16 / 04 / 2024

Besa Gruptan yeni projeleri

Besa Gruptan yeni projeleri

Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci şirketi Besa İnşaat ile atağa kalktı. Bugüne kadar 10 bin konut, 4 bin işyeri yapan Bezci, Ankara ve Bodrum'da yatırım maliyeti 1.5 milyar dolarlık projelere başladı.

Bodrum The Bo Viera projesinin yeni etabı yüzde 25 peşin 12 ay vadeyle satışta!

Besa Holding tarafından Bodrum'un en güzel koyunda inşa edilen The Bo Viera projesinin yeni etabına özel yüzde 25 peşin 12 aya varan vadeyle satışa çıktı.

Besa Grup yeni projeleri için düğmeye bastı! Konutta ve turizmde çalışmalar hızlandı! 

Besa Grup, 50 yıldır çok sayıda projeye imza attı. Besa Grup yönetim kurulu üyesi Efe Bezci, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Besa Grup İstanbul projelerine odaklandı!

Gayrimenkulden enerjiye, bilişimden turizme farklı sektörlerde faaliyet göstermeye devam eden başkent Ankara’nın önemli şirketleri arasında yer alan Besa Grup, yeni projelere odaklandı.

2021’de gayrimenkulde yeni rekorlar gelebilir!

Pandemiye rağmen gayrimenkule olan talebin düşmediğini dile getiren Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp 2021 yılında yeni rekorların gelebileceğini söyledi.

BESA Grup yeni proje için kollarını sıvadı!

BESA Grup’un Bodrum’da inşa ettiği The BO Viera projesinde ilk etabın teslimleri yılsonuna kadar yapılacak. Müthiş bir günbatımı manzarası sunan proje, Bodrum’un odak noktası Türkbükü ve Gündoğan’ın arasında yer alan Küçükbük Koyu’nda hayata geçiriliyor...

BESA Grup BO Viera projesinin tanıtımını yaptı!

BESA Grup The BO Viera projesinin tanıtımı için yeni açılan Zorlu Center'daki ofisinde yaza merhaba partisi ile yaptı. Bodrum Küçükbük Koyu'nda hayata geçirilen projenin ilk etabının 2019 yılı sonunda teslimi planlanıyor. 

Ankara'nın yeni merkezi Eskişehir yolu olacak!

Ankara’nın büyüme yönünün batıda olduğunu belirten Besa İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, 5 yıl içinde bölgenin yeni merkezinin Eskişehir yolu olacağını söyledi.

BESA Grup'tan Ankara'ya 4 yeni proje!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, son 5 yılda başkentte yapılan yatırımlarla Ankara’nın “memur şehri” algısının yıkıldığını söyledi. Bezci, "Ankara'da başlayan ve çalışmalarını sürdürdüğümüz 4 yeni proje var. " dedi.

Yeni nesil iş merkezlerinde fiyatlar yüksek değil!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci'den yeni nesil iş merkezlerinin ‘uçuk’ fiyatları olduğunu düşünen iş dünyasına, sektörden ‘fiyata değil, totale bak’ mesajı geldi.

Besa Kule İş Merkezi Ankara'ya değer katacak!

Ankara’da sosyal yaşamın yeni gözde merkezi Çukurambar, zengin ve farklı marka karmasını bünyesinde barındıran Besa Kule İş Merkezi ile değerini artıracak; daha fazla kişinin buluşma noktası olacak.

Ankara Çukurambar, Besa Kule İş Merkezi ile değerini artıracak!

Ankara’da sosyal yaşamın yeni gözde merkezi Çukurambar, zengin ve farklı marka karmasını bünyesinde barındıran Besa Kule İş Merkezi ile değerini artıracak; daha fazla kişinin buluşma noktası olacak.

Besa Grup Ankara-İncek'te 850 konutlu proje için kolları sıvadı!

Besa Grup, Ankara-İncek'te 850 konutlu yeni bir projeye başlamak için kollan sıvadı. Kent İncek ismiyle yükselecek proje için Besa ve Kent İncek Yapı arasında imzalar da atıldı.

BESA Grup'tan Ankara'ya Kent İncek projesi!

Yaklaşık 40 yıldan bu yana hayata geçirdigi projelerle kaliteli yasama imza atan BESA Grup, Ankara'nın yeni gözde yerleşim merkezi İncek'te 54 dönüm arazi üzerinde 850 adet konut inşa edecek.

Besa Gruptan yeni projeleri Haberi

Besa Gruptan yeni projeleri

Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci şirketi Besa İnşaat ile atağa kalktı. Bugüne kadar 10 bin konut, 4 bin işyeri yapan Bezci, Ankara ve Bodrum'da yatırım maliyeti 1.5 milyar dolarlık projelere başladı. Adana'da da Rönesans Holding'le ortak 1 milyar dolarlık termik santral kuruyor... 


SALİH Bezci, kamuoyunda Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı olarak tanınır. ATO şapkası nedeniyle de şirketleri hakkında çok konuşmayı sevmez. Şirketleriyle ilgili konularda oğlu Efe Bezci sözcülüğü üstlenir. Ama biz İstanbul'dan Ankara'ya gidince ne sadece ATO'yu ne de işlerini tek başına konuşmak istemedik. Baba ve oğlunu bir araya getirerek hem şirketlerini hem de Ankara ekonomisini konuştuk. 


Salih Bezci bugün Ankara'nın en önemli konut ve alışveriş merkezi müteahhitlerinden biri.  15 yıldır Ankara'da vergi rekortmeni olan Bezci, bu sene de listeye...