29 / 03 / 2024

Bereket Gıda İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi

Bereket Gıda İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi

Bereket Gıda İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Mustafa Şabanoğulları tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de Arnavutköy, Hadımköy'de kuruldu

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nabil Jamıl Usman tarafından kuruldu.

Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat'ın merkezi Bahçelievler'e taşındı.

Kırşehir Şeker Fabrikası'nı Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye aldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı Kırşehir ili Merkez ilçesi, Akçağıl köyünde bulunan 321 bin 126,65 metrekare yüzölçümlü 500 ada 4 parsel numaralı taşınmaz ve taşınmaz üzerinde bulunan yapılar Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye satıldı..

Almunawwara Gıda İnşaat Kuyumculuk Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almunawwara Gıda İnşaat Kuyumculuk Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile  E.Abdulazız A  Alashrafı tarafından kuruldu. 

Nevaltur Turizm Gıda İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nevaltur Turizm Gıda İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Naoel Bouhlel  Ep Soua tarafından kuruldu.

Yolca Turizm Gıda İnşaat Taşımacılık Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yolca Turizm Gıda İnşaat Taşımacılık Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Yıldırım Olca tarafından kuruldu.

Bayka Gayrimenkul Turizm Gıda İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayka Gayrimenkul Turizm Gıda İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kaya tarafından kuruldu.

Asilpet Petrol Ürünleri Gıda İnşaat Taahhüt Nakliyet Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asilpet Petrol Ürünleri Gıda İnşaat Taahhüt Nakliyet Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Karem Gıda İnşaat Turzim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karem Gıda İnşaat Turzim Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Karayiğit tarafından kuruldu.

Global Portal Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Portal Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Rahım Zakareıa tarafından kuruldu. 

Günkarlar Tekstil Gıda İnşaat Medikal Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Günkarlar Tekstil Gıda İnşaat Medikal Otomotiv Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İdris Küçük tarafından kuruldu. 

Billoris Tekstil Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Billoris Tekstil Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenler'de 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Bağ tarafından kuruldu. 

Mawakeb Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mawakeb Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Atya Fahad ve Nooh Ahmed Maraq ortaklığında kuruldu. 

Bereket Gıda İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Haberi

Bereket Gıda İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi

Bereket Gıda İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Mustafa Şabanoğulları tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de kuruldu. 


Bereket Gıda İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; Her türlü inşaat işleri ile yol köprü konut hastane okul fabrika ve buna benzer inşaatlar ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Bereket Gıda İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Arnavutköy, Hadımköy Mahallesi, Enginsoy sokak,...