26 / 04 / 2024

Benim Mekanlarım

Benim Mekanlarım

Yüksek Mimar İsmail Özcan yeni bir girişime imza attı. Özcan, sunuculuğunu da üstlendiği, satıştaki gayrimenkul projelerini tanıtan bir program hazırlamaya başladı...

Depremde 96 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi'nde şok eden gelişme: Benim müteahhitlikle hiçbir ilgim yok...

Kahramanmaraş depreminde yıkılan Ebrar Sitesi F Blok'ta 96 kişinin ölümüne ilişkin 9 sanığın yargılanmasına başlandı. Sanık Tevfik Tepebaşı ''Benim müteahhitlikle hiçbir ilgim yok.'' diyerek kendisinin suçlu olmadığını savundu.

Ünlü doktordan 2024 dileği: Umarım bu yıl benim gibi on binlerce mağdur insan evlerine kavuşur!

Uzman Doktor Dağıstan Ayan'ın kiracı isyanı sürüyor. Dr. Ayan, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda borçla harçla aldığım evimde oturabilmek için 2022'de başlattığı hukuk mücadelesinde 2023'te de bir sonuç alamadığını söyledi. İşte o açıklama ve gelen yorumlar...

Prof. Dr. Naci Görür'den en az 7.4 büyüklüğünde deprem uyarısı! Erzincan ve Karlıova arası ile Tunceli'ye dikkat!

Yer Bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, sık sık yaptığı deprem uyarılarıyla gündeme geliyor. Türkiye'nin deprem haritasına ilişkin açıklamalarda bulunan ve riskli bölgelerle ilgili de konuşan Naci Görür, "O bölge benim uykularımı kaçırıyor" dedi. 

Deprem uzmanı Prof. Dr. Ercan 12 yıl önceki Van depremini hatırlattı: Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı

Van'da 9 Kasım 2011'de meydana gelen, 40 kişinin hayatını kaybettiği 5,6 büyüklüğünde depremle ilgili anısını paylaşan deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan,'' Eğer çalışmaya gitmeyip, Bayram Oteli'nde kalmış olsaydım; Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı" dedi.

''Benim maaşım neden düşük?'' diyen EYT'liler dikkat! Ne yapılması gerekiyor? Ücretlerde yeni ayar!

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) kapsamında emekli olan milyonlarca kişinin arasında maaşını düşük bulanlar yer alıyor. Peki ''Benim maaşım neden düşük?'' diyen EYT'liler ne yapmalı? İşte ayrıntılar...

İntifa hakkı nedir? Ölüm halinde gayrimenkul kime kalır?

"Halk arasında ölene kadar benim öldükten sonra senin" olarak ifade edilen kuru mülkiyet ve intifa hakkında söz konusu gayrimenkul üzerindeki haklar nedir?

Ev alacaklar dikkat! Köpük eriyor

Konutta aylık bazda satışlar yavaşladı. Haziran ayında satışlarda Eylül 2021’den bu yana en düşük artış görüldü. Sektör temsilcileri “Fiyatlar yükseldikçe satışlar düşüyor. ‘Benim malım pahalı’ zihniyeti ve ‘yüksek kazanç’ isteği fiyatları uçurdu.

Benim dolarım var demeyin! Bakın dolar ne olacak? Piyasa uzmanı İslam Memiş korkutan rakamı açıkladı!

Dolar/TL'deki son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Doları olanlar için Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten korkutan rakam açıklaması geldi...

Malatya'da çöken binada tadilat yapan işletmecinin ifadesi ortaya çıktı!

Malatya'da çöken binada tadilat yapan işletme sahibi Hikmet D, "Benim yaptığım tadilat bu yıkıma sebep olmamıştır" dedi.

Okan Bayülgen: Apartman dairesi biriktiren biri olmadım!

Ünlü televizyoncu ve oyuncu Okan Bayülgen, özel hayatıyla ilgili merak edilenleri yanıtladı. Bayülgen, ''Yalnızlık ve parasızlık benim seçimimdi. Apartman dairesi biriktiren biri olmadım'' dedi.

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Hisseli gayrimenkulde paylar nasıl belirlenir?

Posta yazarı Tamer Heper 'Üç kardeş hisseli binadayız. Binada binada depo, bir dükkan, 4 daire ve çatı katı var. Toprak tapulu. Burada benim hakkım ne kadardır?' sorusunu cevapladı.

Aleyna Tilki Acarkent’e taşındı!

‘İşte Bu Benim Masalım’ dizisinde rol alan Aleyna Tilki, anne evinden taşındı. 

Benim Mekanlarım Haberi

Benim Mekanlarım

Halen Turyap’ta genel müdür yardımcılığı görevini yürüten, Konuthaberleri.com ’daki köşesinde gayrimenkul sektörü üzerine makaleler kaleme alan Y. Mimar İsmail Özcan, Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkanı Celal Toprak’ın genel yayın yönetmenliğini üstlendiği, YouTube kanalı Kanal Ekonomi için gayrimenkul projelerini mercek altına alan bir program hazırlamaya başladı. ‘Benim Mekanlarım’ adıyla yayına başlayan programın sunuculuğunu da İsmail Özcan üstlendi.

Her Programda Başka Bir Proje

“Yeni Eviniz, Yeni İşyeriniz için Rehberiniz; Benim Mekanlarım” sloganıyla hazırlanan programda, her bölümde farklı bir gayrimenkul projesi mercek altına alınacak. Hem konut hem de işyeri projelerinin, bulundukları bölge hakkında izleyicilere bilgi verilirken, projelerin öne çıkan özellikleri, avantajları, fiyat ve ödeme koşulları programda izleyicilere aktarılıyor olacak.

İlk bölümde İstanbul Kadıköy Fikirtepe’de ilk etabı teslim edilen, ikinci etabının inşaatı son aşamada olan, Nuhoğlu İnşaat’ın...