25 / 04 / 2024

beşiktaş balık pazarının yeni hali

beşiktaş balık pazarının yeni hali

Gökhan Avcıoğlu’nun Beşiktaş çarşı projesi marketlerde olduğu gibi hem halka hem esnafa rahat alışveriş imkanı tanıyan bir çevre oluşturma fikrinden yola çıktı. Proje ile Tarihi Beşiktaş Balık Pazarı modern bir görünüme kavuştu...

Beşiktaş'ın Beykoz'daki arazisi için karar verildi! Futbol köyü inşa edilecek!

Beşiktaş'ın Beykoz'da bulunan 21 dönümlük arazisine bir Futbol Köyü inşa edeceği belirtiliyor.

1940 yılında Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış! 

1940 yılında, Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış. Plana göre, Beşiktaş camisinin tamamen meydan çıkarılmasına ve caddenin iki tarafındaki dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

İBB'den megakentin göbeğinde dev satış! Beşiktaş'taki turizm ve ticaret imarlı arsanın fiyatı dudak uçuklattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Dikilitaş'ta yer alan zemin altı katlı otopark, zemin üstü turizm+ticaret imarlı arsayı satıyor. Peki Beşiktaş Dikilitaş'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

Balık severler tezgah başına! İndirime girdi, kilo kilo alın

Artan enflasyon balık tezgahını da vurdu. Yüksek fiyatlara balık tüketmek isteyenler indirim kovalıyor. Son olarak Migros ve CarrefourSA'da deniz ürünleri indirime girdi. İşte tüm detaylar...

Beşiktaş Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 araçlık kapalı otopark kiraya veriliyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Beşiktaş Belediyesi, Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 adet araç kapasiteli kapalı otoparkı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar... 

Deniz suyu sıcaklığı balıkçılığı olumsuz etkiledi! Balık popülasyonu azaldı!

Deniz suyu sıcaklığı balık avcılığını vurdu. Bu durum, balık avcılığını zorlaştırıyor ve balık stoklarının düşmesine sebep oluyor. Sıcaklıkların düşmesi ile beraber hamsinin de artması bekleniyor.

İstanbul'da kentsel dönüşüm hızlandı: Maltepe'de 4 bin 90,  Beşiktaş'ta 603 riskli bina yıkıldı!

Türkiye'nin en büyük nüfusuna sahip İstanbul'da beklenen olası Marmara depremi nedeniyle kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. İşte Maltepe ve Beşiktaş'taki çalışmalara ilişkin detaylar...

Özak GYO, Beşiktaş Balmumcu projesinin ruhsatını aldı!  Yeni proje!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Beşiktaş projesi yapı ruhsatı hakkında açıklama yaptı.

Eminönü, Karaköy, Beşiktaş ve Kadıköy... İstanbul'da terk edilmiş binalar tehlike sinyalleri veriyor!

İstanbul'da genellikle Eminönü, Karaköy, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar gibi yerlerde bulunan terk edilmiş, kullanılmayan binalar İstanbul için tehlike siyalleri veriyor.

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesine 13 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO, İstanbul Beşiktaş Akat ihalesi dün yapıldı. İhale için 13 firma teklif verdi. Peki Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesine hangi firmalar teklif verdi?

Av yasağının başlamasına 15 gün kala balıkçılar isyan etti: Balık bitti, deniz kurudu!

Kötü bir av sezonu geçiren balıkçıların çoğu yasağın başlamasını beklemeden paydos etti. Balık azaldığı için fiyatlar da yüksek. Balıkçıların ortak görüşü kıtlığın üzerine koyarak devam edeceği şeklinde.

İstanbul'un deprem uyarı sistemi resmen çalışmıyor: 2019'da balıkçıların kopardığı kablolar onarılmadı! 

Kandilli Rasathanesi’nin Marmara Denizi’nde kurduğu erken uyarı sistemine 2019'da trolle avlanan balıkçılar tarafından zarar verildi. Aradan geçen süreye karşın sistemin henüz onarılmadığı belirlendi.

Sıcak hava balık miktarını yükseltti! İşte İstanbul Balık Hali 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Son zamanlarda sıcak hava dalgası balık miktarını azaltırken balık fiyatlarını ise yükseltti. Peki, İstanbul Balık Hali'inde balık çeşitleri ne kadar, kaç TL? İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

beşiktaş balık pazarının yeni hali Haberi

beşiktaş balık pazarının yeni hali


Beşiktaş çarşı projesi!


Beşiktaş denilince akla gelen şüphesiz Çarşı, İnönü Stadı ve Balık Pazarı'dır. İnönü Stadı'nın yıllarca bekleyen yenileme çalışmalarına rağmen Tarihi Beşiktaş Balık Pazarı'nın modern bir görünüme kavuşması çabuk oldu. 


Beşiktaşlı balıkçılar ve yerli nüfus, yıllardır taze balık almak, satmak ve işlemek için her gün Beşiktaş Çarşısı’nın, yani semtin ticari merkezinin kalbindeki üçgen planlı bir meydanda buluşuyordu. Ancak büyük marketlerin ve alışveriş merkezlerinin hijyenik balık reyonları ile zamanla rekabet etmekte güçlük yaşayan pazar esnafı Beşiktaş çarşı projesi için Beşiktaş Belediyesi'nden yardım istedi. Beşiktaş Belediyesi'nin destek ve hoşgörüsü, Gökhan Avcıoğlu'nun da ücretsiz tasarımı sayesinde 2008 yılının Aralık ayından beri Tarihi Beşiktaş Balık Pazarı faaliyetlerini pazar esnafının da yadsınamaz çalışmaları ile modern bir görünümde sürdürüyor. Beşiktaş çarşı projesinin sponsorluğunu da Eczacıbaşı üstlenmişti.