19 / 04 / 2024

Berkosan Yalıtım sermaye tavanı arttırımı

Berkosan Yalıtım sermaye tavanı arttırımı

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş., kayıtlı sermaye tavanının arttırılması ve izin geçerlilik süresinin yenilenmesi hakkında açıklama yaptı. Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığı ile yapılan açıklama şöyle...

Mks Group Yalıtım Malzemeleri Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Mks Group Yalıtım Malzemeleri Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kasım Eroğlu tarafından kuruldu.

Water Yalıtım Sistemleri Ve İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Water Yalıtım Sistemleri Ve İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bedia Sultan Yıldız tarafından kuruldu.

Cordia Yalıtım Tekstil Kimya İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cordia Yalıtım Tekstil Kimya İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Öztürk tarafından kuruldu.

Ars Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Seher Arslan tarafından kuruldu.

Ruboroid Yalıtım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ruboroid Yalıtım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Naime Sağ tarafından kuruldu.

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Sabak tarafından kuruldu.

Suntech Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suntech Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümrnaiye’de  1 milyon TL sermaye bedeli İle Mehmet Bender tarafından kuruldu.

Öge Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öge Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  750  bin TL sermaye bedeli  ile Gökhan Bilal Özen tarafından kuruldu.

Arge Yalıtım Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arge Yalıtım Yapı İnşaat Limited Şirketi Kartal’da 300 bin TL sermaye bedeli  ile  Sertaç    Kurt, Tuncay Yılmaz, Yakup Yesari Tarafından kuruldu.

5a Yalıtım Ve İzolasyon Uygulamaları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Yalıtım Ve İzolasyon Uygulamaları Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile  Mehmet Emin Kaya tarafından kuruldu.

Sezer Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sezer Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 10 bin TL sermaye bedeli  ile Kahraman Sezer tarafından kuruldu.

Diloğlu Yalıtım İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diloğlu Yalıtım İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Dilooğlu ve Özkan Dilooğlu tarafından kuruldu.

İzo4 İnşaat Ve Yalıtım Anonim Şirketi kuruldu!

İzo4 İnşaat Ve Yalıtım Anonim Şirketi Bakırköy’de 1 milyon 400 bin TL sermaye bedeli  ile Canberk Şehitoğlu tarafından kuruldu.

Berkosan Yalıtım sermaye tavanı arttırımı Haberi

Berkosan Yalıtım sermaye tavanı arttırımı


Berkosan Yalıtım tarafından yapılan açıklama şöyle:


Yönetim Kurulumuz, 14.04.2014 tarih ve 2014-10 sayılı toplantısında Sermaye Piyasasını Kurulunun Kayıtlı Sermaye Sistemi Tebliği (II-18.1) çerçevesinde "Şirketimizin Çıkarılmış Sermayesi ve Payları" başlıklı 6. Madde'sinde yeralan Kayıtlı Sermaye Tavanı'nın 30.000.000-(otuzmilyon) TL'ndan 50.000.000-(ellimilyon) TL'na çıkarılmasına ve geçerlilik süresinin 2014- 2018 yıllarını kapsayacak şekilde yenilenmesine, Sermaye Piyasası Kurulu ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü'nden gerekli izinlerin alınmasını takiben yapılacak ilk Genel Kurul Toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulmasına karar verilmiştir.

Saygılarımızla,



Dosya için