26 / 04 / 2024

Bekir Okan inşaat sektörü

Bekir Okan inşaat sektörü

Türkiye’nin duayen iş insanlarından Okan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan yaptığı açıklamada yaşanan belirsizlikler nedeniyle yatırım ortamının olmadığını ama Türkiye'nin her şeye rağmen umutsuz olmaması gerektiğini belirtti.

İnşaat sektörü ucuz konut için destek bekliyor!

Bekaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu yaptığı açıklamada sosyal konut projelerine katılamayan ancak konut ihtiyacı olan vatandaşların ucuz konut sahibi olabilmesi için özel inşaat firmalarının desteklenmesi gerektiğini dile getirdi.

İnşaat sektöründen ucuz konut için destek talebi! Özel sektör de desteklenirse fiyat balonu patlar! 

Bekaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, sosyal konut projelerine katılamayan fakat  konut ihtiyacı olan vatandaşların ucuz konut sahibi olabilmesi için özel inşaat firmalarının desteklenmesi gerektiğine dikkat çekti. İşte o açıklamalar...

İnşaat firmalarında dijital para dönemi!

Next Proptech Fonu Kurucusu Bekir Yener Yıldırım ve Blockchain Türkiye Platformu Yönetim Kurulu Üyesi Barış Özistek, Türkiye’de tapu işlemlerinin online yapılması için yasal hazırlığın tamamlanması ve inşaat firmalarının dijital para ile ödeme kabul etmeye başlaması gibi önerilerde bulundu.

Gerede Tüneli'nin inşaatı tamamlandı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ankara'nın su sorununu çözecek Gerede Tüneli'nin inşaatının tamamlandığını açıkladı. Pakdemirli, 'Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla yakın zamanda bu tüneli açacağız' diye konuştu.

Selimoğlu İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Pana Yapı'nın sahibi olduğu Selimoğlu İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde inşaat durunca yüzlerce kişi mağdur oldu. Mağdurlar, Şişli Tanju Okan Parkı'nda bir araya gelip, eylem yaptı.

Kat karşılığı inşaat yapan işletmelerin KDV matrahı düşürülüyor!

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, düzenlediği basın toplantısında, kat karşılığı inşaat yapan işletmelerin KDV matrahının da düşürüleceğini söyledi.

Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan inşaat sektörüne girdi!

Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan inşaat sektörüne girdi. Turan,12 milyon 500 bin TL sermaye bedeliyle bugün AOT Yapı İnşaat Turizm Anonim Şirketi'ni kurdu.

Okan İnşaat, Miami'de 18.1 milyon dolara yer aldı!

Miami'de bulunan tarihi Merkez Baptist Kilisesi yanındaki park alanının bir bölümü 18.1 milyon dolar karşılığında İstanbul merkezli Okan Grup tarafından satın alındı. Firma, 37 bin 500 metrekare büyüklüğündeki alana çok amaçlı bir inşaat yapacak.

Sami Güven'den inşaat sektörüne uyarı!

SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven, elektrik enerjisinin güvenli kullanımı ve hiç bir olumsuz kazanın yaşanmaması için, inşaat sektörü temsilcilerine seslendi.

17 Ağustos depremi inşaat sektörünün miladı oldu!

BEKAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, ONURSAL Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, UZALTAŞ AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala ve İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, 17 Ağustos depremi sonrası Türk inşaat sektörünü değerlendirdi.

Bekir Karahasanoğlu: İnşaat sektöründe yatırımlar artacak!

BEKAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, yaşanan gelişmelerin Rusya ve Türkiye de olumsuz etkilediğini ancak sonrasında inşaat sektörüyle barış tohumlarının atıldığını söyledi.

Bekaş İnşaat'tan Ankara'ya 2 yeni proje!

30 yıla yakın süredir inşaat sektöründe önemli başarılara imza atan Bekaş İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, Ankara Çiğdem ve Yenimahalle'de 2 büyük konut projesine başlayacaklarını açıkladı.

Mersin'de inşaat atıkları temizlendi!

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi ekipleri, Okan Merzeci Bulvarı civarındaki boş arazilere dökülen inşaat atıklarını ve çöpleri bir haftada temizledi.

Bekir Okan inşaat sektörü Haberi

Bekir Okan inşaat sektörü

Eğitim, inşaat, turizm, enerji sağlık ve gıdada 50 yılı aşkın tecrübesi olan Okan Holding, yatırımlarda yüzünü Batı'ya döndü.

Cumhuriyet gazetesinde yer alan habere göre, Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan, ABD Miami’de 300 milyon dolar yatırımla Okan Tower’ın inşaatına başladıklarını, 70 katlı projeden yaklaşık 40 daireyi sattıklarını projenin dört yıl sonra hayata geçeceğini belirtti. Karşılıklı yatırımlar olsa ülkeler arasındaki sorunların çok daha hızlı çözüleceğini dile getiren Okan, “ Türkiye ile ABD arasında yaşanan gerginlik şu anda bizi etkilemedi. Hollanda ile ilişkilerin hızlı düzelmesinde karşılıklı yatırımların da etkisi var. Yatırım projeleri çoğalırsa bu ilişkiler de daha hızlı çözülür. Türkiye’de şu anda belirsizlik var, hukuk ve finans konusunda adımların atılması gerekiyor” ifadesini kullandı. En sıkıntılı dönemde bile Türkiye’de sağlık alanında 100 milyon...