28 / 03 / 2024

Bergama Madencilik fabrikaları

Bergama Madencilik fabrikaları

Perlit madenciliği alanında bölge lideri olmayı hedefleyen Bergama Madencilik, hem üretimini artırmak hem de katma değeri yüksek ürünlere imza atmak için atağa geçti. 100 milyon dolara iki tesis kuran şirket, üretim için gün sayıyor

Bergama Madencilik Akhisar’da iki tesis kurdu!

Perlit madenciliği alanında bölge lideri olmayı hedefleyen Bergama Madencilik, hem üretimini artırmak hem de katma değeri yüksek ürünlere imza atmak için atağa geçti. 100 milyon dolara iki tesis kuran şirket, üretim için gün sayıyor

LCN İnşaat Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

LCN İnşaat Madencilik Limited Şirketi, İsmail Hakkı Laçin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da Şile, Üvezli Köyü, Şile Cami Mahallesi, Üvezli Caddesi'nde kuruldu.

Adaköy İnşaat Madencilik Kimya Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adaköy İnşaat Madencilik Kimya Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Büyükboz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Kasım'da Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Çullas Grup Ege'de yatırımlarını hızlandırdı!

Çullas Grup şirketlerinden Bergama Madencilik, Bergama'dan sonra Aliağa ve Akhisar Organize Sanayi Bölgeleri'nde toplam 110 dönüm alan üzerinde kuracağı iki yeni fabrikasını önümüzdeki yıl faaliyete geçirmeye hazırlanıyor.

Endeks Gayrimenkul ve Madencilik Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt İstanbul Şubesi kuruldu!

Endeks Gayrimenkul ve Madencilik Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt İstanbul Şubesi, Mehmed Nureddin Çevik Şube Müdürlüğü'nde 25 milyon 725 bin 490 TL sermaye ile kuruldu.

Detaş Konut İmar İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Detaş Konut İmar İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Melih Karabacak Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Kasım'da kuruldu.

Taha Buğra İnşaat Turizm Madencilik Enerji İhracat İthalat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Taha Buğra İnşaat Turizm Madencilik Enerji İhracat İthalat Pazarlama Anonim Şirketi, Hüseyin Yazıcı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 2 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da kuruldu.

Bergama-Kozak yolu üç şerite çıkıyor!

Bergama'nın Kozak yaylasına giden ve bölgedeki 16 köyün ulaşımını sağlayan 25 kilometrelik zikzaklı yolun genişletilerek üç şeritli yapılması için beş ay önce başlayan çalışmalar hızla devam ediyor.

Aknur Madencilik Sosyal Hizmetler İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yenibosna Şubesi açıldı!

Aknur Madencilik Sosyal Hizmetler Personel Temini Nakliyat İnşaat Turizm Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yenibosna Şubesi, 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Kasım'da kuruldu.

HBT Grup Madencilik İnşaat Gıda Turizm Sağlık Hizmetleri Elektrik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HBT Grup Madencilik İnşaat Gıda Turizm Sağlık Hizmetleri Elektrik Elektronik Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Alaattin Dalar Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Yıler Madencilik İnşaat Nakliye Metal Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıler Madencilik İnşaat Nakliye Metal Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ersin Yıldırım tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim 2014 tarihinde kuruldu.

CVK Mineral Madencilik Nakliyecilik İnşaat Taahhüt ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Park Konutları Şubesi açıldı!

CVK Mineral Madencilik Nakliyecilik İnşaat Taahhüt ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Park Konutları Şubesi, İbrahim Şencan Şube Müdürlüğü'nde 112 milyon 850 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Eğilim Ulaşım Altyapı Sistemleri Madencilik Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Eğilim Ulaşım Altyapı Sistemleri Madencilik Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi, Hasan Sekücü Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Ekim'de Ataşehir, İnönü Mahallesi, Kartal Caddesi'nde kuruldu.

Bergama Madencilik fabrikaları Haberi

Bergama Madencilik fabrikaları

Bergama Madencilik, inşaat başta olmak üzere tarım, seracılık, gıda, metalurji, seramik ve cam, ilaç, kimya gibi pek çok alanda kullanılan perlit üretimi için yatırımları hızlandırdı. Şirket, Aliağa ile Akhisar’da 100 milyon dolara hayata geçirdikleri ve yapımı halen süren tesislerinde bu yıl içinde üretime başlamayı hedefl iyor. 


Çullas Group şirketlerinden Bergama Madencilik İzmir, Manisa, Çanakkale ve Ankara’daki toplam 5 bin 752 hektar alana yayılmış 10 sahadan elde ettiği perlitleri Bergama ve Konya’daki tesislerinde işliyor. Firma, perliti hem ham hem de son ürün olarak pazara sunuyor. 


Şirketlerini 2004’te kurduklarını söyleyen Çullas Group Yönetim Kurulu Başkanı Levent Çullas, “2006’da 34 bin 500 metrekarelik, tam otomasyonlu üretim teknolojisine sahip perlit kırma eleme ve genleştirme tesisini hayata geçirdik. Şu an 10 perlit madenimiz ve iki perlit...