23 / 04 / 2024

beşiktaş icrada satılık ev

beşiktaş icrada satılık ev

İstabul İli Beşiktaş İlçesi'nde bulunan ev İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 16 Eylül 2015 günü saat 10:30 ile 10:40 arasında açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Fuzul Beşiktaş satılık!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğinde hayata geçecek Fuzul Beşiktaş için ön talep toplanıyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Fuzul Beşiktaş satılık daire fiyatları...

Milli Emlak'tan İstanbul'da satılık 74 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından İstanbul ili, Arnavutköy, Avcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Beşiktaş, Beyoğlu, Fatih, Küçükçekmece ve Şişli İlçelerinde bulunan Hazine’ye ait taşınmazlar 32 milyon 515 bin 724 TL'ye satılıyor. 

Bebek'te 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Bebek Mahallesi'nde yer alan icradan satılık bahçeli kargir apartman 3 milyon 200 bin TL bedel ile satışa sunuldu. 

Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları!

Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları 610 bin TL'den başlıyor. Projede beş yıla kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Kartal Be Life satılık daire!

Toplam  270 daireden oluşan Kartal Be Life Evleri 2 adet 22 ve 23 katlı konut kulesinden meydana geliyor. Projede 1+1 dairelerin tükendi. İşte Kartal Be Life satılık daire fiyatları...

Zer Kartal satılık ev fiyatları!

Zer Kartal satılık ev fiyatları minimum 360 bin TL'den başlıyor. Beş blok olarak yükselen Zer Kartal projesinde daire büyüklükleri 75 metrekare ile 155 metrekare arasında değişiyor...

Yapıen Bostancı Deluxe satılık!

Toplam 61 adet daireden meydana gelen Yapıen Bostancı Deluxe projesi Bostancı İskelesi'ne beş dakika mesafede inşa ediliyor. Yapıen Bostancı Deluxe satılık daireler için ön talep topluyor.

Çatalca satılık ve kiralık dairede Mart'ın favorisi

Emlakjet.com'un mart ayı verilerine göre, şubat ayına kıyasla satılık ve kiralık daire aramasındaki favori ilçe Çatalca oldu. İnternetten satılık daire aramasında Çatalca'dan sonra sırayla Bahçelievler, Sancaktepe, Şile ve Kağıthane gelirken, Şile sıralamada ilk beşe girmesiyle dikkat çekti.

Bilecik Bahçelievler ve Beşiktaş'a sağlık ocağı!

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ile Beşiktaş ve Bahçelievler Mahallelerinde atıl vaziyette olan 112 Servis binaları, gerekli tadilatın ardından Sağlık Ocağı olarak hizmet vermeye başlayacak.

Moment Beştepe Yenimahalle satılık!

Moment Beştepe Yenimahalle satılık ofis alanları 83 metrekareden başlıyor. 80 milyon dolar yatırım bedeline sahip proje Esenboğa Havaalanı'na 30 kilometre mesafede yer alıyor.

Ankara Moment Beştepe satılık!

Ankara Moment Beştepe satılık ofis teslimlerinin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. Kızılay'a 7,4 kilometre uzaklıkta olan proje 2 blok halinde inşa ediliyor.

Beşiktaş Yooistanbul satılık daire fiyatları!

Say Yapı imzasıyla İstanbul Beşiktaş Ortaköy'de yükselen Yooistanbul projesi toplam 120 konuttan meydana geliyor. Beşiktaş Yooistanbul satılık daire fiyatları 8 bin 500 dolar ile 11 bin 500 dolar arasında değişiyor.

beşiktaş icrada satılık ev Haberi

beşiktaş icrada satılık ev

İstanbul Beşiktaş'ta yer alan ev 2 milyon 600 bin TL bedelle İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından satışa çıkacak.

Özellikleri: İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Bebek Man,, Dayıbey Mevkii, 1 Cilt, 32 sayfa, 632 ada, 32 parsel no'da kayıtlı 135,00 m2 yüzölçümlü ahşap ev vasıflı taşınmaz; Beşiktaş,Bebek mahallesi,Dayıbey sokaktan 13 kapı nolu 2 bodrum+zemin+l normal katlı evdir.Tek bağımsız bölüm halindedir.Dış cephesi ahşap katlıdır. Çatısıda ahşap karkas üzeri kiremit örtülüdür.Eve zemin kat kotunda demir doğramadan oluşturulan rüzgarlıktan geçilerek girilmektedir. Katlar dahili merpenle irtibatlıdır. 1.normal katta salon ve balkon bulunmaktadır.Balkon zemini seramik,salon zemini parke döşelidir. Zemin katta mutfak nişli salon bulunmaktadır. Zemin eski tip karo mozaik döşelidir. Mutfak tezgah,krom evye,tezgah altında ve üstünde country tarzlı modüler mutfak dolapları vardır. Ocak,davlumbaz ve fırın ankastredir. Birinci...