19 / 04 / 2024

beşiktaştasıtılık daireler

beşiktaştasıtılık daireler

İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Maya Residences'ta yer alan dairenin toplam bedeli 1 milyon 200 bin TL olarak belirlendi. Dairenin satışı İstanbul İl 10. İcra Dairesi tarafından gerçekleşecek.

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Papillon Matbaacılık Kağıtçılık Kimya Boya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Papillon Matbaacılık Kağıtçılık Kimya Boya Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çakıcı tarafından kuruldu.

Kiler GYO Referans Beşiktaş 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilecek olan Referans Beşiktaş projesinin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Loca Beşiktaş fiyat!

Kütan İnşaat'ın Beşiktaş'ta hayata geçirdiği Loca Beşiktaş projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Loca Beşiktaş'ın fiyatı ne olacak? İşte Loca Beşiktaş'ın fiyat bilgisi...

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 6 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökmen tarafından  açıldı.

Bankalardan 100 bin TL'ye satılık daireler!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların satılık ev ilanlarını inceleniyor. Türkiye İş Bankası stoklarında bulunan evleri uygun fiyata ev sahibi olmak isteyenler için satışa çıkarıyor.

Aras34 İnşaat Metal Elektronik Matbaa Ve Kağıtçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras34 İnşaat Metal Elektronik Matbaa Ve Kağıtçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Aras tarafından kuruldu.

Nehir Kağıtçılık Fabrikası'nın inşaatı hızlandı!

Güvenli, fonksiyonel ve estetik yaşam alanları hayata geçiren Home Yapı’nın, Nehir Kağıtçılık Fabrikası projesi hızla devam ediyor. 

Bek Kağıtçılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bek Kağıtçılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Bekdemir, Erol Bekdemir ve Veysel Bekdemir ortaklığında kuruldu.

Halk GYO Beşiktaş binası yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan "Beşiktaş Binası"na ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı. 

Zamur Kağıtçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zamur Kağıtçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Osman Zamur ve Recep Samet Zamur ortaklığında kuruldu.

Milli Emlak'tan İstanbul'da satılık 74 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından İstanbul ili, Arnavutköy, Avcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Beşiktaş, Beyoğlu, Fatih, Küçükçekmece ve Şişli İlçelerinde bulunan Hazine’ye ait taşınmazlar 32 milyon 515 bin 724 TL'ye satılıyor. 

Norte Kağıtçılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Norte Kağıtçılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karayel tarafından kuruldu.

beşiktaştasıtılık daireler Haberi

beşiktaştasıtılık daireler

İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Maya Residences Sitesinde yer alan dairenin toplam bedeli 1 milyon 200 bin TL olarak belirlendi. Dairenin satışı açık arttırma usulüyle 16 Haziran 2014 saat 13:30'da yapılacak.

iletinin devamı için