25 / 04 / 2024

beşiktaş ulus arazi tartışması

beşiktaş ulus arazi tartışması

MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı, Beşiktaş Ulus'ta tartışmalara neden olan arazi planının imarına yönelik parti binasına afiş astı.

İstanbul Beşiktaş'taki 19 bin metrekarelik eski kışla arazisi konut imarına açıldı! 5 katlı binalar yapılacak!

2. Abdülhamit tarafından yaptırılan Beşiktaş’taki Orhaniye Kışlası sınırları içindeyken 2018'de azınlık vakfına devredilen, Musevi Mezarlığı’nın ve Yıldız Parkı’nın ortasında yer alan 19 bin metrekarelik arazi, resmen konut imarına açıldı. İşte ayrıntılar...

Beşiktaş Ulus imar planlarına İBB'den onay!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından plansız alan olarak kaydedilen Beşiktaş Ulus'taki bir arazinin imar değişikliğine onay verildi. 

MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı’ndan Beşiktaş'taki arazi için afiş!

MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı, Beşiktaş Ulus'ta tartışmalara neden olan arazi planının imarına yönelik parti binasına afiş astı.

Beşiktaş Ulus'taki arazi için tartışma büyüyor!

Beşiktaş Ulus'ta bulunan ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 'plansız alan' olarak kayıtlara geçen arazi için "yeşil alan" olsun denmişti. Söz konusu arazi için 3 ortak tarafından satın alındıktan sonra imar değişikliği yapıldı. 

Beşiktaş'a Ümraniye'den bedelsiz 30 dönüm arazi!

Beşiktaş 2 yıldır kurmak istediği Futbol Akademisi için istediği araziye sahip oldu. Nevzat Demir Tesisleri'nin yanındaki arazi siyah-beyazlı takıma 49 yıllığına kiralandı. 

Beşiktaş'ın Ümraniye arazisi için son aşamaya gelindi!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Ümraniye'deki tesislerimizin yanında bulunan arazi için son aşamaya geldik" dedi.

Beşiktaş Sarı Konaklar Sitesi'nde 8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş ilçesi Levent -Etiler - Ulus arasında kalan Akatlar semtinde yer alan Sarı Konaklar Sitesi'ndeki gayrimenkul 8 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Beşiktaş Meclis Lojmanları, TOKİ’ye devredildi!

Beşiktaş’taki 18 dönümlük TBMM lojmanlarının bulunduğu arazi TOKİ’ye devredildi. Gayrimenkul uzmanları, araziye yapılacak yeni projenin toplam değerinin 1 milyar lirayı rahatlıkla aşacağını öngörüyor.

Beşiktaş Belediyesi kamulaştırma bedelini ödemediği için icralık oldu!

Beşiktaş Belediyesi, arazi kamulaştırma bedelini ödemediği gerekçesiyle icralık oldu. İcra memurları belediye binasında tespitlerde bulundu.

2003 yılında Beşiktaş Sporcular Parkı satılığa çıkarılmış!

2003 yılında Beşiktaş Belediyesi'nin 13 dönüm üzerine kurduğu Sporcular Parkı satılığa çıkarılmış. TOKİ, sahibi olduğu arazi üzerine kurulan parkın arsasını satmak istemesiyle parkın kapısına satılık tabelası asılmış.

Beşiktaş Mesa Ulus iletişim!

Beşiktaş Mesa Ulus iletişim için 0312 291 50 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek olan proje Mesa Mesken imzası ile inşa edilecek.

1990 yılında Beşiktaş'a dev spor kompleksi yapılacakmış!

1990 yılında Beşiktaş Belediye Başkanı Ayfer Atay, Beşiktaş'a dev bir spor tesisi yapılacağını açıklamış. 1990 yılında tamamlanacak, 57 bin dönümlük arazi üzerine kurulacak spor tesisinden amatör kulüpler faydalanacakmış.

Beşiktaş Yeni Ulus Sitesi'nde 1 milyon 400 bin TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Beşiktaş İlçesi'nde yer alan gayrimenkul İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 9 Aralık 2014 günü saat 14:30 ile 14:40 arası ihale ediliyor.

beşiktaş ulus arazi tartışması Haberi

beşiktaş ulus arazi tartışması

MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı tarafından Beşiktaş Belediyesi'nin CHP'li İmar ve Bayındırlık Komisyonu üyesi Sebahattin Öztürk'ün isminin yer aldığı arazi konusu ile ilgili afişi parti binasına astı. Sabah'tan Muhammed Uzun'un haberine göre,  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın'plansız alan' olarak nitelendirildiği Beşiktaş Ulus'taki 4 dönümlük arsaya, Beşiktaş Belediyesi'nden imar onayı çıkmıştı. 


İddialara göre; arazi sahipleri işlemler için CHP'li üyesi Sebahattin Öztürk'e vekalet vermişti. Söz konusu arazi ile ilgili basın organlarında "Megakentin göbeğinde 400 milyonluk rant oyunu" haberler yer almıştı. Haberlere göre; metrekaresi 8 bin dolardan söz konusu arsa üzerinden 50 milyon dolarlık (393 milyon 78 bin TL) rant elde edildiği öne sürüldü. 

Tepki çeken haberler sonrasında MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı'ndan arazi için ilginç bir adım geldi. Arazi için afiş hazırlayan MHP...