce Teknopark Girişimci Merkezi’ni hayata geçirdi.

Düzce'de satılık dükkan: 2 milyon 744 bin 160 TL!

Düzce İli Merkez İlçesi'nde yer alan dükkanın toplam bedeli 2 milyon 744 bin 610 TL olarak belirlendi. Dükkanın satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce'de 3 milyon 957 bin 590 TL'ye satılık tesis!

Düzce İli Merkez İlçes'nde yer alan tesisin toplam bedeli 3 milyon 957 bin 590 TL olarak belirlendi. Tesisin satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce Camikebir Mahallesi Kentsel dönüşüm projesi 2015 sonunda tamamlanacak!

Kentsel dönüşüm kapsamında Düzce Camikebir Mahallesi 'nde çalışmalar başladı. Kentsel dönüşüm alanının çevresini kapatan ekipler çevrede önlem aldılar. Ekipler enkazı kaldırdıktan sonra kazı işlemlerine başlayacak.

Bekir Akbulut düzce Haberi

Bekir Akbulut düzce

Bekir Akbulut kimdir?

Bekir Akbulut, 1965 yılında Düzce, Gölyaka, Muhapdede Köyünde doğdu. Bekir AKBULUT İlkokulu kendi köyünde, ortaokul ve lise öğrenimini İmam Hatip Lisesinde bitirdikten sonra AÖF Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.


1992-1994 yılları arasında Refah Partisi Mahalle temsilciliği görevi yaptı. 1994-1997 yılları arası Refah Partisi İlçe Teşkilatlandırma Başkanlığı görevini yürüttü. 1997 yılında Bolu Sigorta İl Müdürlüğünde memuriyete başladı. 2001 yılında Düzce Sigorta İl Müdürlüğünün açılmasıyla Düzce’ ye geldi.


2010 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü oldu.


Akbulut evli ve bir çocuk...