28 / 03 / 2024

Suntech Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Suntech Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümrnaiye’de  1 milyon TL sermaye bedeli İle Mehmet Bender tarafından kuruldu.



Suntech Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümrnaiye’de  1 milyon TL sermaye bedeli İle Mehmet Bender tarafından kuruldu.

Suntech Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Mineral ses ve ısı izolasyon malzemelerinin, Cüruf yünleri, taş yünü, madeni yünler, pul pul ayrılmış vermukulit, genleştirilmiş kil, soğuk pandiş plakası, toz grubu ısı ve ses yalıtım malzemeleri vb. ısı ve ses yalıtım malzemelerinin imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2. Her türlü yapı kimyasallarının imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3. Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak. Isı yalıtımlı, giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. 4. Her türlü inşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo, mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. 5. Başta kimya sanayi olmak üzere imalat, ticaret ve hizmet sektörleri ile nihai tüketimde kullanılan her türlü toz ve yaş boya, tabii, sentetik ve madeni boyalar, astar boya, silikonlu ve silikonsuz mat boyalar, ahşap, metalik, plastik iç ve dış yüzey boyaları ile mürekkep ve benzeri her türlü kimyevi maddelerin imalatını, fason işçiliğini yapmak, yaptırmak, alımını, satımını, ithalat ve ihracatını, komisyonunu, dağıtım, pazarlama ve dahili ticaretini yapmak. 6. Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri, kamu iktisadi kuruluşları, kamu bütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında ihaleye çıkarılan inşaat, elektrik, tesisat, yol, su, kanalizasyon, doğalgaz, altyapı, üstyapı, dekorasyon, restorasyon işlerinin yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak, teklif vermek, ihale şirkette kalırsa ihale sözleşmesi gereği işi yapmak ve teslim etmek. 7. Her türlü konut, işyeri, fabrika binası v.b. gayrimenkullerin alım satımını yapmak. 8. Her türlü motorlu karar taşıtlarının alım satımını yapmak. 9.Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir , işletebilir , kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz tevhit, yapabilir, ve kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.


Geri Dön