29 / 03 / 2024

Berke Hızal

Berke Hızal

Arta Endüstriyel Tasarım Limited Şirketi, Berke Hızal tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart 2014 tarihinde Kadıköy, Göztepe Mahallesi, Tuğrul Sokak, No:4'te kuruldu.

İkares Mühendislik İnşaat Enerji Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkares Mühendislik İnşaat Enerji Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ahmet Emre Hızal ve Özgünay Aksüt ortaklığında kuruldu.

Malatya Yeşilyurt'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde hayata geçen kentsel dönüşüm projelerini inceledi.

Ada Sarp Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ada Sarp Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Başak Hızal tarafından kuruldu. 

Özgür Hızal: Tepekule ve Çay'da herkes mağdur olacak!

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal, Tepekule ve Çay Mahalleleri İmar Revizyon Planlarının vatandaşı mağdur edeceğini öne sürerek, "Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, kimsenin mağdur olmasına izin vermeyeceğiz diyor ama herkes mağdur olacak" dedi.

İskenderun Turgut Özal Parkı yenilendi!

İskenderun Belediyesi kentin dört bir yanında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü tarafından Denizciler Mahallesindeki Turgut Özal parkı ve çocuk parkı olarak adlandırılan mesire alanında yenileme ve tadilatları işlemleri tamamlandı

Ulaştırma sektöründeki dev hamle 2002’den sonra hızlandı!

Ekonomide sağlanan liberalleşme ulaştırma sektöründe de büyük bir devrime imza atılmasını sağladı. Özal döneminde başlayan hamle, 2002’den sonra hızlandı. Havalimanları, otoban ve hızlı trenlerle Türkiye birbirine bağlandı

İskenderun Turgut Özal Parkı yenileniyor!

İskenderun’da kentin dört bir yanında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İskenderun Belediyesi park bahçe ekipleri Denizciler ’de bulanan 8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal parkını yenilemek ve daha modern hale getirmek için çalışma başlattı.

Manisa Hafsa Sultan ve Turgut Özal'da dönüşüm hızlandı!

Manisa'nın dev projelerinden olan Hafsa Sultan ve Turgut Özal kentsel dönüşüm alanlarında çalışmalar hızlandı. Ankara'ya giden Manisa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri kamulaştırmada izleİ necekyolu belirlemek için görüşmeler gerçekleştiriyor.

Turgut Özal 90'lı yılların kalkınma hedeflerini anlatıyor!

"İcraatın İçinden" tv programlarıyla televizyonda hükümetin yaptığı çalışmaları anlatan merhum Turgut Özal Türkiye'nin 80li yılların sonlarındaki halini özetliyor.

1986 yılında Semra Özal, Hüseyin Avni Paşa Köşkü'ne talip olmuş!

1986 yılında Türk Kadınını Güçlendirme ve Tanıtma Vakfı Başkanı Semra Özal, Suadiye'deki Hüseyin Avni Paşa Köşkü'nü kiralamak istemiş. Kadıköy Belediyesi, köşkün aylığını 2 bin liradan 20 yıl süreyle vakfa kiralamayı uygun görmüş.

Binalar gösterişli değil güvenli olmalı!

Gülümser Hızal, büyük Marmara depreminin üzerinden 16 yıl geçmesine rağmen Balıkesir'deki eski deprem yönetmeliğine göre yapılan 450 bin konutta güçlendirme çalışması yapılmadığını hatırlatarak yetkilileri uyardı.

Hadim Turizm ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Hadim Turizm ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Mehmet Gök, Mehmet Erdem, Hüseyin Faruk Hızal, Mehmet Gazel, Zekeriya Güzel tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Aralık'ta kuruldu.

Gülümser Hızal kimdir?

Balıkesir İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gülümser Hızal kimdir? Gülümser Hızal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gülümser Hızal, ne zamandan beri Balıkesir İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı olarak çalışıyor?

Berke Hızal Haberi

Berke Hızal

Arta Endüstriyel Tasarım Limited Şirketi, Berke Hızal tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta kuruldu. 


Arta Endüstriyel Tasarım Limited Şirketi iş konusu; İç mimarların faaliyetleri (iç dekorasyon dahil) 


Arta Endüstriyel Tasarım Limited Şirketi adres: Kadıköy, Göztepe Mahallesi, Tuğrul Sokak, No:4...