16 / 04 / 2024

Benazır Bıkmış

Benazır Bıkmış

Roser İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Mobilya ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Benazır Bıkmış ve Erdal Bıkmış tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Milli Emlak’tan ücretsiz alınan 100 dönümlük arsayı sattı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kırklar Dağı konut mağdurları için Milli Emlak’tan satın aldığı 100 dönümlük arsayı sattığı iddia ediliyor.

Akaryakıt alacaklara büyük müjde! İş Bankası flaş kampanyasını duyurdu!

Akaryakıt fiyatlarına peş peşe gelen zamlar sürücülerin de belini bükmüştü. Akaryakıt almak isteyenlerin beklediği müjde İş Bankası'ndan geldi. Hemen bu son dakika kampanyasına bakın...

Beko CM 10142 B Çamaşır Makinesi ne kadar, özellikleri neler? 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

Makineye sığmayan yorganlar, yıkanmasına rağmen lekeli kalan kıyafetler, Beko CM 10142 B Çamaşır Makinesi sayesinde tarih oluyor. 10 kilo kapasitesiyle yıkanmadık çamaşır bırakmayan Beko CM 10142 B, giysilerinizi tüylerden de arındırır. 

İnşaat sektörü 22 ilde yüzde 20'nin üzerinde daraldı! İşte il il inşaat sektörü büyüme ve daralma oranları...

Bu yılın üçüncü çeyreğinde Türkiye ekonomisi geçen yılın aynı çeyreğine göre yüzde 3.9 büyürken inşaat sektöründeki senelik yüzde 14.1'lik daralma büyümenin kısıtlı kalmasına yol açtı. Ayrıca, toplam 22 ili kapsayan 8 bölgede inşaat sektörü yüzde 20'nin üzerinde daraldı.

Tasarruf finansman sektörünün 2023 sektör büyüklüğü hedefi 75 milyar lira!

Fuzul Tasarruf Finansman AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal yaptığı açıklamada tasarruf finansman sektörünün 2023 büyüklük hedefinin 75 milyar Türk Lirası olduğunu söyledi.

AKP ve MHP seçmeni de muhalefetle aynı görüşte İktidar ekonomide köşeye sıkıştı

Türkiye’de ekonomik darboğaz vatandaşın belini bükmüşken, AKP’li seçmenin de büyük bir kısmı artık ekonominin iyi yönetilmediğini kabul etmiş durumda. Yapılan son anketlerden elde edilen verilere göre vatandaşın yüzde 75’inden fazlası ekonominin yönetilemediği görüşünde.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 75 zabıta memuru alacak!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere; 75 zabıta memuru alınacak. Peki 75 zabıta memuru alımı için şartlar ne? İşte ayrıntılar...

İnşaat sektörü büyümeye devam edecek!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında iyi bir performans ortaya koyan inşaat sektörü, 2021 ve sonraki yıllarda da büyümeyi sürdürecek.

Zehra Zümrüt Selçuk: İnşaat sektörü büyümeye önemli katkı sağlıyor!

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "İnşaat sektörü önemli çünkü ekonomide lokomotif sektörlerden birisi. İnşaat sektörünün büyümeye önemli katkı sağladığını görüyoruz" dedi.

2020'de Almanya'da sadece inşaat sektörü büyüdü!

Pandemi etkisi altında geçen 2020 yılı Almanya ekonomisini olumsuz anlamda etkiledi. Ülkede sadece inşaat sektöründe büyüme yaşandı.

Gayrimenkul sektörü büyümeye devam edecek!

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, gayrimenkul sektörünün 2021'de büyümeye devam edeceğini belirtti. 

İnşaat sektöründe büyük atılım!

Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörü olan inşaat, son 25 yılda şaha kalktı. 1999 Marmara depreminin ardından inşaat ve konut sektörü büyük bir dönüm noktası yaşadı. Markalı konut, kentsel dönüşüm, sosyal konut, yabancıya satış gibi gelişmelerde sektör şahlandı.

Halk GYO Genel Müdürü Bülent Karan oldu!

Halkbank'ın bağlı ortaklığı olarak 2010'da kurulan ve 3 milyar TL'yi aşan aktif büyüklüğü ile sektörünün öncü kuruluşlarından olan Halk GYO'nun Genel Müdürü Bülent KARAN oldu. Halk Sigorta'da 14 yıldır görev yapan Karan son olarak şirketin Genel Müdürü'ydü.

Benazır Bıkmış Haberi

Benazır Bıkmış

Roser İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Mobilya ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Benazır ve ERdal Bıkmış tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 28 Şubat'ta kurulan Roser İnşaat'ın iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi veözel inşaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, Pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeridevlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri,...