29 / 03 / 2024

Bergüzar Korel dükkanı

Bergüzar Korel dükkanı

Oyuncu Bergüzar Korel, “Hayalimdi” diyerek açtığı kahve dükkanını kapattı. Ünlü oyuncu şimdilerde yalnızca ailesine odaklandı.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in oğlu Han, bu odada büyüyor!

Bergüzar Korel, oğlu Han'ın odasından fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta Han'ın odası ve yatağı görülüyor. Korel, oğlu Han'ın, abisinin mobilyalarında büyüdüğünü belirtti...

Zeynep Korel babasının mirası için izale-i şüyu davası açtı!

Mirasçılık (veraset) belgesi almak için Hülya Darcan ve kardeşi Bergüzar Korel’e dava açan Zeynep Korel, veraset ilamı davası sonrasında payına düşeni almak için izale-i şüyu (ortaklığın giderilmesi) davası açtı.

Zeynep Korel'den kardeşi Bergüzar Korel'e miras davası!

Daha önce annesi Hülya Darcan ve kardeşi Bergüzar Korel hakkında suç duyurusunda bulunan Zeynep Korel mirasçılık belgesi almak için dava açtı. 

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç bebek odası için 150 bin TL harcayacak!

Oyuncu çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, doğacak bebeklerinin eksiklerini tamamlamak için hazırlıklara başladı. İkili bebeklerinin odası için 150 bin TL'yi gözden çıkardılar.

Bergüzar Korel kahve dükkanını kapattı!

Oyuncu Bergüzar Korel, “Hayalimdi” diyerek açtığı kahve dükkanını kapattı. Ünlü oyuncu şimdilerde yalnızca ailesine odaklandı.

Bergüzar Korel'in hayranları Kamboçya'da ev yaptırdı!

Yeni yaşını kutlayan oyuncu Bergüzar Korel'in hayranları topladıkları bağışlarla Kamboçya'da Muson yağmurları sonucu evini kaybetmiş bir aileyi sevindirdi.

Bergüzar Korel’den Salih Efendi Yalısı açıklaması!

'Binbir Gece' adlı dizinin setinde tanıştığı Halit Ergenç'le sonrasında hayatını birleştiren Bergüzar Korel, Salih Efendi Yalısı'yla ilgili açıklama yaptı.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'e 1 milyon TL'lik villa tazminatı!

Oyuncu Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in 10 yıl önce açtıkları dava sonuçlandı. Çift toplamda 1 milyon TL tazminat alacak

Bergüzar Korel ile Halit Ergenç Sakız Adası'ndan ev alacak!

Daha önce de kazancını gayrimenkule yatıran Bergüzar Korel’le Halit Ergenç, Çeşme’nin hemen karşısındaki Sakız Adası’ndan villa almak için kolları sıvadı.

Bergüzar Korel'in Cihangir'deki kafesi kapandı mı?

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç önceki gün Bebek’teydi. Çift, Bergüzar Korel’in Cihangir’deki kafesinin kapandığı yönündeki iddiaya cevap verdi.

Bergüzar Korel turizm işine giriyor!

Bergüzar Korel, eski binaları restore edip, kısa süreli ev kiralamak için doğmuş bir seyahat programlama sitesi olan 'Airbnb' ile ev ve oda kiralayarak turizm işine girecek.

Bergüzar Korel gayrimenkul sektörüne yatırım yapıyor!

Güzel oyuncu, eski binaları restore edip olarak kiraya vermeye hazırlanıyor. Kafe açarak ticarete atılan Bergüzar Korel, şimdi de Cihangir'de bina aramaya başladı.

Bergüzar Korel Cihangir'de bina arıyor!

Bergüzar Korel, eski binaları restore edip, ‘Airbnb’ yöntemiyle günlük olarak kiraya vermeye hazırlanıyor. Bergüzar Korel ‘Karadayı’ dizisindeki rol arkadaşı Kenan İmirzalıoğlu’nu kendine örnek aldı.

Bergüzar Korel dükkanı Haberi

Bergüzar Korel dükkanı

Güzel oyuncu Bergüzar Korel, hayallerini gerçekleştirerek açtığı kahve dükkanını kapattı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; 2015 yılında Cihangir’de hizmete açılan Not Just Coffee adlı mekan, kepenkleri kapattı.

Geçtiğimiz günlerde ikinci çocuğuna hamile olduğu öğrenilen ünlü oyuncu şimdilerde yalnızca ailesine odaklandı.