24 / 04 / 2024

Berat Kıranta

Berat Kıranta

İdol Gayrimenkul Danışmanlığı Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 8 Şubat 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Cemil Taşdemir ve Berat Kıranta ortaklığıyla kuruldu...

Argüç İnşaat Dekorasyon Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Argüç İnşaat Dekorasyon Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berat Zeki Arguç tarafından kuruldu.

Berat İkiz Mimarlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat İkiz Mimarlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Berat İkiz tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Berat Albayrak çıkışı: Çok çaba sarf etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz Gazı Denize İlk Boru İndirme ve Kaynak Töreni’nde 'Karadeniz'de keşfedilen gazın ne zaman kullanıma gireceğini' açıkladı. Erdoğan konuşmasında eski bakan Berat Albayrak hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Berat Albayrak’ın, ‘Burası Çok Önemli’ kitabı satışa çıkıyor! Kapakta, dillere pelesenk olan cümlesi var

Bir dönem Enerji Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı görevlerinde bulunduktan sonra görevden, ‘’Affını’’ isteyerek bakanlığı bırakan Berat Albayrak’ın, ‘’Burası Çok Önemli’’ adındaki kitabı, 11 Mart Cuma günü tüm kitapçılarda yerini alacak…

Tulia Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tulia Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Berat Albaalbakı tarafından kuruldu.

Berat Albayrak evini taşıdı iddiası!

Korkusuz Gazetesi köşe yazarı Can Ataklı, Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak'ın taşındığı iddiasını köşesinde kaleme aldı. 

Berat Albayrak'ın istifa sessizliği sürüyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, dün akşam sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sağlık koşullarını gerekçe göstererek istifa ettiğini duyurdu. Saatler geçmesine rağmen hâlâ istifanın kabulüne ya da reddine ilişkin resmi bir açıklama gelmedi.

Mfb Gayrimenkul Mimarlık Mühen. Yapı Proje Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mfb Gayrimenkul Mimarlık Mühen. Yapı Proje Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Berat Doğukan Barık ve Veysel Furkan Barık ortaklığında kuruldu.

Berat Albayrak: İkinci yarıda V tipi toparlanma bekliyoruz!

Tüm öncü göstergelerin Türkiye için en kötünün geride kaldığını gösterdiğini ifade eden Berat Albayrak, ikinci yarıda V tipi toparlanma beklediklerini söyledi.

Berat Albayrak: Konut satışları Temmuz'da tarihi rekor kırdı!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, temmuz ayı konut satış istatistiklerine ilişkin olarak "Konut satışları temmuzda tüm zamanların en iyi rakamlarına ulaşarak tarihi rekor kırdı." dedi.

Berat Albayrak'tan konut kredileri açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Türkiye'de toplam krediler içinde konut kredilerinin payı, konut kredileriyle hane halkı yükümlülüklerinin gayrisafi yurt içi hasılaya (GSYH) oranı ve bunların diğer ülke ve birliklerle kıyaslanmasının yer aldığı video paylaştı.

Berat Albayrak'tan 'düşük kamu borç stoku' paylaşımı!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Ekonomimizin güçlü sacayaklarından biri olan düşük kamu borç stoku oranı, pandemi sürecinde elimizi güçlendiren ve bize hareket alanı sağlayan farklılıklarımızın başında geliyor." ifadesini kullandı.

Büyükçekmece'deki Avenue İstanbul'un imar izni iki katına mı çıkarıldı?

CHP’li Büyükçekmece Belediyesi, ‘Avenue İstanbul’ adlı konut projesinde imar iznini usulsüz şekilde neredeyse iki katına yükseltti. Şirket 3 blok yerine 5 blok dikti. İBB emsalsiz ranta göz yumdu.

Berat Kıranta Haberi

Berat Kıranta

10 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler depolar soğuk hava depoları villa tatil köyleri devre mülk apart otel motel kamping gibi turistik tesisler organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri mesken ev apartman işyeri arsa arazi gibi gayrimenkulleri almak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi Perlavista AVM A Blok Kat:11 Daire:101 adresinde faaliyete geçirildi. 8 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma,  Cemil Taşdemir ve Berat Kıranta ortaklığıyla...