19 / 04 / 2024

Gayrimenkul projelerinin tanıtılacağı Benim Mekanlarım yayında!

Gayrimenkul projelerinin tanıtılacağı Benim Mekanlarım yayında!

Yüksek Mimar İsmail Özcan yeni bir girişime imza attı. Özcan, sunuculuğunu da üstlendiği, satıştaki gayrimenkul projelerini tanıtan bir program hazırlamaya başladı...



Halen Turyap’ta genel müdür yardımcılığı görevini yürüten, Konuthaberleri.com ’daki köşesinde gayrimenkul sektörü üzerine makaleler kaleme alan Y. Mimar İsmail Özcan, Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkanı Celal Toprak’ın genel yayın yönetmenliğini üstlendiği, YouTube kanalı Kanal Ekonomi için gayrimenkul projelerini mercek altına alan bir program hazırlamaya başladı. ‘Benim Mekanlarım’ adıyla yayına başlayan programın sunuculuğunu da İsmail Özcan üstlendi.

Her Programda Başka Bir Proje

“Yeni Eviniz, Yeni İşyeriniz için Rehberiniz; Benim Mekanlarım” sloganıyla hazırlanan programda, her bölümde farklı bir gayrimenkul projesi mercek altına alınacak. Hem konut hem de işyeri projelerinin, bulundukları bölge hakkında izleyicilere bilgi verilirken, projelerin öne çıkan özellikleri, avantajları, fiyat ve ödeme koşulları programda izleyicilere aktarılıyor olacak.

İlk bölümde İstanbul Kadıköy Fikirtepe’de ilk etabı teslim edilen, ikinci etabının inşaatı son aşamada olan, Nuhoğlu İnşaat’ın hayata geçirdiği Yenitepe Kadıköy projesini inceleyen, 4+1 niteliğindeki örnek bir dairenin anlatıldığı ‘Benim Mekanlarım’ programının bir sonraki bölümünde, bir başka gayrimenkul projesi tanıtılacak.

Rehber Niteliğinde Bir Program

Gayrimenkul projelerinin tek taraflı bir iletişim yaptığını ifade eden ‘Benim Mekanlarım’ programını hazırlayan ve sunan Y. Mimar İsmail ÖZCAN, alıcılar ve yatırımcılar nezdinde, satıştaki konut ve işyeri projeleri hakkında güvenilir uzmanların aktaracakları veri ve bilgilerin, bağımsız, deneyimli otoritelerin verecekleri görüşlerin önemli olduğunu ancak bu yönde sektöre hizmet eden, gerek görsel gerekse de dijital/sosyal medyada bir kişi/kurum olmadığını, bir boşluk olduğunu söyledi.

YouTube ortamında yayın yapan, abonelerine hizmet veren Kanal Ekonomi’de yayınlanmaya başlayan ‘Benim Mekanlarım’ programının, söz konusu boşluğu doldurmaya aday olduğunu ifade den ÖZCAN, “amacımız, yeni bir konut veya yeni bir işyeri satın almak veya gayrimenkule yatırım yapmak isteyenlere rehberlik yapabilmek” dedi.

 


Geri Dön