16 / 04 / 2024

Bekir Pakdemirli dönüşüm açıklaması

Bekir Pakdemirli dönüşüm açıklaması

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Hasar görmüş binaların dönüşümü konusunda İzmir'e örnek olabilecek kentsel dönüşüm projesinin başlatılması konusunda 3 bin dönümlük araziyi Çevre ve Şehircilik Bakanlığına tahsis ettik." dedi.

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kuruldu.

Bekir Akın İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekir Akın İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kurukdu.

İzmir için dönüşüm vakti!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada "Şimdi İzmir için dönüşüm vakti, vakit İzmir tarihinin en büyük dönüşümüne bismillah deme vakti." dedi.

Bekir Pakdemirli'den kentsel dönüşüm açıklaması!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Hasar görmüş binaların dönüşümü konusunda İzmir'e örnek olabilecek kentsel dönüşüm projesinin başlatılması konusunda 3 bin dönümlük araziyi Çevre ve Şehircilik Bakanlığına tahsis ettik." dedi.

Kırsal Dönüşüm Projesi tozlu raflardan iniyor!

Orman mühendisi Faruk Çebi, 2018 yılında da Bakan Bekir Pakdemirli’ye bizzat anlattığı ‘Kırsal Dönüşüm Projesi’nin, bakanlıkların tozlu raflarından indirilerek hızla gündeme alınmasını istiyor.

Erzincan Kızılay-Hocabey kentsel dönüşüm projesi hayata geçiyor!

1939 Erzincan depreminden sonra yapılan ve ömrünü tamamlayan Kızılay ve Hocabey mahallelerinde kentsel dönüşüm projesi hayata geçiyor. Belediye Başkanı Bekir Aksun, Kızılay ve Hocabey mahallelerinde uygulanacak olan kentsel dönüşümde 988 konut inşa edileceğini söyledi...

Hatay Payas'ta kentsel dönüşüm süreci başladı!

Payas'ın kentsel dönüşüm sürecinin başlaması için Başkent Ankara'da temesalarda bulunan Belediye Başkanı Bekir Altan, müjdeyi verdi.

Türkiye’nin en büyük dönüşüm projesi Hatay'da!

Hatay Payas Belediye Başkanı Bekir Altan Payas’taki gelişimi, kentsel dönüşüm çalışmalarını ve turizm projelerini Posta Gazetesi muhabirine anlattı. İşte o röportaj...

Hatay Payas'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

Payas'ta Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bilgilendirme toplantısı dün gerçekleştirildi. Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Kentsel Dönüşüm Projesinin İstiklal ve Karbeyaz Mahallelerinde başlayacağının müjdesini verdi.

Ceren Geri Dönüşüm Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceren Geri Dönüşüm Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bekir Öztürk tarafından 50 bin TL sermaye ile 30 Temmuz 2015 tarihinde Sultangazi'de kuruldu.

Kentsel dönüşüm Yozgat'ta da başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Yozgat Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Eski Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Yıkım Töreni’ Bekir Bozdağ, Erdoğan Bayraktar ve Ahmet Haluk Karabel’in katılımı ile gerçekleştirildi...

Bekir Kazım Ayhan: Kentsel dönüşüm için bir dilekçe yeterli!

Adana Kentsel Dönüşüm Derneği (AKED) Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Bekir Kazım Ayhan, depreme dayanıksız, hasarlı konut veya işyerlerinin, sağlıklı yaşanabilir bir hale gelmesi için, bir dilekçenin yeterli olacağını söyledi...

Kocasinan'dan kentsel dönüşüm anketi yapıldı!

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, depreme karşı riskli olan, alt yapı hizmetinde sorun yaşayan konutlar için kentsel dönüşüm uygulayabilmek amacıyla 3 mahallede anket çalışması yaptıklarını söyledi.

Bekir Pakdemirli dönüşüm açıklaması Haberi

Bekir Pakdemirli dönüşüm açıklaması

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir'deki depremden sonra Seferihisar ilçesinde incelemeler yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakan Bekir Pakdemirli, AK Parti İzmir milletvekilleri Binali Yıldırım, Ceyda Bölünmez Çankırı, Yaşar Kırkpınar, Necip Nasır, Alpay Özalan ve AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile ilk olarak Müşerref Hepkon İlkokulu’na gitti.

Sığacık 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu'ndaki koordinasyon merkezinde çalışmalar hakkında önemli bilgiler alan Pakdemirli, esnafı ziyaret edip, taleplerini dinledi ve fotoğraf çektirdi.

- "Şimdi artık yaraları sarma, hayatı normale döndürme zamanı"

İncelemelerden sonra açıklamalar yapan Bakan Pakdemirli, depremin ardından Bayraklı ilçesinde enkaz altında kalanların yüzde 50'sinin kurtarıldığını belirterek, arama kurtarma çalışmalarında yer alan tüm kurumlara teşekkür etti.

Arama kurtarma çalışmalarının tamamlanmasının ardından çalışmaların hayatı normalleştirme yolunda devam ettiğini belirten Pakdemirli, şu şekilde ...