25 / 04 / 2024

Berkosan Yalıtım faaliyet raporu

Berkosan Yalıtım faaliyet raporu

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Berkosan Yalıtım ve Tecrit faaliyet raporunu yayınladı.

ODE Yalıtım ihracatın ciro içindeki payını yüzde 50'ye taşımayı hedefliyor!

Yalıtım sektöründe global bir marka olma hedefiyle faaliyet gösteren ODE Yalıtım, bu kapsamda Türkiye’de olduğu gibi dünyanın çeşitli ülkelerinde de prestijli projelerin tercihi oluyor.

TEBAR yalıtım sektöründeki meslek standartlarının belgelerini veriyor!

Yalıtım sektörünün belirli standartlarda ürün üretmesi, kalitenin artırılması ve haksız rekabetin ortadan kaldırılmasını sağlamak amacıyla faaliyet gösteren TEBAR aynı zamanda yalıtım sektöründeki meslek standartlarının belgelerini veriyor.

İzoköpük, ısı köprüsüz yalıtım çözümleri sunuyor!

Yalıtım sektöründe 10 yıldır faaliyet gösteren İzoköpük, sprey poliüretan köpük ile ısı köprüsü oluşturmayan, ek yeri bulunmayan yalıtım çözümleri sunuyor.

ODE Yılın Yalıtım Firması ödülünü aldı!

Yalıtım sektöründe faaliyet gösteren ODE, 10'uncu Global Yalıtım Konferansı'nda. Yılın Yalıtım Firması ödülünü kazandı. Aynca ODE Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, "Yalıtımda Yılın İşadamı" seçildi.

‘Bulvarlara ses yalıtımı şart’

Yalıtım sektöründe faaliyet gösteren CANPA'nın Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, Ankara'da trafiğe bağlı gürültü kirliliğinin had safhada olduğuna işaret ederek, ses yalıtımı uygulamalarının gerektiğini vurguladı

Pakpen Yapı Fuarı'nda yalıtım malzemelerine ağırlık verecek!

PVC profil, yalıtım malzemeleri, altyapı ve bina içi tesisat boruları olmak üzere üç ürün gamında faaliyet gösteren Pakpen, ArGe çalışmalarında çevre dostu ürünlere ağırlık veriyor.

Berkosan Yalıtım genel kurul tescilini yayınladı!

Berkosan Yalıtım ve Tecrist maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Berkosan Yalıtım genel kurul tescilini yayınladı...

Berkosan Yalıtım genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Berkosan Yalıtım genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Berkosan Yalıtım 15 Eylül'de genel kurul toplantısı yapacak!

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Berkosan Yalıtım 15 Eylül'de genel kurul toplantısı yapacak.

Berkosan Yalıtım faaliyet raporunu yayınladı!

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Berkosan Yalıtım ve Tecrit faaliyet raporunu yayınladı.

Ali Rıza Tüzüngüven Berkosan Yalıtım kurumsal yönetim komitesi üyesi oldu!

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Tiacret. A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ali Rıza Tüzüngüven Berkosan Yalıtım kurumsal yönetim komitesi üyesi oldu.

Berkosan Yalıtım sözleşme değişikliklerini onayladı!

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Berkosan Yalıtım Üretim sözleşme değişikliklerini onayladı.

Austrotherm 12 ülkede 17 üretim tesisi ile yalıtım sektöründe hizmet veriyor!

Avrupa'nın önemli inşaat malzemesi üreticisi Austrotherm, Avusturya merkezli Schmid - Industrie Holding'e bağlı olarak yalıtım ürünleri alanında faaliyet gösteriyor. Austrotherm markasının Avrupa genelinde toplam 12 ülkede 17 üretim tesisi bulunuyor...

Berkosan Yalıtım faaliyet raporu Haberi

Berkosan Yalıtım faaliyet raporu

Berkosan Yalıtım tarafından yapılan açıklama şöyle;


01/01/2014 - 30/06/2014 döneminine ait faaliyet raporumuz  ilişikte pdf dosya olarak verilmektedir.        


Dosya için tıklayın  ...