20 / 04 / 2024

Berkosan Yalıtım toplantıları

Berkosan Yalıtım toplantıları

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş. bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı yazılı açıklamaya göre Berkosan Yalıtım 31 Mart'ta genel kurul toplantısı yapacak...

Borlays İnşaat İzolasyon Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Borlays İnşaat İzolasyon Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz Özdemir tarafından kuruldu.

VakıfBank, evlerin ısı yalıtımını destekleyen kredi kampanyası başlattı!

VakıfBank, Isı Yalıtımı Kredisi ile evlerde enerji tasarrufunu destekliyor, aile bütçesine ferahlık katıyor! İşte ayrıntılar...

Şirin Yalıtım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şirin Yalıtım Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Hakan Erata tarafından kuruldu.

İZODER'den deprem için su yalıtımı uyarısı! 1999 Marmara depremini hatırlattılar!

Yalıtım sektörünün çatı örgütü İZODER, 17 Ağustos Marmara Depremi'nin 23. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, binaların depreme karşı güçlendirilmesinde sızdırmazlığın hayati önemine dikkat çekti.

Yalıtım yaptırmadan önce okuyun! Yalıtım hakkında en çok sorulan 9 soru ve cevabı!

İzocam, "Isı yalıtımı zamanla etkisini kaybeder mi? Yalıtım, yaz aylarında çatı katlarındaki bunaltan sıcaklara çare olur mu? Yalıtımla faturalarımda ne kadar tasarruf sağlarım?..."  sorularına açıklık getirdi.

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Sabak tarafından kuruldu.

Koronavirüsle yazlık evlerde ısı yalıtımının önemi arttı!

İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği), Başkanı Levent Gökçe yazlık evlerde ısı yalıtımının önemiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Nemsiz Yapı Yalıtım Metal Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nemsiz Yapı Yalıtım Metal Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Solmaz tarafından kuruldu.

ODE Yalıtım'a İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği'nden ödül!

ODE Yalıtım İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) tarafından “2019 yılının en çok izolasyon malzemesi ihracatı yapan firmaları” kategorisinde ödüle layık görüldü.

İpragaz ve Ode Yalıtım tasarruf, verim ve zaman kazancı sunacak!

Türkiye’nin köklü enerji şirketleri arasında yer alan İpragaz ile yalıtım sektörünün öncü firması ODE Yalıtım arasında, yalıtım uygulamacılarının ihtiyaçlarına ideal çözüm sağlayan yeni bir iş birliğine imza atıldı.

ODE Yalıtım'dan inşaat projelerinde verimliliği artıracak çözümler!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı beş kıtada yer alan 75’in üzerindeki ülkede yalıtım sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan ODE Yalıtım, dijital dönüşümü ve sektörün ihtiyaçlarını göz önüne alarak geliştirdiği hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek “ODE BIM Kütüphanesi”ni oluşturdu.

Isı yalıtımıyla faturayı yüzde 50 düşürmek mümkün!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gökçe yaptığı açıklamada, “Isı yalıtımına yaptığımız yatırım ısıtma faturalarından yaklaşık yüzde 50 tasarruf sağlanıyor" dedi.

Isı yalıtımı konutların değerini artırıyor!

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER) İcra Kurulu Başkanı Emre Alkin, ısı yalıtımının tüketicilere özellikle konut satışlarında büyük avantaj sağladığını dile getirerek "Binaların uzun ömürlü olmasını sağlayan ısı yalıtımı, kısa vadede konutun satış değerini de artırıyor." diye konuştu.

Berkosan Yalıtım toplantıları Haberi

Berkosan Yalıtım toplantıları

Berkosan Yalıtım tarafından yapılan açıklama şöyle;


KARAR NO : 2014-07

KARAR TARİHİ : 04.03.2014

GÜNDEM : 2013 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Hk. 

Yönetim Kurulumuz,

Şirket ortaklarının aşağıda yer alan gündem maddelerini görüşmek üzere 31.03.2014 Pazartesi günü saat 10:30'da Rüzgarlıbahçe Mah. Kavak Sk. İMPA İş Merkezi No:12 Kat:1 Kavacık-Beykoz / İSTANBUL adresinde 2013 Yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısına çağrılmasına,

31.03.2014 tarihinde gerçekleştirilecek 2013 Yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısının tarih, yer ve gündeminin Ticaret Sicil Gazetesinde ve Türkiye çapında dağıtımı yapılan Birgün gazetesi ile İstanbul'da münteşir Hürses gazetelerinde ilanına, 

T.C Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İstanbul İli Bölge Müdürlüğü'ne başvuruda bulunularak toplantıda Bakanlık Temsilcisi'nin bulundurulmasının istenmesine

Oy Birliği ile karar verilmiştir.


Denetimden Sorumlu Komite'nin görüşü alınarak, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu ve 6362...