26 / 04 / 2024

Berk Halimoğlu

Berk Halimoğlu

Brera Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Berk Halimoğlu, Kerimcan Görgüler tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Temmuz 2013 tarihinde Beşiktaş'ta kuruldu

United Architects Mimarlık Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

United Architects Mimarlık Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emir Vaizoğlu ve Adnan Emrah Halimoğlu ortaklığında kuruldu.

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu'nun mal paylaşımı davası başladı!

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu arasındaki ‘mal rejimi davası’nın ilk celsesi görüldü. Tanıkların dinlendiği dava 2 Kasım tarihine ertelendi.

Ecehan Berk Pehlivanoğlu Hürriyet Emlak'ın strateji ve transformasyon direktörü oldu!

Hürriyet Emlak, Ecehan Berk Pehlivanoğlu'nu strateji ve transformasyon direktörü olarak bünyesine kattı.

Ecehan Berk Pehlivanoğlu kimdir?

Hürriyet Emlak'ın Yeni Strateji ve Transformasyon Direktörü Ecehan Berk Pehlivanoğlu kimdir? Ecehan Berk Pehlivanoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ecehan Berk Pehlivanoğlu'nun biyografisi...

Ecehan Berk Pehlivanoğlu, Hürriyet Emlak’ın Yeni Strateji ve Transformasyon Direktörü oldu!

Hürriyet Emlak, Strateji ve Transformasyon Direktörü görevine Ecehan Berk Pehlivanoğlu’nu getirdi. 

Berk Suyabatmaz restoran zinciri kuruyor!

Burcu Esmersoy’un eşi Berk Suyabatmaz ve Gökhan Yüzbaşıoğlu Smart Kitchen adlı restoran zinciri kuracaklar. Ortaklar bir yıl içinde Miami’nin farklı bölgelerinde de beş şube daha açmayı planlıyor.

Nuhoğlu Yatırım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Yatırım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 2 milyon TL sermaye ile bugün Enver Nuhoğlu, Baruş Nuhoğlu ve Can Berk Nuhoğlu imzasıyla kuruldu.

Girift Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Girift Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermate ile bugün Adnan Emrah Halimoğlu tarafından kuruldu.

Budems Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Budems Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Burhanettin Demircioğlu, Berk Demircioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Eylül'de Beşiktaş, Levent'te kuruldu.

Frencobaldi Restoranı'nın yüzde 50’sini Büyükuğur kardeşler ve Berk Ekşioğlu aldı!

Frencobaldi ismini taşıyacak olan restoranın yüzde 50’sini ise geçtiğimiz yıl çoğunluk hissesini Doğuş Grubu'na satan İstanbul Doors’un kurucuları Büyükuğur kardeşler ve de Berk Ekşioğlu aldı.

Berk Gayrimenkul Yatırım Otomotiv ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berk Gayrimenkul Yatırım Otomotiv ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Sevgi Güzel, Hüseyin Asfuroğlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta Sarıyer, Tarabya Mahallesi'nde kuruldu.

Berk Mersinli Atilla Efendioğlu 'nu ziyaret etti!

AK Parti Yunus Emre Belediye Başkan aday adayı Berk Mersinli, Manisa Mimarlar Odası Başkanı Atilla Efendioğlu ve yönetimini ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Kentin mimarisi konuşuldu

Brera Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brera Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Berk Halimoğlu, Kerimcan Görgüler tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Temmuz 2013 tarihinde Beşiktaş'ta kuruldu

Berk Halimoğlu Haberi

Berk Halimoğlu

Brera Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Berk Halimoğlu, Kerimcan Görgüler tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 29 Temmuz'da kuruldu. Brera Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Turizme yönelik otel,motel,bar,pansiyon,kamping,tatil köyleri,apart oteller,yeme içme tesisleri,eğlence yerleri kurmak,işletmek,işletmeye vermek,bu yerleri satın almak, satmak,kiralamak,kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Brera Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Beşiktaş, 1. Ulus Mahallesi, Şehit İbrahim Akpınar Sokak,...