18 / 04 / 2024

Besa Nova teslim

Besa Nova teslim

Yaklaşık 40 yıldır inşaat sektöründe yer alan ve Ankara’da çok sayıda önemli projeye imza atan Besa İnşaat AŞ, Başkent’in nezih bölgelerinden Yaşamkent’te hayata geçirdiği Besa Nova projesi için çok özel bir kampanya başlattı.

Çelebi Nova'da son 4 konut! Hemen anahtar teslim fırsatı! 

'Daha iyi bir yaşam felsefesiyle' tasarlanan Çelebi Nova projesinde satışta olan son 4 konut kaldı. Peki Çelebi Nova'da konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ankara Kent İncek projesi 2020'de teslim edilecek!

İnşaat firması BESA Grup, Başkent Ankara'da başlattığı Kent İncek projesini Haziran 2020’de teslim edeceğini duyurdu.

Ege Nova Suite ne zaman teslim edilecek?

3 bin 118 metrekare arsa alanında yükselen Ege Nova Suite projesi İzmir Çiğli-Balatçık bölgesinde inşa ediliyor. Peki Ege Nova Suite ne zaman teslim edilecek?

Roya Nova Rezidans teslim tarihi!

32 katlı tek blok şeklinde yükselen Roya Nova Rezidans projesi 255 daireden meydana geliyor. Proje Roya Yapı imzasıyla inşa ediliyor.  İşte Roya Nova Rezidans teslim tarihi...

Altınova'da tapular dağıtılıyor!

Kepez Belediyesi, mülkiyet sorununu çözdüğü Altınova’da 2. tapu dağıtım törenini de gerçekleştirdi. ‘Altınova köy içi’ olarak adlandırılan bölgede 700’ye yakın vatandaşa, 35 yıldır bekledikleri imarlı tapuları teslim ediliyor.

Nova Suites Eyüp Mart 2018'de teslim!

Kize Yapı Grubu A.Ş tarafından inşa edilen Nova Suites Eyüp projesi 8 katlı tek blokta toplamda 70 bağımsızdan meydana geliyor. Projede 13 adet ticari ünite bulunuyor.

Nova Suites Kağıthane teslim tarihi!

Nova Suites Kağıthane teslim tarihi Şubat 2018 yılı olarak belirtiliyor. Nova Suites projesinde fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor...

Nova Suites Kağıthane ön talep topluyor!

21 katlı tek blok halinde yükselen Kağıthane Nova Suites'te 108 adet konut yer alıyor. Fiyatların 400 bin TL'den başladığı projenin Mart 2018'de teslim edilmesi planlanıyor...

Bayraklı Nova Ventus ofis fiyatları!

Bayraklı Nova Ventus ofis projesinde 240 ofis ve 14 ticari ünite yer alıyor. Nova Ventus projesinde ofislerin Mayıs 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

Besa Kule'de ticari komşuluk başlıyor!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Haziran 2015'te sahiplerine teslim etmeye hazırlandıkları Besa Kule İş Merkezi'nde ticari komşuluk geleneğini başlatacaklarını, bunun için hazırlandıklarını belirtti.

Nova City Eskişehir teslim tarihi!

Atabir İnşaat tarafından hayata geçirilen Nova City Eskişehir projesinde sosyal tesis, yüzme havuzu, otopark, çocuk oyun alanları, süs havuzu bulunuyor. İşte Nova City Eskişehir teslim tarihi...

Besa Kule'nin her yerinde bahar havası var!

İklimlendı'rmede yaşanabilecek sıkıntılar özellikle yüzlerce kişinin çalıştığı iş merkezlerinde çalışma kalitesini düşürürken, Haziranda teslim edilecek Besa Kule İş Merkezi ısıtmasoğutma çözümleriyle de dikkati çekiyor.

Ankara Besa Kule 2015'te teslim!

BESA Grup Ankara'da sağlayacak özelliklerle 104 ofisin yer aldığı Besa Kule projesini hayata geçiriyor. Proje teslimleri 2015 yılının Haziran ayında gerçekleşecek. Besa Kule, Eskişehir Yolunda inşa ediliyor.

Besa Nova teslim Haberi

Besa Nova teslim

Sınırlı sayıdaki dairelerin yüzde 10 indirimle satışa sunulduğu Besa Nova’da konut alanların ödemesi gereken KDV’nin de Besa İnşaat tarafından karşılanacağı bildirildi.


Besa İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, 3 blokta toplam 224 konutun bulunduğu Besa Nova’da sınırlı sayıda kalan daireler için kampanya başlatmaya karar verdiklerini ifade etti.


Bezci, şunları söyledi:


“Ayrıcalıkların adresi olan Besa Nova’da ev sahibi olanlar kaliteli, konforlu, güvenli ve ulaşımı kolay bir hayat sürecek. Metro gelişim güzergahı üzerinde bulunan, şehir merkezi ve alışveriş merkezlerine kolay ulaşılabilen Besa Nova, Ankara kadar Ankara dışındaki yatırımcılardan da büyük ilgi gördü. Projenin yüzde 90'ının satıldığı Besa Nova'da sınırlı sayıdaki dairelerimizi yüzde 10 indirimle satışa sunuyoruz. Ayrıca konutların KDV’sini de biz karşılayacağız. Besa Nova’da ayrıcalıklı yaşamın kapılarını açmak isteyenler bu özel fırsatı kaçırmasın.”


Her...