18 / 04 / 2024

Berlin Turizm Fuarına katılan Belediyeler

Berlin Turizm Fuarına katılan Belediyeler

Dünyadaki turizm sektörünün aynası konumunda olan Uluslararası Berlin Turizm Fuarı (ITB) kapılarını ziyaretçilerine açtı. 190 ülkeden fazla katılımcı ile açılışı yapılan fuarda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi de yerini aldı.

Artaş İnşaat Dubai ATM 2017 turizm fuarına katıldı!

Artaş İnşaat Turizm Grubu, Dubai Arabian Travel Market 2017 turizm fuarına katılıyor.Dubai Arabian Travel Market 2017 fuarı 27 Nisan'a kadar devam edecek.

Boyalık Beach Otel Tahran turizm fuarına katıldı!

Boyalık Beach Otel, İran'ın Tahran kentinde gerçekleşen Tahran Uluslararası Turizm Fuarı'na katıldı.

Batman 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat-EMITT fuarına hazır!

Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 28-31 Ocak 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat -EMITT fuarına hazır.

Adıyaman Emitt Fuarı'na hazırlanıyor!

Adıyaman, dünyanın en prestijli turizm fuarlarından birisi olan ve illerin turizm potansiyellerini sergiledikleri Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılıyor.

Mardin, Azerbaycan'da Uluslararası Turizm Fuarı'nda tanıtılıyor!

Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na 42 ülkeden 371 şirket katılıyor. Fuara 30 şirketle katılan Türkiye standında Mardin yöresine özgü müzik ve tatlar ön plana çıkarıldı

Moskova Turizm Fuarı turizmcilere moral oldu!

Moskova Turizm Fuarı, turizmcilere moral aşıladı. Ekonomik kriz nedeniyle Türkiye'ye gelen Rus turist sayında düşüş beklenmesine karşın Ruslar fuardaki Türk standlarına akın etti.

Moskova Turizm Fuarı'nda Türk standları ilgi gördü!

Moskova Turizm Fuarı, turizmcilere moral aşıladı. Ekonomik kriz nedeniyle Türkiye’ye gelen Rus turist sayında düşüş beklenmesine karşın Ruslar fuardaki Türk standlarına akın etti.

MITT Turizm ve Seyahat Fuarı'nda Türkiye'nin standına büyük ilgi!

Turizm sektörünün duayen oyuncuları, AB yaptırımlarının gölgesindeki Rusya'da düzenlenen MITT Seyahat ve Turizm Fuarı'na çıkarma yaptı. Ülkenin en büyük turizm fuarında, Ruslar Türkiye standına büyük ilgi gösterdi.

MITT Moskova 2015 Turizm Fuarı 18-21 Mart'ta!

Turizm sektörünün devleri Rusya'nın başkenti Moskova'daki "MITT'2015 Seyahat ve Turizm Fuarı"na hazırlanıyor. Fuar 18-21 Mart tarihleri arasında Moskova'da gerçekleşecek..

Dedeman ITB Berlin Turizm Fuarı'na katıldı!

Dünyanın en büyük turizm fuarı olan ve Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen ITB Berlin Turizm Fuarı, 186 ülkeden 10 bin 96 firmanın katılımıyla 4-8 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşti.

Alman turist sayısı bu yıl 50 bine çıkacak!

Berlin Turizm Fuarı'na katılan Başkan Mehmet Kocadon, uçak sayısındaki artış ile bu yıl 50 bin Alman turist hedeflediklerini açıkladı.

Erciyes, Berlin Turizm Fuarı'nda tanıtıldı!

ERCİYES Turizm ve Kayak Merkezi, Berlin 'de açılan dünyanın en büyük turizm fuarı ITB Berlin 'de tanıtıldı.

Alanyalı turizmciler ITB Berlin Turizm Fuarı'na katıldı!

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), Alanya'nın ağırladığı turist sayısını artırmak hedefiyle başlattığı çalışmalar kapsamında 2015 ITB Berlin Turizm Fuarı'nda yer aldı.

Berlin Turizm Fuarına katılan Belediyeler Haberi

Berlin Turizm Fuarına katılan Belediyeler

Büyükşehir Belediyesi standına ilk gün bir çok yabancı turizm sektörü temsilcisi yoğun ilgi gösterdi. Uluslararası Berlin Turizm Fuarı'nda Gaziantep'in kültürel, tarihi ve turistik değerleri ve unutulmaz lezzetlerinin tanıtımı yapılıyor. 



Turizimcileri ve ziyaretçileri stantta ağırlayan Gaziantep heyeti, konuklara baklava ve Antep fıstığı ikramında bulundu. Fıstık ve baklava ikramının yanı sıra Türkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca broşürler ile kitapçıklar, Gaziantep'i tanıtan kısa film DVD'si, dergi ve Çingene Kızı simgeli metal kartvizitlikler ziyaretçilere hediye edildi .Fuarın ilk gününde binlerce kişinin ilgi göstediği Gaziantep standından mutlu ayrılan ziyaretçiler, Gaziantep'in tarihi mekanlarını ve unutulmaz lezzetlerini bulma fırsatım yakaladılar. Bu arada Uluslararası Berlin Turizm Fuan'nın açılışına Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Haluk Dursun, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü İrfan...