24 / 04 / 2024

beko ütüi

beko ütüi

Arçelik AŞ'nin Grundig, Arçelik ve Beko markalı buharlı el ütüleri, Almanya’nın önde gelen test dergilerinden Alman Haus&Garten tarafından yapılan karşılaştırmalı ürün testlerinde, "Testsieger" ilan edilerek en iyi ürün olarak belirlendi.

Ci İç Mimarlık Taahhüt İşleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ci İç Mimarlık Taahhüt İşleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemal İşçi tarafından kuruldu.

TÜSEDAD, 1 litre çiğ süt en az 15 lira 72 kuruşa satılmalı!

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD), çiğ süt için talebini açıkladı. TÜSEDAD 1 litre çiğ sütün en az 15 lira 72 kuruşa satılmasını belirtti.

Mutfaklara resmen ateş düştü! İşte son dakika Aygaz, İpragaz, Bizimgaz Eylül 2023 fiyatları!

Tüp fiyatlarında yaşanan güncellemeler pek çok kişi tarafından da merak ediliyor. Peki güncel tüp fiyatları ne kadar? İşte son dakika Aygaz, İpragaz, Bizimgaz Eylül 2023 fiyatları...

Beko'nun Robot Süpürge kampanyası gündeme bomba gibi düştü! Evlenenler evini yenileyenler bu habere hemen bakın! 

Beko, tertiplediği harika kampanya ile müşterileri yine cezbetmeyi başardı. Kampanya kapsamınca, 4’lü Çeyiz Seti alışverişine özel, 6.999 TL değerinde Robo-X™ Robot Süpürge veya 43” Full HD TV hediye. 16-30 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli olan kampanyayı kaçırmayın.

Bayram kredilerinde rekabet kızıştı! İşte banka banka bayram kredileri ve faiz oranları!

Ramazan Bayramı’na çok az bir süre kala bankalar kesenin ağzını açtı. Bankalar, bayram öncesi tüketicilerin acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla peş peşe kampanyalarını duyururken, 50 bin lira ile 70 bin lira arasında değişen ihtiyaç kredilerinde faiz oranları bankadan bankaya değişiyor.

Sltr İnşaat Taahhüt İşleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sltr İnşaat Taahhüt İşleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Tarakçı tarafından kuruldu.

Migros'ta ayçiçek yağı fiyatlarında çılgın indirim! 72 liraya kadar düştü! İşte 16 Şubat 2023 fiyat listesi...

Migros Market, ayçiçek yağı çeşitlerinde indirimli fiyatları açıkladı. Bu kapsamda ayçiçek yağı fiyatları 72 liraya kadar düştü! İşte 16 Şubat 2023 fiyat listesi...

Kıyafetlerinizin özünü koruyan çamaşır makinesi Beko'da! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Kıyafetlerim her yıkamada yıpranıyor diyenler için Beko,Her kıyafete uygun programlarıyla, her yıkamada kıyafetin özünü koruyan teknolojiye  sahiptir. 16 farklı yıkama programı sayesinde Beko çamaşır makinesi ev hanımlarının en büyük tercihleri arasında yer alıyor.  

Beko Ocaklı Fırın 8.889 TL! Özellikleri neler ? En ucuza nerden alınır ? İşte 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Mutfağımda hem ocağım hemde fırınım olsun diyenler ev hanımları dikkat bu haber sizi yakından ilgilendiriyor! Beko yenilikçi teknoloji ile tasarlanmış hem ocak hemde fırın olan ürününü müşterilerinin beğenisine sunuyor. İşte ürün hakkında merak edilenler ve fiyat listesi

Borsada kan kaybı derinleşti! Devre kesiciler 2 kez çalıştı İşte son durum!

Kahramanmaraş merkezli olarak dün meydana gelen 7.7 ve 7.6’lık depremlerden piyasalar da oldukça etkilendi. Deprem haberinin duyulmasıyla haftanın ilk işlem gününe düşüşle başlayan Borsa İstanbul’da bugün de kayıplar derinleşti ve devre kesici çalıştı.

TMO en uygun ürünlerini paylaştı! 5 kilo ayçiçek yağı 135 TL'ye düştü! İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO)'nin indirimli ürünleri belli oldu. İndirim kapsamında ayçiçek yağı 135 TL'ye düştü. İşte diğer ürünler ve 3 Şubat 2023 fiyat listesi...

Migros'ta çılgın indirim! Ayçiçek yağı 119 TL'ye, Çaykur çay 66 TL'ye düştü! İşte 3 Ocak 2023 fiyat listesi...

Migros Market haftanın indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda Ayçiçek yağı 119 TL'ye, Çaykur çay 66 TL'ye düştü. İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi...

Hurda alüminyum fiyatları da cep yakıyor! Alüminyum fiyatları 60 TL’yi aştı! İşte 15 Ocak 2023 fiyat listesi…

Hurda alüminyum fiyatları belli oldu. Tel alüminyum 44 TL’ye yaklaştı. Bakırlı alüminyum radyatör 61.10 TL’den, profil alüminyum 34. 60 TL’den işlem gördü. İşte 15 Ocak 2023 fiyat listesi…

beko ütüi Haberi

beko ütüi

Arçelik AŞ'nin Grundig, Arçelik ve Beko markalı buharlı el ütüleri, Almanya’nın önde gelen test dergilerinden Alman Haus&Garten tarafından yapılan karşılaştırmalı ürün testlerinde, "Testsieger" ilan edilerek en iyi ürün olarak belirlendi.


Arçelik'ten yapılan açıklamaya göre, Arçelik'in Grundig, Arçelik ve Beko markalı buharlı el ütüleri Almanya’nın önde gelen prestijli test dergilerinden Alman Haus&Garten tarafından yapılan karşılaştırmalı ürün testlerinde, güçlü rakiplerini geride bırakıp 1.4 puan aldı ve "Testsieger" ilan edilerek en iyi ürün seçildi. Sürekli buhar ve taban sıcaklık dağılımı, öne çıkarılan ürün özellikleri oldu.


Özel buhar üretim teknolojisi ve taban teknolojisinin birleşimiyle çamaşırlara zarar vermeden en derin kırışıklıklarda dahi mükemmel sonuçlar sunan ütüler 2800 watlık güce, 50 gram/dakika kadar sürekli buhar ve 200 gram/dakika kadar da şok buhar gücüne sahip.


Buhar tetiği sayesinde ise...