16 / 04 / 2024

beşiktaş çarşısının yeni hali

beşiktaş çarşısının yeni hali

Gökhan Avcıoğlu’nun Beşiktaş çarşı projesi marketlerde olduğu gibi hem halka hem esnafa rahat alışveriş imkanı tanıyan bir çevre oluşturma fikrinden yola çıktı. Proje ile Tarihi Beşiktaş Balık Pazarı modern bir görünüme kavuştu...

Japonların deprem başarısının sırrı ortaya çıktı!

Japonya 2024 yılının ilk gününde yaşadığı şiddetli depremi, benzerlerine göre yine çok az kayıp ve hasarla atlattı. Peki Japonların deprem başarısının sırrı ne?

Serdal Adalı: Beşiktaş Gayrimenkul Projesi'nin imzaları da sözleşmeleri de var! 

Beşiktaş Kulübünün başkan adaylarından Serdal Adalı, Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile ilgili konuştu ve bu projenin siyah-beyazlı kulübün geleceği olduğunun altını çizdi. Adalı, projenin imzalarının da sözleşmelerinin de olduğunu belirtti ve seçilir seçilmez tapuların alınacağını söyledi. 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının ihalesinin 2'nci oturumu 13 Nisan 2023'te yapılmıştı. Söz konusu arsa için 7 Eylül'de yüklenici firma ile sözleşme imzalandı. Peki projeyi hangi firma inşa edecek? İşte ayrıntılar...

Malatya'nın kalbi tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel, Malatya'nın kalbi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda atıldı.

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının ihalesi 4 Nisan'da!

Emlak Konut GYO, İstanbul Beşiktaş Akat Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturum tarihini 4 Nisan olarak açıkladı. Peki Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının büyüklüğü kaçmetrekare? Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası nerede?

İş GYO Beşiktaş Dikilitaş binasının 2022 değeri ne kadar? 

İş GYO Beşiktaş Dikilitaş binasının 2022 değeri belli oldu. Peki Beşiktaş Dikilitaş binasının 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Beşiktaş, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı!

2020-2021 yılında şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş Kulübü, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı.

Fuzul Beşiktaş fiyat listesi!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO tarafından Beşiktaş Dikilitaş'ta yapımına başlanacak Fuzul Beşiktaş için ön talep toplanıyor. İşte Fuzul Beşiktaş fiyat listesi...

Rize'deki Çay Çarşısı'nın inşaatı hız kesmiyor!

Rize Ticaret Borsası’nca hazırlanan ‘Çay Çarşısı’ projesi inşaatı devam ediyor. Çarşıda, 30 metre yüksekliğinde ince belli çay bardağı anıtı yapılıyor. Anıtın içerisinde, çay müzesi, çayın topraktan bardağa serüvenini anlatan 13D çay sineması ve seyir terası olacak.

Fuzul Beşiktaş satılık!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğinde hayata geçecek Fuzul Beşiktaş için ön talep toplanıyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Fuzul Beşiktaş satılık daire fiyatları...

Fuzul Beşiktaş ön talep topluyor! Yeni proje!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle inşa edilecek Fuzul Beşiktaş için ön talep toplanıyor...

Tarsıcam Görüntü Sistemleri Elektronik Ve Emlak Müşavirliği Tic.Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Tarsıcam Görüntü Sistemleri Elektronik Ve Emlak Müşavirliği Tic.Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Cahit Faga tarafından açıldı.

Mardin'deki tarihi Süryani Çarşısı restore edilecek!

Mardin'de 17. yüzyılda inşa edilen Süryani Çarşısı'nın restorasyon çalışmaları en kısa süre içerisinde başlayacak.

beşiktaş çarşısının yeni hali Haberi

beşiktaş çarşısının yeni hali


Beşiktaş çarşı projesi!


Beşiktaş denilince akla gelen şüphesiz Çarşı, İnönü Stadı ve Balık Pazarı'dır. İnönü Stadı'nın yıllarca bekleyen yenileme çalışmalarına rağmen Tarihi Beşiktaş Balık Pazarı'nın modern bir görünüme kavuşması çabuk oldu. 


Beşiktaşlı balıkçılar ve yerli nüfus, yıllardır taze balık almak, satmak ve işlemek için her gün Beşiktaş Çarşısı’nın, yani semtin ticari merkezinin kalbindeki üçgen planlı bir meydanda buluşuyordu. Ancak büyük marketlerin ve alışveriş merkezlerinin hijyenik balık reyonları ile zamanla rekabet etmekte güçlük yaşayan pazar esnafı Beşiktaş çarşı projesi için Beşiktaş Belediyesi'nden yardım istedi. Beşiktaş Belediyesi'nin destek ve hoşgörüsü, Gökhan Avcıoğlu'nun da ücretsiz tasarımı sayesinde 2008 yılının Aralık ayından beri Tarihi Beşiktaş Balık Pazarı faaliyetlerini pazar esnafının da yadsınamaz çalışmaları ile modern bir görünümde sürdürüyor. Beşiktaş çarşı projesinin sponsorluğunu da Eczacıbaşı üstlenmişti.