18 / 04 / 2024

Ben Sebastian Charles Carrington

Ben Sebastian Charles Carrington

Urbane Konaklama Anonim Şirketi, Alp Hepkarabelli, Ben Sebastian Charles Carrington, Moritz Lütticke, Nüzhet Abbasoğlu ve Yunus Buğra İnal tarafından 3 Nisan'da 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

'Ben belediye başkanı olsam' diyen Naci Görür Gaziantep'i işaret etti! O fay hattında stres yüklendi...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür,  Gaziantep'e yakın olan fay hattının stres yüklendiğine vurgu yaparak ''Ben bir belediye başkanı olsam önce Gaziantep’in mikro bölgeleme çalışmasını yaparım" ifadelerini kullandı. 

Ev sahibi kiracıyı 'Ben oturacağım' diye çıkarıp evi başkasına kiralayabilir mi? Bu durumda kiracının hakları nedir?

Ev sahiplerinin kiracıları çıkarmak için başvurdukları yöntemlerden bir tanesi de “Kendim oturacağım” demek. Peki ev sahibi kiracıyı 'Ben oturacağım' diye çıkarıp evi başkasına kiralayabilir mi?

The Guardian'dan flaş bilgi: Kral Charles ölen insanların varlıklarını kendi mirasına geçiriyor! 

Kral 3. Charles'ın özel mülkü olan ve ona gelir sunan Lancaster Dükalığı'nın iç belgelerine ulaşan The Guardian, kimsesi olmayan ve yaşamını yitiren insanların varlıklarının, bağış yapılacağı iddiası ile Kral'ın mirasına aktarıldığını ortaya koydu. İşte detaylar...

Ben Group Orıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ben Group Orıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile A.A Mareı Ben Dardf ve Şahin Atila Özkan ortaklığında kuruldu.

Ev sahibi ben oturacağım diye kiracıyı çıkarabilir mi?

Ev sahipleri, kiracılarını çıkartmak istediklerinde birtakım nedenlere başvurabilirler. Onlardan biri de “Ben oturacağım” demeleridir. Peki bu durumda ne olur? İşte detaylar!

'Ben bu rakamdan gram altın almam' diyen İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki! Duyanlar kulaklarına inanamadı!

Altın yorumları ile bilinen ünlü ekonomist İslam Memiş, altın fiyatlarında alım fırsatını ile ilgili açıklamalar yaptı ardından da '' Ben bu rakamdan gram altın almam' diyerek rakam verdi.

Houssem Ben Haj Amor kimdir? 

Albaraka Yönetim Kurulu Başkanı Houssem Ben Haj Amor kimdir? Houssem Ben Haj Amor daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Houssem Ben Haj Amor`un biyografisi...

'Ben olsam Euro alırdım' diyen İslam Memiş tarih verdi! Euro kuru tam olarak böyle olacak! 

Yatırımcılar ''dolar mı alalım yoksa euro mu?''  sorusunun yanıtını araştırıyor. 'Ben olsam euro alırdım' diyen İslam Memiş tarih verdi! Euro kuru tam olarak böyle olacak! 

İslam Memiş’ten son dakika dolar açıklaması! Ben doları tercih etmem!

Ünlü analist İslam Memiş, ben doları tercih etmem dedi ve altın hakkında bazı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Charles Consultancy Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Charles Consultancy Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  400 bin TL sermaye bedeli ile Choureh El Ahmad tarafından kuruldu.

Ben Simmons evini satışa çıkardı! 

NBA yıldızı Ben Simmons, New Jersey'deki evini satışa çıkardı. Simmons, evi için 5 milyon dolar istiyor. 

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, Bob Hope'un malikanesini alacak!

Jennifer Lopez, 17 senenin ardından tekrar barıştığı Ben Affleck ile yeni bir malikane arıyor. Ünlü çift, komedyen Bob Hope'un Los Angeles Toluca Gölü'nde bulunan gayrimenkulünü satın almayı düşünüyor.

Charles Darwin’in İngiltere'deki evi 1.3 milyon dolara satılıyor!

Bir zamanlar Charles Darwin'in yaşadığı İngiltere Ramsgate’deki sahil evi 1.3 milyon dolardan satılığa çıktı.

Ben Sebastian Charles Carrington Haberi

Ben Sebastian Charles Carrington

Urbane Konaklama Anonim Şirketi, Alp Hepkarabelli, Ben Sebastian Charles Carrington, Moritz Lütticke, Nüzhet Abbasoğlu ve Yunus Buğra İnal tarafından 3 Nisan'da 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. Urbane Konaklama Anonim Şirketi iş konusu;Yurt içinde ve yurt dışında bizzat veya yabancı sermaye yolu ile turistik tesisler yapımı ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Urbane Konaklama Anonim Şirketi adres: Beyoğlu, Kamerhatun Mahallesi, Balık Sokak,...