19 / 04 / 2024

Berkosan Yalıtım sözleşme değişiklikleri

Berkosan Yalıtım sözleşme değişiklikleri

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Berkosan Yalıtım Üretim sözleşme değişikliklerini onayladı.

Ev alıp satacaklar dikkat! Noterde satış yapılabilir mi? Kaporalı sözleşme ile ev satılır mı? 

Binlerce kişi, noter dışında gayrimenkul satışı yapılıp yapılmayacağını araştırıyor. Peki noterde satış yapılabilir mi? Kaporalı sözleşme ile ev satılır mı? İşte ayrıntılar...

Memura kira yardımında son dakika! Kira yardımı toplu sözleşme maddesi haline getirilsin!

Hükümet daha önce memurlara kira yardımı yapılabileceği ile ilgili açıklama yapmıştı. Memurlar ise bunun toplu sözleşme maddesi haline getirilmesi talebinde bulundu. İşte memura kira yardımına son dakika gelişmesi...

Emlak Konut GYO Muğla Türkbükü arsası için 7 milyar 770 milyon TL'lik sözleşme! 

Emlak Konut GYO Bodrum Muğla Türkbükü arsası için  sözleşme imzalandı. Peki Emlak Konut GYO Muğla Türkbükü arsası için hangi firma ile sözleşme imzalandı? İşte merak edilen tüm ayrıntılar...

KPSS’den 70 almak yetiyor! Brüt sözleşme ücretinin iki katı kadar maaş! KOSGEB sözleşmeli personel alıyor!

KOSGEB özel şartlarla brüt sözleşme ücretinin iki katı kadar maaşlı personel alacağını açıkladı. KOSGEB sözleşmeli personel alım ilanını duyurdu. İşte detaylar…

Kamudaki tüm sözleşmeliler bu haberi bekliyor! Bakan’dan son dakika açıklaması…

Kamudaki bütün sözleşmeli personelin kadroya alınacağı günü beklerken heyecanlandıran açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den geldi. Bakan Bilgin, kamudaki tüm sözleşmeli personeli kapsayacak düzenlemenin pazartesi günü kabine toplantısında ele alınacağını duyurdu.

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının ısı yalıtım işleri başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme itfaiye binasında ısı yalıtım işlerine başladı.

ODE Yalıtım ihracatta yüzde 30 büyüme hedefliyor! 

5 kıtada 70'in üzerinde ülkeye ihracat yapan ODE Yalıtım yıl sonu büyüme hedefini yüzde 30 olarak belirledi. İhracatlarına ara vermeden devam eden ODE Yalıtım bu yılın ilk yarısında bütçe hedefini tutturdu. 

Türker Proje esas sözleşme tadili için başvuru yaptı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş., esas sözleşme tadili için iznini almak üzere T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na bugün başvuru yaptı.

Türker Proje Gayrimenkul esas sözleşme tadilini yayınladı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Türker Proje Gayrimenkul esas sözleşme tadilini yayınladı.

Altınsoy Isı Yalıtım Söve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınsoy Isı Yalıtım Söve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsa Altın, Musa Altın, Ziya Altın ortalığıyla 15 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Beylikdüzü, Kavaklı Mahallesi, Eskipınar Caddesi'nde kuruldu.

Bursa Akpınar'da dönüşüm için ön sözleşme imzalandı!

Akpınar Mahallesi'nde arapsaçına dönen kentsel dönüşüm düğümü çözülüyor. Hak sahipleri ve firmalar arasında çıkan anlaşmazlıklar nedeniyle bir türlü başlayamayan dönüşüm için ön sözleşme imzalandı.

TOKİ Bingöl kentsel dönüşüm projesi sözleşme tarihi uzatıldı!

TOKİ Bingöl kentsel dönüşüm projesi sözleşme tarihi uzatıldı. Projede sözleşme imzalamaları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Kültür Caddesi/ Bingöl Şubesinde gerçekleştirilecek.

Amasya Ferhat Tüneli yapım sözleşmesi imzalandı!

Ferhat Tüneli yapım ihalesini kazanan Özce İnşaat ile Amasya Belediyesi arasında imzalanan sözleşme ile Ferhat Tüneli Projesi hayata geçiyor.

Berkosan Yalıtım sözleşme değişiklikleri Haberi

Berkosan Yalıtım sözleşme değişiklikleri

Berkosan Yalıtım tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz  Esas  Sözleşme'sinin  3., 4.,6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., ve  16.  maddelerinde değişiklikler yapılmasına ilişkin yaptığımız başvuru Sermaye Piyasası Kurulu'nun 14.05.2014 tarih ve 29833736-110.03.02-1006-4992 sayılı; Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü'nün 30.05.2014 tarih  ve 67300147/431.02 sayılı yazıları ile uygun görülmüştür.


Saygılarımızla,


Berkosan...